o da ayrı bir büyük sorunBende beyin obezligi yokta feci pis bogazim..soyle ki baklava yiyip ustune çemen yiyebilirim...tursunun ustune dondurma..ardarda..çöplük mideliyim ben
Teşekkür ederim masumGünaydınnnn
karnımdan sırtıma vuran bir ağrı ile uyandım, gaz sancısı yüksek ihtimal
diyorum bu ara çürüdüm diye
@Daydream- tebrik ederim atayı maşallah sanada geçmiş olsun gözün aydın
@suspushanimcim benim ikizlerde uykusuzdu ahh ozaman lar görsen beni canlı cenaze gibi, uykusuz geceler ama şuan okul için zor kaldırıyorum o derece
@ecemavi geçmiş olsun
@MiuLego sınavda başarılar cnm
birde teneke olayın aynı benim gibi kh ve aburcubur
Sağol kuzum Allah razı olsunBaşarılar abla Allah gönlüne göre versin
Hehehehe valla yaptım öyle. Hayırdır dedim ya beni bu sınavla mı korkutacaksınız@MiuLego şu an kalemini çevirip cool bakışlar atıp gözetmene sınavı bekliyorsun değil mi ?
ay ne sınavı bu arada onu kaçırdım ?
hadi sular seller gibi inşallah
Ben de eve bi el attim yemek de pismek uzere salatam da hazir. Daha ne olsunancak sil süpür kısmını yaptım, bi ceeee diyim dedim ..
@MiuLego bende yaptım dukan birası bugün 1 bardak içtim henüz baya bi var içilecek kısım
şimdi kalkayım, buzdolabı ve mutfak dolapları ile aşk yaşayım ama mutfak feci sıcak ya
sağolasın fulyacımteşekkür ederiz zühalcim. maalesef o beyin obezliği çoğumuzda var. zaten kilo verdikten sonra tekrar deli gibi yemeklere saldırmak bundan. bu sorun nasıl çözülür bilmem. bu arada seni de tebrik ederim.
belki aşırı kilon olmadığı için cnm. Bende eğer kendim istemiyorsam kimse bana bişey yediremezBendeki sorunu şöyle anlatayim
İradem çok zayif mesela bi ortamda ciz cozlu şeyler yeniyor benim hiç yiyesim yok ama biranda kendimi yerken buluyorum kalabalık ortamlarda kendime dur diyemiyorum
Kızlar dukan birasını emzirenler içebilir mi?
Ayyyy çok güldürdünüz sabah sabah beni Allahta sizi güldürsün e mi ?
Bi bu sabah wapp profil fotosuna 1 yaşındaki kardeşi ile kendisini(kendisi 16 ) fotosunu montajlayıp , tekken 7 yazan arkadaşın kızına kahkahalarla başlamıştımşimdi de siizn gece muhabbeti
Hele şu mesajın sahibi var yaayyy hala gülüyorum ada ya sana
Kaptanlığımi bırakıyorsun ablaFulyacım ... sorarız sizlere... varsa isim öneriniz veya gönüllü ... oy çokluğu ile devralır :)
Benim adayım miu'dur.
Kaptanlığımi bırakıyorsun ablaFulyacım ... sorarız sizlere... varsa isim öneriniz veya gönüllü ... oy çokluğu ile devralır :)
Benim adayım miu'dur.
Evet ama bizi birakmayacakKaptanlığımi bırakıyorsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?