Özet kısmı biraz zor olacak ama deniyim cnm :))evlilik öncesinde 170 boya 58 kiloda kendini şişman gören bi kızcağızdım. 3 sene Arka arkaya 3 hamilelik geçirdim ilk 2 sinde sorun yoktu 3.den sonra biraz kilo kalmıştı 75 kiloydum. Onları veriyim derken 5 ver 20 al gibi uzun bi dönem geçirdim. Bu dönemlerde çocukların küçük olması başka nedenler vs.sebebiyle kendimden vazgeçtiğim zaman tartı 123 rakamını gösterdiMefkurem kilo gecmisini bi ozet gecermisin rica etsem merak ettimde :)
Sizler karinca ben elimde gitarım ağustos böceği gibi hic bisey yapmiyorum caliyorum söylüyorum kışında kapi kapi gezerim artik elbet yufka yurekli bi karinca bulurum3.kahvemide ictim..misafir vardi kahvalti falan denize gittiler simdi esimle.
Sabahtan pazara gittim yine kışlık birseyler aldim..patlucan kapya kozleyip salatasini konserve yapacagim..cok severim..kışın yeriz artik..birde az cilek aldim 1 kavanoz yapip kaldirayim..birde tursu yapacagim..oyy anam nerelere gidem..
Hayır canım yeşil çay icemiyorsun ondan dolayı icemezsin bende yapacaktım doktor hayır dediKızlar dukan birasını emzirenler içebilir mi?
Gel gelll burada bi kapin varSizler karinca ben elimde gitarım ağustos böceği gibi hic bisey yapmiyorum caliyorum söylüyorum kışında kapi kapi gezerim artik elbet yufka yurekli bi karinca bulurum
Özet kısmı biraz zor olacak ama deniyim cnm :))evlilik öncesinde 170 boya 58 kiloda kendini şişman gören bi kızcağızdım. 3 sene Arka arkaya 3 hamilelik geçirdim ilk 2 sinde sorun yoktu 3.den sonra biraz kilo kalmıştı 75 kiloydum. Onları veriyim derken 5 ver 20 al gibi uzun bi dönem geçirdim. Bu dönemlerde çocukların küçük olması başka nedenler vs.sebebiyle kendimden vazgeçtiğim zaman tartı 123 rakamını gösterdi
Kendi çabamla 88 e düştüm birazını geri alıp
2015 ocak ayında 113 kiloyla takıma başladım. Ilk 6 ay 34 kilo son 6 ay biraz sallayarak 68 le mezun olmuştum
88 le geri dönüp 78 e düştüm, yine akıllanmadım izine çıktım Bu sefer 100 le geri döndüm bikaç ay önce
Ama eski azmim sabrım kalmadığı için çok zorlanıyorum
Hatta +90 na da gelmeyi istedim ama orada sizin farklı bi geçmişiniz tanışıklığınız var
Bende iyice tanımadığım insanlara yorum yapamıyorum o yüzden çekimser kaldım
Canim haklisin. Kilo bildirmedim. Bu cumada bildiremem antanlayadayim. Umarim en kötü 59.9 'la dönerimİlk günaydına kadar geldimmmm...şunları kaybetmeden bi çıkarayım aradan ..sonra sabahtan devam
Menünü yine çok beğendim kuzum , bu hafta genelde bu tarzdı aslında da sana verdiymeyen neydi acaba
daha çooook yağ yakacaksın efserim
çok güzel ... verdim diye kilo koyverme ... bu hafta hedefin büyük
aslında karbonu biraz bol menü .... ama sen tatlıdan uzak kalıp , aralarda kaçamak yapmayınca da verebiliyorsun sedacım .
Spora tabii ki de devam kasırgam
KOlay gelsin güneşim ... bu hafta seni hiç göremedikmezuniyete hazır mısın de hele bakem ?
harbiden tuhaf menü olmuş aebenim ...
aaaaaaaaaa koşun aaaa dostlar megüm menüde kurabiye gördümmmm yetişinnnnnn
canım güzel menü .
eğlenme dinlenme bak ahumeğlenip dinlenirken yeme yeter
çok sinir bozucu ...gece okudum ben bunu ... ama cidden kafam leyla idi unuttum yazmayı .
benzer örnekler yaşadım bende ...
Çok bir cezası olmayacağı gibi ... kim bilir eşi ise polisi görünce şikayetçi olmayacak zaten kadın
saat olarak geç olması dışında evet o etlerle iyi atlatmışsın ...aynı saatlerde etlere gömülmüşüz dün gecebende 100 gr artı var
menünde sporunda yine çok güzel ... ben sana güzel yazmaktan hiiiç sıkılmam nisam , sende güzel olmaktan sıkılma e mi
İlk sayfada puan tablosu var miu ... ona göre hesaplanıyor .... 1000 ipte kaç dk sürdü ise puanı ile çarpılıyor
hadi bakalım spor planını da okudum, sana çoook iyi gelecek eminim
dukan çok mu kötü yaaa...ben hiç yapmadım
canom dün kilo bildirmeyen kimse yok ki
kilonu bilmeden önümüzdeki haftaya nasıl hedef yazayım :) al sana cumaya 55.8 dedim ... artık 1.5 mu vermen gerekiyoooo 3.5 mu onu hesapla
geçen sene çok dertlendin vero ..bi Allah razı olsun iyi var dedin kv için ....1 öyle dediysen 5 bıktım yeter dedin ... o yüzden en iyisi senin bakman
Demek sabit heeee ... 3 E leri eflal kazandı sanırım bi bakayım hele
Menü
Sabah
1 kaşık lor peynir bir yumurta ile omlet
Az üzüm
1.5 dilim TB ekmek
Ara 5 tane minnak üzüm
Bir adet armutun 4/1 yani çeyreği işte
Akşam 16.40
3 kaşık yağsız et kavurma
2 adet yeşil soğan
1 kaşık yoğurt
2 adet çok aci acı biber turşusu
Bı lokma ekmek ağzımın yanmasını kessin diye
Şu 2 litre
Saat 6 bir adet türk kahvesi içeceğim misafirler gitsin de
Spor bildirimini sonra yapacagim
Yok yesil cayi cok icinde. Yesil cay uygun degil zaten bazi dr lar gunde 1 fincan veriyo ama geneli vermiyor
teşekkür ederim kızlar.. bende biliyordum aslında ama bi ümit dedim :))Hayır canım yeşil çay icemiyorsun ondan dolayı icemezsin bende yapacaktım doktor hayır dedi
Çok sağolasın tatlımGelmemekle hata etmissin bence :)
Bak bende seni ismen taniyorum ama hic konusmadim muhabbetim olmadi.
Kilo problemi cekenleri cok iyi bildigimden yorum yapmakta hic cekinmiyorum sende cekinme bence.
Tanismak dedigin nedir yav tanisiriz dogru orda bi gecmis var 9 senelik bazilarimiz ki biride benim :)
Hem orda hem takimda olanlarimiz var.
En hassas diyet topigi diyebilirim cunku en yuksek kilolar orda var.
Coluk cocuk dedin ortak noktaya parmak bastin.
Derdin derdimizdir bacimizsin :) bekleriz.
Su an aktif olarak 166 dan dusen 127, 135 ten dusen 125, 112,107, 99,96,94,80,78 araligindayiz.
2 tanede gebemiz var.
Ben de eve bi el attim yemek de pismek uzere salatam da hazir. Daha ne olsun
Ausencia . Abla varis olabilirmi diye düşündüm ama kalcadan belimden aşağı kdr yirtiklar . kres konuşulmus kimler veriyor krese kac yasindalae. Bnde kizimi krese vercem 5 ayi bitmeye baslaycak bende ise basliycam bakalim nasil olcak
Özet kısmı biraz zor olacak ama deniyim cnm :))evlilik öncesinde 170 boya 58 kiloda kendini şişman gören bi kızcağızdım. 3 sene Arka arkaya 3 hamilelik geçirdim ilk 2 sinde sorun yoktu 3.den sonra biraz kilo kalmıştı 75 kiloydum. Onları veriyim derken 5 ver 20 al gibi uzun bi dönem geçirdim. Bu dönemlerde çocukların küçük olması başka nedenler vs.sebebiyle kendimden vazgeçtiğim zaman tartı 123 rakamını gösterdi
Kendi çabamla 88 e düştüm birazını geri alıp
2015 ocak ayında 113 kiloyla takıma başladım. Ilk 6 ay 34 kilo son 6 ay biraz sallayarak 68 le mezun olmuştum
88 le geri dönüp 78 e düştüm, yine akıllanmadım izine çıktım Bu sefer 100 le geri döndüm bikaç ay önce
Ama eski azmim sabrım kalmadığı için çok zorlanıyorum
Hatta +90 na da gelmeyi istedim ama orada sizin farklı bi geçmişiniz tanışıklığınız var
Bende iyice tanımadığım insanlara yorum yapamıyorum o yüzden çekimser kaldım
Teşekkür ederim masumcumÇok güzel kilo vermişsin aslında ,
Yine verirsin bence biraz sabır
Tam toparlanma dönemi bizlerde basliycaz yeniden
Hoşgeldin bu arad
İyiyim Kelebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?