Gün içinde biter masum o su 1 lt cik zaten ben de uyudum uyandım su dolapta daha giç içmedimancak sil süpür kısmını yaptım, bi ceeee diyim dedim ..
@MiuLego bende yaptım dukan birası bugün 1 bardak içtim henüz baya bi var içilecek kısım
şimdi kalkayım, buzdolabı ve mutfak dolapları ile aşk yaşayım ama mutfak feci sıcak ya
Selanlaaar
Gelemedim hiç.
Gündem çok yoğun benim zırt pirt degisiyor birde..
Bi selam Bırakayim.
İnşallah iyidir herkes..
Uygun olunca bi bakacağım
Aklım burda ama
Hadi gel halası geeel şişirme bekletme biziMenumu yaziyim da belki daha yemem
9.30= 1 kase tavuk suyu corba
Aralarda= yarim mandalina
Bir parca peynir
1 gun kurusu
15.30= salata ve firinda tavuk guvec.
(1 butun but)
16.00= bitter cikolatA 3 minik kare
Yarim saat sonra turk kahvesi icip spora gitmek planim
Su ictim karnim sis. Her yerim sis. Carsamba regl varbu hafta maydonoz kuru yapiyim sabahlari ancak iner bu odem
@Ausencia @MiuLego
Tavuklu bol proteinli gün güzel olmuş sanki bitter yedin de 3 parça neden yedin kuzım gözün ancak mı doydu afiyet olsun
White bu ne bir yudum hepsi de sağlıklı şeyler oldu mu şimdi hiçMenü
Sabah
1 kaşık lor peynir bir yumurta ile omlet
Az üzüm
1.5 dilim TB ekmek
Ara 5 tane minnak üzüm
Bir adet armutun 4/1 yani çeyreği işte
Akşam 16.40
3 kaşık yağsız et kavurma
2 adet yeşil soğan
1 kaşık yoğurt
2 adet çok aci acı biber turşusu
Bı lokma ekmek ağzımın yanmasını kessin diye
Şu 2 litre
Saat 6 bir adet türk kahvesi içeceğim misafirler gitsin de
Spor bildirimini sonra yapacagim
Misafierlerle azcık pasta börek de ye kuzum
Afiyet olsun ben beğendim
Yapma spor yapma bu hafta dinlen sen bence valla ben hiç kızmam :))Misafirler gittikten sonra bı kahve keyfi ondan sonra spor keyfi yapacağım 6 7 gibi kahvemle damlarim yanınıza öpüldünüz
Ördekcim kahvaltı neden azcık oldu? Peynir zeytin vs yok.. ama günün geri kalanı da harika olmuş e spor da var maşallah gelsin eksiler
Yok yook sinirini kahveden sudan çaydan çıkar güneş :) zaen bir yudumsun ne yemesi yemek yok sen yemezsindün badana işlerinden dolayı yemek yiyemedim bugün hala boya işi var ama bugün stresten sürekli yiyesim var internetim yok ondan da yokum buralarda sinirlerim çok bozuk
Neye streslisin canım?
O da olur 1-2 güne çok da değilGün içinde 56 olmak çok güzel Ama 55 olsa daha güzel olurdu eminim:)