Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gün içinde biter masum o su 1 lt cik zaten ben de uyudum uyandım su dolapta daha giç içmedim

Gelemedim hiç.
Gündem çok yoğun benim zırt pirt degisiyor birde..
Bi selam Bırakayim.
İnşallah iyidir herkes..
Uygun olunca bi bakacağım
Aklım burda ama
Selanlaaar@Ausencia seni soruyordu nefsss neeeefs diyordu :)
Hadi gel halası geeel şişirme bekletme bizi

Tavuklu bol proteinli gün güzel olmuş sanki bitter yedin de 3 parça neden yedin kuzım gözün ancak mı doydu afiyet olsun
White bu ne bir yudum hepsi de sağlıklı şeyler oldu mu şimdi hiç
Misafierlerle azcık pasta börek de ye kuzum
Afiyet olsun ben beğendim
Misafirler gittikten sonra bı kahve keyfi ondan sonra spor keyfi yapacağım 6 7 gibi kahvemle damlarim yanınıza öpüldünüz
Yapma spor yapma bu hafta dinlen sen bence valla ben hiç kızmam :))
Ördekcim kahvaltı neden azcık oldu? Peynir zeytin vs yok.. ama günün geri kalanı da harika olmuş e spor da var maşallah gelsin eksiler
dün badana işlerinden dolayı yemek yiyemedim bugün hala boya işi var ama bugün stresten sürekli yiyesim var internetim yok ondan da yokum buralarda sinirlerim çok bozuk
Yok yook sinirini kahveden sudan çaydan çıkar güneş :) zaen bir yudumsun ne yemesi yemek yok sen yemezsin

Neye streslisin canım?
Gün içinde 56 olmak çok güzel Ama 55 olsa daha güzel olurdu eminim:)
O da olur 1-2 güne çok da değil

Börülce yicem azcık sonra spora

Hadi kızlar sporlar yapılsın bildirimler göz doldursun

Hafta içine güzl sporlarla vicdan rahatlığıyla girelim

Bir yazı okumuştum burda mı okudum yoksa
Spor yaparken akan terler yanan yağların gözuaşlarıdır diyordubence çok mantıklı hadi yağları ağlatmaya

Nasıl geçti sınav?
Begüm balım şöyle ki ya çok iyi geçti ya da berbat geçti ama arası değil

İngilizce olunca böyle oluyor yapıyorum ama doğru değil mi hiçbir zaman emin olamıyorum inşallah güzel sonuç gelir hiç çalışamadan girdim.. bu sınavdan 70 üstü alsam yeter zaten

Sen napıyosun nasılsın bugün burası yanıyodu kız sizin orayı düşünemiyoruö nefes alamadım sıcaktan resmen

İnşallah gecersinde bidaha uğraşması olmaz
Bugün burası çok güzeldi simdi denizden geldim eşim balık tuttu dundende vardı biraz kizartim yiycez buyrun gelin
Ankara yakın buraya ankaradan cok gelen olur beklerim

Kızlar aon günlerde wc porblemi olmaya başladı bende . Hiç olmazdı nerden çıktı

Acı ve kuru kayısı yedim.. onun dışında önerisi olanlar var mı canlar?
Sade türk kahvesi
Acı turşu acı biber
Geceden suya ceviz kayısı sogra sabah ac karna suyunu iç tanelerini ye

Ördekcim kahvaltı neden azcık oldu? Peynir zeytin vs yok.. ama günün geri kalanı da harika olmuş e spor da var maşallah gelsin eksiler
Canım yumurta bitmişti evde. Pek bi çeşit yapamadım bu sabah sancım da vardı o yüzden az yedim. Bu arada tarçın bende ishal yaptı dikkat et canım bilgin olsun.

Onlar trimesu yedi kurabiye ohh bende mis gibi armut üzüm yedim onlar pilavdi sarmaydi tatliydi götürdüler elesmedim bile

Bı kahvemi içeyim yapacağım spor artık Allah ne verdiyse bu saatten sonra

İnşallah gecersinde bidaha uğraşması olmaz
Bugün burası çok güzeldi simdi denizden geldim eşim balık tuttu dundende vardı biraz kizartim yiycez buyrun gelin
Ankara yakın buraya ankaradan cok gelen olur beklerim
Okurken bi içim açıldı sanki dneize gittim geldim de balık yedimkıuzum ilerde yolum düşer belki gelirim mıtlaka hem tanışırız
Sade türk kahvesi
Acı turşu acı biber
Geceden suya ceviz kayısı sogra sabah ac karna suyunu iç tanelerini ye
Spordan eve gelince sade türk kahvesi içeyim hem de duble.. bu suyu da hazırlayım tamam kesin yapıyorum
Yağsız yiyorsan ondan olabilir.
Evet yağsız yiyorum çok. Demin börülce yedim zeytinyağlı :)))
Dukan içeceğine tarçın koyunca ishal olunuyormuş. Stop.
Harika haber
Canım yumurta bitmişti evde. Pek bi çeşit yapamadım bu sabah sancım da vardı o yüzden az yedim. Bu arada tarçın bende ishal yaptı dikkat et canım bilgin olsun.
Aradığım şey işte yaşasın
Onlar trimesu yedi kurabiye ohh bende mis gibi armut üzüm yedim onlar pilavdi sarmaydi tatliydi götürdüler elesmedim bile
Seninle gurur duyuyorum mortim bu gidişle cuma perte çıkartıcaksın benigideyim de hınharca spor yapayım
Bı kahvemi içeyim yapacağım spor artık Allah ne verdiyse bu saatten sonra
Ben de yeni başlıcam mortim yaparız spor vakit daha çook
Canım ben üzümle çözdüm o işi sende dene istersen
Taze mi kuru mu

Taze üzüm canım çok işe yarıyor bende kızım uyusa bı 12 kadar yaparım bir şeyler ama dış çıkarıyor çok huysuz sağolsun

Inşallah güzel sonuçlar alırsın miucum:)♡

Kızlar aon günlerde wc porblemi olmaya başladı bende . Hiç olmazdı nerden çıktı

Acı ve kuru kayısı yedim.. onun dışında önerisi olanlar var mı canlar?
Haşlanmış lahana cook ise yariyor 2 yaprak hasla ye suyunuda ic... bende anal fissür rahatsızlığı var....ben kışın tam bir lahanaciyim...

Taze üzüm canım çok işe yarıyor bende kızım uyusa bı 12 kadar yaparım bir şeyler ama dış çıkarıyor çok huysuz sağolsun
Tamam canım onu da alayım marketten :) kıyamam minik diş mi çıkarıyor Allah yandınız
Inşallah güzel sonuçlar alırsın miucum:)♡
Aminnnnnn çok sağol ördekim
Haşlanmış lahana cook ise yariyor 2 yaprak hasla ye suyunuda ic... bende anal fissür rahatsızlığı var....ben kışın tam bir lahanaciyim...
Lahana var mı bu mevsimde ada hiç anlamam mevsimi mi? Vrsa alayım hemen herşeyi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…