o zaman biz seninle birşeyler yapalım yaparız bence çok da güzel olur bence hadi yapalımEvet kuzum genelde bir gözüm buradadır hep kopamıyorum
ben de ben deiki gündür bir iştah bir iştah .... dizginlemekten anam ağladı valla
Aus'um hayırlı olsun mezun olmuşsun
Eve Pazar günü döndüm dün okul başladı ve ciddi koşturma içindeyim..Biraz toparlanayım geliyorum
Oyyy anlıyorum seni. Bir pimpipirikli olarak
öglen yemegi çıkarken iyiymiş ya şimdi hergün ne yiycem diye düşün işin yoksa
çok güzel menü ördekim can parem ... haladan sonra tartın çok güzel oynayacak zaten ... raks edecek hatta
Beni hafife alma
Hee baya hafifledim ama sen yinede çok sevinme
Tartimla aram her zamanki gibimuhteşem...
1,5 saat spor yaptımmm duş aldım kendimi hafif hissediyorum ama tartı öyle demiyor
Menü
Sabah
Az yağda yumurta
Az üzüm
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
2 adet küp şeker büyüklüğünde kaşar
Yarım salatalık az domates
1 adet zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
4 adet minnak üzüm
Bir türk kahvesi
Akşam 16
4 kaşık kıymalı nohut
Ayran
Şu iki litre
Spor bildirimini sonra yapacagim
Ausencia @MiuLego
Kabağı yapacak zamanım olmadı artık perşembe ye
aus beni peşeler sopaynan
Ama olmazki neden gidiyorsun şimdi kaptanay birkaç gün gelmedim kaptan gidiyormuş ya keşke gitmesen Ausencia
Su facebook gecmis paylasimlari hatırlatıyor ya..
5 yil once bugun..Ata'nin söylediği birsey paylasmisim..cok hosuma gitti. "Anne havada isyan kokusu var sanırım benden geliyor..":)))
ahahahahaha bizim anasınıfı ingilizce-türkçe kitapları toplamı 800 lirakırtasiye ücreti 667 lira sen iyi yırtmışsın canımm
o zaman biz seninle birşeyler yapalım yaparız bence çok da güzel olur bence hadi yapalım
ben de ben deyememek için beynimi yemek üzereyim.. az kalsın dondurmaya yenik düşüyordum bugün ama Whiteblacklife mortim sağolsun beni gaza getiriyor yemedim
Şu yazdığın ilaç gibi geldi kaptan. Kızım pizza yiyecek birazdan bende imtihan yaşıyordum kokusu geliyo burnuma.çok güzel menü ördekim can parem ... haladan sonra tartın çok güzel oynayacak zaten ... raks edecek hatta
Bennnnnn gece kalkar bı kutu seralla yer yyattardimKorkutma beni eftaaalllllll
Kendime rakip tanımıyorum
Kalk aburcubur ye
Yemek ye doy
Yine aburcubur ye
Yemek ye doy
Gece uyumadan ye aburcubur
Sonra gece uykudan uyan uyuryee bi şekilde aburcubur ye uyu geri
Yeeeeeeeeeo zaman biz seninle birşeyler yapalım yaparız bence çok da güzel olur bence hadi yapalım
ben de ben deyememek için beynimi yemek üzereyim.. az kalsın dondurmaya yenik düşüyordum bugün ama Whiteblacklife mortim sağolsun beni gaza getiriyor yemedim
Şu yazdığın ilaç gibi geldi kaptan. Kızım pizza yiyecek birazdan bende imtihan yaşıyordum kokusu geliyo burnuma.Ama yazdığını okuyunca öyle bir vazgeçiş yaşadım ki :)) cansın ausum kaptanım canımsın♡♡♡
ama bu tüyoları Miu da okuyorkabakta perşembe için en ideal ... yani perşembe için kabak ideal
sence kaptanım sence?yedin miiiiiiiiiiiiiiii
ben de cuma yerim inşallah 53.0 görürsem. o gün korumaya geçicem ya çünkü.. Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhben dün yedim dondurma :) çilekle beraber öğle öğünü yaptım onu
Hani pasta dondurma insan kırar mi beni ayıp ettinMenümü de vereyim ki daha birşey yemeyeyim buraya yazdım diye
07:30 Uyanınca aç karna 1 ceviz 2 kuru kayısılı geceden hazırlanmış su ve içindekiler hüpletildi.
Kahvaltı 10:20
1 wasa sandviç yarısı
Öğle 12:15
Yarım kase düğün çorba
Taze fasulye
Salata, yoğurt
16:45 1 avuç üzüm
Akşam 17:30
Salata ( içinde çiğ kabak rendesi, avokado, salatalık, dereotu, acı biber ve zeytinyağı var)
Yarım avuç çiğ kuruyemiş
Su: 3 lt
cumayı bekleyin siiiizzzzzzzzzz
ama bu tüyoları Miu da okuyor
sence kaptanım sence?
sence bir küçük pastanın tadı mortimi yenmekten tatlı olabilir mi?
koklamadım bile
ben de cuma yerim inşallah 53.0 görürsem. o gün korumaya geçicem ya çünkü.. Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
nehirnil111 takımda çok aktifmiş kendisi de onayladı Ausencia kaptanım.. kendisine talibim.. kırmaz bence
Ata'nin cok ilginc sozleri hareketleri vardir..2 yasinda koltugun on kismi yerlere yuvarlik kose yastgiklari vardir ya hani onlari koymus oturup yesil bi direksiyonu vardi onu almis di diitt di diit diye araba sürüyor..mutfaktan bi geldik esimle biz şok tabi :))Tamam gülüm .. toparlanır toparlanmazdeynepnaz da sürüye sürüye gel.
bu arada ben çoktan mezundum nevom, kaptanlık için takımda olmak gerekmiyor yani
ay bi de özlemişimmm . öğle geliyor ya genelde .. ya da ben giderdim beraber dışarda yerdik ... böyle pimpirik pimpirik saat 3 ü ettim ..
bi de bugün servisle dönecekti ilk kez ... ben almıyorum bir süre .. servis araç nosunu 4 demişim 2 imiş .. ayy bi panik ya 4 binerse ... ya 4 yoksa bulamayıp kendi gelirse ..ev çok uzakayyy çok senaristim çooook....oysa ki paşa çıkmış servislerin oraya , eskiii anaokulundan servis ablasını bulup sormu ş.. ben burda kur aus kur
Tabii ki de ... tüm desteğimWhiteblacklife tan yana
zor oluyor değil mi ? tek güzel yanı saati de idi ..eee onda da zaten 3 öğüne geçtin sende
çok güzel menü ördekim can parem ... haladan sonra tartın çok güzel oynayacak zaten ... raks edecek hatta
tartımegi
valla konuşa konuşa , okşaya okşaya dize getirdin tartını helal ... işte pozitif yönlendirme örneği
canım bu ara stresin yok değil mi ? şöyle bir rahatlasan .... geçen dediğim gibi yesen çok yesen ama cız yemesen .... iyi kötü verirdin sen yahu ... o da gitti bu ara
kabakta perşembe için en ideal ... yani perşembe için kabak ideal
yedin miiiiiiiiiiiiiiii
canım bir yere gittiğim yok burdayım .... bu cuma yakın gözlüğümü takıp yine senin harika kilo bildiirmini bekliyor olacağım .... tabii bu sefer geç kalmadan
girdi mi yoluna işler ? buralarda mısın artık ?
vaaay vaaaay vaaaay ... o yaş için hele bir daha vaaaay
deme yaaaaa nasıl fiyat onlar
Ahu060812 kuzum senin mesajları da okudum da hiç bilgim yok ... devletin verdiği mis gibi bedava kitaplarımızla geçinip gidiyoruz biz
Hani pasta dondurma insan kırar mi beni ayıp ettin
Resmen psikolojik oyunlar oynanıyor üzerime.. Ama daha da hırslanıoyorum şimdi..
Bekliyorum canım beklerken bı de spor kondurayim suraciga
cumayı bekleyin siiiizzzzzzzzzz
ama bu tüyoları Miu da okuyor
sence kaptanım sence?
sence bir küçük pastanın tadı mortimi yenmekten tatlı olabilir mi?
koklamadım bile
ben de cuma yerim inşallah 53.0 görürsem. o gün korumaya geçicem ya çünkü.. Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
eeNehir hafta içi hep burdadır canımhatta begümle sabah biraz geç gelsinler gözlerimiz arar ..
ama akşam ve hafta sonu ara ki bulasın
Ata'nin cok ilginc sozleri hareketleri vardir..2 yasinda koltugun on kismi yerlere yuvarlik kose yastgiklari vardir ya hani onlari koymus oturup yesil bi direksiyonu vardi onu almis di diitt di diit diye araba sürüyor..mutfaktan bi geldik esimle biz şok tabi :))
Birde krem rengi yatak ortusune dolanmis yerde..hicbiryeri gorunmuyor.ata ataa diye ariyorum cocuk yok.yatak odasina girdim..surune surune cikti anne bak ben tiytildim kebelek :) oldum..2,5 yasindaydi o zaman..ilginc bir çocuktur..buraya yazsam off.
Ol canım ol istersen 50 ol ama bu hafta seni elimden kimse alamazResmen psikolojik oyunlar oynanıyor üzerime.. Ama daha da hırslanıoyorum şimdi..
51 olayım da görürsünüz ama koşWhiteblacklife mortim koş @MiuLego 51 diyor
eebegum75 de yok dimi akşamları ve haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?