Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus'um hayırlı olsun mezun olmuşsun
Eve Pazar günü döndüm dün okul başladı ve ciddi koşturma içindeyim..Biraz toparlanayım geliyorum

Tamam gülüm .. toparlanır toparlanmaz deynepnaz da sürüye sürüye gel.

bu arada ben çoktan mezundum nevom, kaptanlık için takımda olmak gerekmiyor yani

Oyyy anlıyorum seni. Bir pimpipirikli olarak

ay bi de özlemişimmm . öğle geliyor ya genelde .. ya da ben giderdim beraber dışarda yerdik ... böyle pimpirik pimpirik saat 3 ü ettim ..

bi de bugün servisle dönecekti ilk kez ... ben almıyorum bir süre .. servis araç nosunu 4 demişim 2 imiş .. ayy bi panik ya 4 binerse ... ya 4 yoksa bulamayıp kendi gelirse ..ev çok uzak ayyy çok senaristim çooook....oysa ki paşa çıkmış servislerin oraya , eskiii anaokulundan servis ablasını bulup sormu ş.. ben burda kur aus kur

acaba Whiteblacklife ne yapıyor? spor mu acaba

Tabii ki de ... tüm desteğim Whiteblacklife tan yana

öglen yemegi çıkarken iyiymiş ya şimdi hergün ne yiycem diye düşün işin yoksa

zor oluyor değil mi ? tek güzel yanı saati de idi ..eee onda da zaten 3 öğüne geçtin sende

çok güzel menü ördekim can parem ... haladan sonra tartın çok güzel oynayacak zaten ... raks edecek hatta
Beni hafife alma
Hee baya hafifledim ama sen yinede çok sevinme
Tartimla aram her zamanki gibi muhteşem...

tartı megi

valla konuşa konuşa , okşaya okşaya dize getirdin tartını helal ... işte pozitif yönlendirme örneği

1,5 saat spor yaptımmm duş aldım kendimi hafif hissediyorum ama tartı öyle demiyor

canım bu ara stresin yok değil mi ? şöyle bir rahatlasan .... geçen dediğim gibi yesen çok yesen ama cız yemesen .... iyi kötü verirdin sen yahu ... o da gitti bu ara

kabakta perşembe için en ideal ... yani perşembe için kabak ideal

aus beni peşeler sopaynan

yedin miiiiiiiiiiiiiiii

Ama olmazki neden gidiyorsun şimdi kaptan ay birkaç gün gelmedim kaptan gidiyormuş ya keşke gitmesen Ausencia

canım bir yere gittiğim yok burdayım .... bu cuma yakın gözlüğümü takıp yine senin harika kilo bildiirmini bekliyor olacağım .... tabii bu sefer geç kalmadan

girdi mi yoluna işler ? buralarda mısın artık ?

Su facebook gecmis paylasimlari hatırlatıyor ya..

5 yil once bugun..Ata'nin söylediği birsey paylasmisim..cok hosuma gitti. "Anne havada isyan kokusu var sanırım benden geliyor..":)))

vaaay vaaaay vaaaay ... o yaş için hele bir daha vaaaay

ahahahahaha bizim anasınıfı ingilizce-türkçe kitapları toplamı 800 lira kırtasiye ücreti 667 lira sen iyi yırtmışsın canımm

deme yaaaaa nasıl fiyat onlar

Ahu060812 kuzum senin mesajları da okudum da hiç bilgim yok ... devletin verdiği mis gibi bedava kitaplarımızla geçinip gidiyoruz biz

ben dün yedim dondurma :) çilekle beraber öğle öğünü yaptım onu

çok güzel menü ördekim can parem ... haladan sonra tartın çok güzel oynayacak zaten ... raks edecek hatta
Şu yazdığın ilaç gibi geldi kaptan. Kızım pizza yiyecek birazdan bende imtihan yaşıyordum kokusu geliyo burnuma. Ama yazdığını okuyunca öyle bir vazgeçiş yaşadım ki :)) cansın ausum kaptanım canımsın♡♡♡

Korkutma beni eftaaalllllll

Kendime rakip tanımıyorum
Kalk aburcubur ye
Yemek ye doy
Yine aburcubur ye
Yemek ye doy
Gece uyumadan ye aburcubur
Sonra gece uykudan uyan uyuryee bi şekilde aburcubur ye uyu geri
Bennnnnn gece kalkar bı kutu seralla yer yyattardim

Menümü de vereyim ki daha birşey yemeyeyim buraya yazdım diye

07:30 Uyanınca aç karna 1 ceviz 2 kuru kayısılı geceden hazırlanmış su ve içindekiler hüpletildi.

Kahvaltı 10:20
1 wasa sandviç yarısı

Öğle 12:15
Yarım kase düğün çorba
Taze fasulye
Salata, yoğurt

16:45 1 avuç üzüm

Akşam 17:30
Salata ( içinde çiğ kabak rendesi, avokado, salatalık, dereotu, acı biber ve zeytinyağı var)
Yarım avuç çiğ kuruyemiş

Su: 3 lt

Yeeeeeeeee

anaaaaaaam tam içimden bi ses ...gir takıma dediydi de buna işaretmiş demek

yeme kuzum yeme ... kokusu geçer evden de eklediği gr lar geçmez tartından

Tabii ki de ... tüm desteğim Whiteblacklife tan yana

cumayı bekleyin siiiizzzzzzzzzz
kabakta perşembe için en ideal ... yani perşembe için kabak ideal
ama bu tüyoları Miu da okuyor
yedin miiiiiiiiiiiiiiii
sence kaptanım sence?
sence bir küçük pastanın tadı mortimi yenmekten tatlı olabilir mi?
koklamadım bile
ben dün yedim dondurma :) çilekle beraber öğle öğünü yaptım onu
ben de cuma yerim inşallah 53.0 görürsem. o gün korumaya geçicem ya çünkü.. Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Hani pasta dondurma insan kırar mi beni ayıp ettin

53 görürsem diyor Whiteblacklife kooş koşşşş ..... zaten 53.7 dü ...hedef 700 gr mı ?

Ata'nin cok ilginc sozleri hareketleri vardir..2 yasinda koltugun on kismi yerlere yuvarlik kose yastgiklari vardir ya hani onlari koymus oturup yesil bi direksiyonu vardi onu almis di diitt di diit diye araba sürüyor..mutfaktan bi geldik esimle biz şok tabi :))

Birde krem rengi yatak ortusune dolanmis yerde..hicbiryeri gorunmuyor.ata ataa diye ariyorum cocuk yok.yatak odasina girdim..surune surune cikti anne bak ben tiytildim kebelek :) oldum..2,5 yasindaydi o zaman..ilginc bir çocuktur..buraya yazsam off.

Bekliyorum canım beklerken bı de spor kondurayim suraciga
30 dk 8 kilo bebek kucakta tempolu yürüyüş 60 point
40 dk ip atlama 120 point
40 dk egzersiz 120 point
300 point Ausencia

Rabbim zihninin parlaklığını ona da ülkesine de hayırlı işlerle göstermeyi nasip etsin.

analarına çekmişler hülyacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…