Ah sen benim metayı bilmiyorsun , bu menüye artı bile gelebilirneden huysuz hayırdır?
aynen kesinlikle öyle..
ay demee.. yok yok cumaya da fıs fos değil bomba çıkacak inşallah
yarına da eksi geliyor bu menüye eftalcim
mis misssss
Akşam yemeği bu saatte iyi geliyor bana baklagil olduğu için de ödem olmayayım diye erken salata yapacaktım ama bebek kucakta olmadı canım doyuyorum hatta çok geliyor galiba midem kuculuyorkasların şişmiştir ada.. cumaya tartı güzel şeyler der merak etme..
Akşam yemeğini de çok erken yemişsin hem de tüm gün de çok az yemişsin.. Aç kalmasın çok bünye.. az da salata olsaydı akşam menüsünde..
Bende merak ettim
Peynir aram çok iyi değil canım zorla yiyorum sevmem fazla zeytin severim ama bunun tadı bı değişik geldi bitsin yenisi güzel olur belki
Biiseyy yapmaz ye 3 5 dilimaus beni peşeler sopaynan
Peynir oldum olası sevemedim gitti lor peynirini seviyorum onunla da omlet yapıp yiyebiliyorum sadece zaten yemek yeme aliskanligim yoktu zorla alışkanlık kazanmaya çalışıyorum bı kahvaltı yapıp ertesi güne kadar abur cubur dışında hiç bir şey yemeyen biriydimBeklentileri büyük tuttum bak şimdi bende bilmiyorum aslında ne olacak regli olursam yandım
Bende diyorum ki diyetten mi böyle mini mini
Sen benden de aburcuburcu çıktınPeynir oldum olası sevemedim gitti lor peynirini seviyorum onunla da omlet yapıp yiyebiliyorum sadece zaten yemek yeme aliskanligim yoktu zorla alışkanlık kazanmaya çalışıyorum bı kahvaltı yapıp ertesi güne kadar abur cubur dışında hiç bir şey yemeyen biriydim
Korkutma beni eftaaalllllllAh sen benim metayı bilmiyorsun , bu menüye artı bile gelebilir
Biiseyy yapmaz ye 3 5 dilim
Kendime rakip tanımıyorumSen benden de aburcuburcu çıktınabur cubur hastasıyım ama yemek yer üstüne yerdim kahvaltı çok severim hafta içi zamansızlıktan pek yapamasam da peynir yeşil zeytin falan dayanılmazdır benim için
Korkutma beni eftaaalllllll
Kendime rakip tanımıyorum
Kalk aburcubur ye
Yemek ye doy
Yine aburcubur ye
Yemek ye doy
Gece uyumadan ye aburcubur
Sonra gece uykudan uyan uyuryee bi şekilde aburcubur ye uyu geri
İşim bilgisayar başında olacağı için ikinci sekmede hep kk açık olması hayalim begooo inşallah olur
Canım bende bu sebepten 3 çocuğumu büyütenler kadar çalışmadım ama şimdi 3 üde ben çalışsamda çalışmasamda sabah 9 akşam 5 gidip gelecekler ve ben smmm belgemle evde oturuyorum çok koyucu.bugün iyi bi mali müşavir 10 bin kazanıyor en az ve bu da zamanla tecrübe ile oluyo o yüzden benim bir an önce başlamam lazımhoşgeldin canımmm , bende bu yıl çalışmak istedim ama müracaat ettim yerler asgari ücret verdiler haftanın 6 günü çalışma şeklindeydi yok dedik... düşündük eşimle şimdi çalışacam bu para ile bize bi getirisi olmayacak sadece sigortam yatırılacak o çok avantaj ...alacam 1400 tl bunun zaten tam gün kızı kreşe verecem 500 tl gitti ki zaten en ucuz kreş 500 tl ...ben çalışıyorum diye eşimden eş yardımını kesecekler haliyle eee ben eve gel koştur koştur hazırlık yap ertesi güne hazırlan değmez diye reddettik.... kıızım şuan yarım gün kreşe gidiyor en azından kahvaltı öğle yemeği ben yediriyorum o eğlenmeye gidiyor gibi oldu... öğretmeni çook mutlu bir çocuk yetiştirmisiniz dedi .... evet 4 yıldır çalışmıyorum ama şimdi meyvesini alıyorum öğretmenleri güven duygusu çok gelişmiş mutlu bir çocuk demeleri bana yetti....
Spor sonrasi tartilinmaz ki Ada..kaslarin şiş..yalan kilo o.1,5 saat spor yaptımmm duş aldım kendimi hafif hissediyorum ama tartı öyle demiyor
Ama canim sabahlarida bi artis oluyor moralim bozuluyorSpor sonrasi tartilinmaz ki Ada..kaslarin şiş..yalan kilo o.
Kızlar size bişey sorcam Öğtetmenler özellikle biliyomusunuz okul Google Classroom ikinci yılda ücretli deyip 100 lira ekstra para istiyo çocuk başı gıcık oldum kafadan fiyat uyduruyorlar gibime geldi İngilizce kitabına 300 lira alıyo yuhh dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?