Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam yemeği bu saatte iyi geliyor bana baklagil olduğu için de ödem olmayayım diye erken salata yapacaktım ama bebek kucakta olmadı canım doyuyorum hatta çok geliyor galiba midem kuculuyor

Beklentileri büyük tuttum bak şimdi bende bilmiyorum aslında ne olacak regli olursam yandım

Bende diyorum ki diyetten mi böyle mini mini
Peynir oldum olası sevemedim gitti lor peynirini seviyorum onunla da omlet yapıp yiyebiliyorum sadece zaten yemek yeme aliskanligim yoktu zorla alışkanlık kazanmaya çalışıyorum bı kahvaltı yapıp ertesi güne kadar abur cubur dışında hiç bir şey yemeyen biriydim

Sen benden de aburcuburcu çıktın abur cubur hastasıyım ama yemek yer üstüne yerdim kahvaltı çok severim hafta içi zamansızlıktan pek yapamasam da peynir yeşil zeytin falan dayanılmazdır benim için

Ah sen benim metayı bilmiyorsun , bu menüye artı bile gelebilir
Korkutma beni eftaaalllllll
Biiseyy yapmaz ye 3 5 dilim

Sen benden de aburcuburcu çıktın abur cubur hastasıyım ama yemek yer üstüne yerdim kahvaltı çok severim hafta içi zamansızlıktan pek yapamasam da peynir yeşil zeytin falan dayanılmazdır benim için
Kendime rakip tanımıyorum
Kalk aburcubur ye
Yemek ye doy
Yine aburcubur ye
Yemek ye doy
Gece uyumadan ye aburcubur
Sonra gece uykudan uyan uyuryee bi şekilde aburcubur ye uyu geri

Kızlar size bişey sorcam Öğtetmenler özellikle biliyomusunuz okul Google Classroom ikinci yılda ücretli deyip 100 lira ekstra para istiyo çocuk başı gıcık oldum kafadan fiyat uyduruyorlar gibime geldi İngilizce kitabına 300 lira alıyo yuhh dedim

bencede, hıhh
inşallah bulursun ahuu ama sende @Sherrysherrylady gibi bizi unutma arada uğra emi
İşim bilgisayar başında olacağı için ikinci sekmede hep kk açık olması hayalim begooo inşallah olur
Canım bende bu sebepten 3 çocuğumu büyütenler kadar çalışmadım ama şimdi 3 üde ben çalışsamda çalışmasamda sabah 9 akşam 5 gidip gelecekler ve ben smmm belgemle evde oturuyorum çok koyucu.bugün iyi bi mali müşavir 10 bin kazanıyor en az ve bu da zamanla tecrübe ile oluyo o yüzden benim bir an önce başlamam lazım

Hu huuuuuu güzeller güzelleri

İşler bitti ..yusuftan öğle yemeği haberleri alınınca kafa rahatladı tabii arkadaştan

Sonra da ben işleri bitirene kadar geldi zaten .... sohbet muhabbet ... oldu bu saat .. şimdi beyzade çilek partisi yaparken bende damladım buralara

ahahahahaha bizim anasınıfı ingilizce-türkçe kitapları toplamı 800 lira kırtasiye ücreti 667 lira sen iyi yırtmışsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…