- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Veriyor birazcık istediğim kadar değil ama canım sen ne durumdasın pro nasıl gidiyorWhiteblacklife nasıl bu hafta kilo verebiliyor musun canım?
Konuya komşuya dagıt onlarıDolapta çok cıs var şimdi ama sopanın acısı hala hissedilir derecede
Yok yemem artık şu saatten sonra.Konuya komşuya dagıt onlarıbence kazınan isminin yanına ek yaptırma sen iradeli bir ördeksin
Ben bir yemek karşısında iradeli durdukça bundan hoşlanır oldumne güzel bir histir ama o
Yok yemem artık şu saatten sonra.Kendime maşallah diyeyim bayağı yol katettim
Darisi basima diyelimBen bir yemek karşısında iradeli durdukça bundan hoşlanır oldumyanımda yenilen hiçbirşey beni üzmez oldu
Bizim bir hatamız olmadı takımımız da kötü uyumsuz veya saygısız bir takım değil. Bir üyeyi bizdeki bir üyeyi ayartıp evet ağır konuuşuyorum kusura bakmasın diğer bayanlar lütfen, kendi takımına çağırmak ne demek ? Bir ayıp olur bir şey olur okey ama yaptığın yanlış. Abla dedik saygı duyduk gitmene de cidden çok üzülmüştük yaptığın ayıp. Bunları yazmaSam bu gece rahat uyuyamazdım. İyi akşamlar
dandini2017 rica ederim gerekli açıklamayı @bilinmeyenkullanici yapar mısın kendisiyle muhattap bile olmak istemiyorum şu saatten sonra lutfen
Pardon arkadaşlar sinirim oynadı yeminle elim kolum titriyor artik
Başımıza aynı şey gelmişAaa bende hatırlamıyorum bulguru da pirinci de . Sanırım eşim domatesli pilav yapmıştı ondan iki kaşık yemiştim sonra kızdı kaptan
olsun 100 gram 100 gram dır canım. ben pro yapmıyorum. başkasıyla karıştırdın sanırım. ben bu aralar yoğunluktan diyete uyamıyorum canım. normal yiyorum. çünkü sabah ve öğle öğünlerim düzensizVeriyor birazcık istediğim kadar değil ama canım sen ne durumdasın pro nasıl gidiyor
Kimin ördeğiYok yemem artık şu saatten sonra.Kendime maşallah diyeyim bayağı yol katettim
herşey önce iradenin sonra burda sunulan sinirsiz destekle oluyorDarisi basima diyelim
Pardon kuzum ya kafa gitti bende inşallah bir an önce herşey yoluna girer sende mis gibi diyet ve spora başlarsın kuzumolsun 100 gram 100 gram dır canım. ben pro yapmıyorum. başkasıyla karıştırdın sanırım. ben bu aralar yoğunluktan diyete uyamıyorum canım. normal yiyorum. çünkü sabah ve öğle öğünlerim düzensiz
Maşallah canım yaSpor bildirimim
@MiuLego
Tempolu yürüyüş 150 ×2=300
Yürüyüş 50 dk
Leslie 45 ×2= 90
Egzersiz 30 ×3= 90
TOPLAM : 530 point
Eki Görüntüle 2046500
Eve girdim hazırlıklar tamam..
İçim kıpır kıpır.. bu benim 7. Takım defterim olsun mu
Bu gece takımı iyice çalışayım not edeyim işin ucunda siz varsınız @Ausencia kptanımı mahcup etmemek var..
Heyecanlıyım ama çok da umutluyum.. beni ne güzel heyecanlandırdınız kızlar.. teşekkür ederim herbirinize, ve sıcacık hoşgeldinlerinize..
Bana özelden nunarasını atmak isteyen kim olursa atabilir. Olur ya hani bildirim yapamaz acil birşey olur telden mesaj atması gerekir.. açığım bunlarailginiz olsun e mi..
Dip not: kalemlerimi bile en incelerinden seçtimneden? Çünkü cevabı biliyorsunhz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?