Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dandini2017 rica ederim gerekli açıklamayı @bilinmeyenkullanici yapar mısın kendisiyle muhattap bile olmak istemiyorum şu saatten sonra lutfen

Pardon arkadaşlar sinirim oynadı yeminle elim kolum titriyor artik

Ben kendim takım değiştirmeyi istedim tatlım. Diğer arkadaşlara saygısızlık olmasın, özelden mesaj atacağım.

Aaa bende hatırlamıyorum bulguru da pirinci de . Sanırım eşim domatesli pilav yapmıştı ondan iki kaşık yemiştim sonra kızdı kaptan
Başımıza aynı şey gelmiş
Diyetimin başında yağsız tuzsuz pilav bile denilemez birşey yaptım kaptan akşam akşam birde perşembeden hiç yenilmez şişeceksin dedi ondan sonra yemedim

Veriyor birazcık istediğim kadar değil ama canım sen ne durumdasın pro nasıl gidiyor
olsun 100 gram 100 gram dır canım. ben pro yapmıyorum. başkasıyla karıştırdın sanırım. ben bu aralar yoğunluktan diyete uyamıyorum canım. normal yiyorum. çünkü sabah ve öğle öğünlerim düzensiz

Pardon kuzum ya kafa gitti bende inşallah bir an önce herşey yoluna girer sende mis gibi diyet ve spora başlarsın kuzum

Eve girdim hazırlıklar tamam..

İçim kıpır kıpır.. bu benim 7. Takım defterim olsun mu

Bu gece takımı iyice çalışayım not edeyim işin ucunda siz varsınız Ausencia kptanımı mahcup etmemek var..

Heyecanlıyım ama çok da umutluyum.. beni ne güzel heyecanlandırdınız kızlar.. teşekkür ederim herbirinize, ve sıcacık hoşgeldinlerinize..

Bana özelden nunarasını atmak isteyen kim olursa atabilir. Olur ya hani bildirim yapamaz acil birşey olur telden mesaj atması gerekir.. açığım bunlara bilginiz olsun e mi..

Dip not: kalemlerimi bile en incelerinden seçtimneden? Çünkü cevabı biliyorsunhz

Son düzenleyen: Moderatör:
Mortim Whiteblacklife şimdi tartıldım 53.5 sabahaaaaa

Ben geçmişe hadi

Canımşar önerileriniz söylemek istedikleriniz fikirleriniz şöyle yol alsan iyi olur dedikleriniz ay dur bi öpiyim dedikleriniz azcık da mıncıklayım da olur ne varsa hep burdayım açığım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Leptin abimiz bu akşam erkenden çagırdı beni gidip halini hatırını sorayım ... gerçi bu işin sonu 4 uyanmak olsada ben en iyisi onu dinleyeyim iyi geceler demeye dilim varmasada hadi öyle olsun vesselam

Kuzummm yaa ne tatlısın..
Nasıl bir şevktir bu maşallah
Aus Nasılda kendine benzeyeni bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…