Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor olarak yürüyüş yapıyorum. Evde step aleti var, ona çıkıyorum bazen. İpim de var ama çok çarpıntım oluyor ip atlayınca
Öneriniz var mı? Leslie önerilmişti, ona başlarım belki de...

Eee yapıyormuşsun işte hiç yapmiyorsun zannettim...
Bende yürüyüş yapıyorum bir ara leslie yaptım kesinlikle tavsiye ederim..
İp Atlama yoruyorsa yürüyüşe devam

konuşkan değilim halin bu mu şahesteeeeee

su ve sporla aram yok cümlesi dikkatimi çekti hemen.. ben de en çok su ve spora dikkat ederim.. hahahahaha napıcaz şimdi.. senin için kızılcık hazırlayım mı sen su ve sporla ara mı yaparsın kaynaşır mısın?

Düşünedur. Yeniden hoşgeldin
Benim mortim nerede sporda mı yoksa bı yavru kedi daha yollasam
bugün dinlenme günüm morim spor yok sabah yürüyüş yaptım ama öğle arasını değerlnedirdim
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canımmm
Gecen hafta sıkı bir diyet yaptı -300 gr etkili oldu kaptanım :/bakalım inşallah bu hafta güler bizede tartı :)
kız efserim..
senin namını bireysel 1. liklerini bilmiyo muyum ben acaba

haaa totem yaptım seni kandırıp cumaya süprüzlü şeyler peşindeyim diyorsan taaaa maaaaammmmmmm ama yoksa namını bilirim.. Diyetisyeninin verdiği menüyü bıraktın mı sen yoksa?
hoş geldin canım aramıza. ben fulya
bana da hoşgeldin der misin fulya
bana da canım der misin
bana da ben fulya der misin fulyacım

Cigerimmm yaniyoooorrr
hahahahahah hahahahahaha işte o sopadan iyidir iyi..
birdaha tadar mıyız kızılcıktan ördekim?

HAYIRRRRRRRRRRRRRRR dediğini duyar gibiyim
taze kaptandan ilk sopayı senmi yedin ördekim

Evet hatta seni hiç unutmayacağım ördek dedi
ivitttt
İsmini kazıdı sopaya desene
sopada PSÖ yazıyor
Dolapta çok cıs var şimdi ama sopanın acısı hala hissedilir derecede
okşadıydım halbuki...
birdaha gelmez ki sana ama seni de unutmaz dimi evet evet

İyi Akşamlar kızlar
Okul açıldı resmen saftim kaydı yahuu..
Nasıl yorgun geçiyor günlerim
Hee ama hiç fire vermiyorum..
Benim mortilerim ne alemde acepp
@aeben ecemavi
iyi akşamlar nefs kuzum...
akşamın güzel haberi bu hiç kaçamak yok muymuşşşş
fulyacımuyarsın kuzum sen uyarsın..
bence uymalısın..
tripli yine imzasını menüsüyle atmış
Leptin abimiz bu akşam erkenden çagırdı beni gidip halini hatırını sorayım ... gerçi bu işin sonu 4 uyanmak olsada ben en iyisi onu dinleyeyim iyi geceler demeye dilim varmasada hadi öyle olsun vesselam
leptin iş başında seni yarına güzel eksilerle dürtüp uyandırsın hadi
Kuzummm yaa ne tatlısın..
Nasıl bir şevktir bu maşallah
Aus Nasılda kendine benzeyeni bulmuş
deli deliyi heryerde buluyor

Sevgiler efenimm
bi de öp
Kizzz Efser senin leptin erkek mi?
: : :
hahahahahahahaha
gecenin efsane yorumu bu..

Hadi hayırlara vesile olsun çıtır kaptanımız defteri kalemi almışsın onu anladıkta bizim evladiyelik sopa görünmüyor en başta onu hazırlamam gerekirdi
kız sopa öyle alelade gösterilir mi.. şuan ne kadar minnoşum tam sevilmelik.. sopanın kendisi benm hoop cıs cos da çıkıveriyor ortaya..

Dur tamam sakinim türk kahvem içtim aşırı sakinim
Allah kolaylıklar versin canım miucum :) Hevesine heves katsın mis gibi sağlıklı sıhhatli kilolar verelim:)
amin kuzummmmmmmmmmm
Cok tatlisinnn yaaaaa
bir dahaa söyleeeeeeeeeeeeeeee

Sağol canım amin
Nacizene fikrim benimde ünsilin direncim vardı ilaç kullanıyorum diyetisyen yardımı alıyorum kendine bir yol belirlemek istiyorsan bir diyetisyene başvurup sana en uygun diyeti çıkarmak olacak hem hipotiriyotin hem ünsilin direncin var bunun hakkında bilgilenirsen ve bilinçlenirsen gerisi burdaki arkadaşların teçrübesinden faydalanmaya kalır

ada d vitamini konusunda sana özelden tavsiyede bulunacağım şimdi çıkıcam yarın bi aksililk çıkmazsa yazarım
sporunda kolay gelsin ayağına dikkat et
Banada yaZsana

Benim kozin ingilizce kitapları 460 okul açıldı bizdede masraf dağ olduu mübarek başımızı döndüruyoruz para

sen öyle demesende zeka anneden anneden

İyi Akşamlar kızlar
Okul açıldı resmen saftim kaydı yahuu..
Nasıl yorgun geçiyor günlerim
Hee ama hiç fire vermiyorum..
Benim mortilerim ne alemde acepp
@aeben ecemavi
Mortilerin zortingen

Çok hoşsun

Kaptanımız ilk orhun yazıtlarını hazırlıyor
hahahahaha olmuş mu efser bir bak bakalım
@MiuLego yarın sabah tekrar tartılıp buradan bildirip yarın akşam da menümü paylaşayım, sizce de uygunsa?
canım bugün bildirdin bunu aldım başlangıç kilosu.. yarın sabahın köründe biz buradayız.. sohbete muhabbete gel katıl kaynaşalım.. kızlar sarar sarmalar zaten.. akşam da tabi ki menü ve spor bildirimini yapcaksın inşallah
Spor olarak yürüyüş yapıyorum. Evde step aleti var, ona çıkıyorum bazen. İpim de var ama çok çarpıntım oluyor ip atlayınca
Öneriniz var mı? Leslie önerilmişti, ona başlarım belki de...
ipi az az atlarsın yavaş yavaş arttır.. ip en iyi kardiyolardan biri.. aceleye gelmez.. bileğini dizini eline alıverirsin Allah korusun.. yürüyüş lesli candır.. birkaç kilo verince de hoop bölgeseller eklenir..
500 oldu simdi. Sodami icip devam. Her bi yerin sistigi icin evde zipliyorum kendime sarilip
yemeseydim o pastayı keşke ne vardı ah narcım ahhhhh aferşn bana narcım...

işte iç seslerin duyar gibiyim..daha yer misin?yersen yanına çok yakışan sopayla neden olmasın

Heç bırakırmıyım tam 1390 kalorilik diyet arada buraya uyarlıyorum,arda kaptana uyarlıyorum,birazda perşembeye uyarlayıp harmanlıyorum sen o defterde Efser'in yanına yerinde durmayan oynak menüler sunabilir yaz o sopayı görsek eyiydi neye maruz kaldığımızı bilirdikablada teessüf ederim bizim kaptamlarımız böyle şeylere maruz bırakmayız her ne kadan buna maruz kalsakta biz onları her türlü sözlü şitdetden koruruz lütfen ilet

Son düzenleme:
İleteyim iletiyim..
Alttan alttan o sopaları da aldım kendime..
Ama gün gelir sana çıkarırım efseeerrrrrr bugünün yarınları var

Yyuhh ya ayıp ama bu kadarda. Olmaz ki harbi 52 gelecek

Olmamı bak kaptanımda begenecek görürsün Ausencia

A A
Sen benim bilgileri esikmi aldın kaptandan takımın nerdeyse hiç sopa görmemiş en 74 kiloluk minoşuyum
utanma şeysi
utandır beni hadi aminnnnn
1 saat önce gidiyodum demi hadi giitttim o zaman
gitme tülay geri döööönnnnnnnnn
git kuzum git
leptin abi küsecek gelmeyecek bak sana
Yyuhh ya ayıp ama bu kadarda. Olmaz ki harbi 52 gelecek
tırstın mı
bak bugün spor da yapmadım heeee
yarın spor da var
bi de perşembe de spor var
whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor miu whiiiiiiiiiiittttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cuma günü şampiyonluk yakın meşaleleri yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…