Spor olarak yürüyüş yapıyorum. Evde step aleti var, ona çıkıyorum bazen. İpim de var ama çok çarpıntım oluyor ip atlayınca
Öneriniz var mı? Leslie önerilmişti, ona başlarım belki de...
konuşkan değilim halin bu mu şahesteeeeeeMerhaba arkadaşlar, formu doldurup buraya kaydettikten sonra biraz kendimden bahsedeyim.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Şaheste
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 71 (Bu sabahki)
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İnsülin direnci ve Hipotiroidi tanısı konuldu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olabilmek, aynaya bakınca mutlu olabilmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Sabah 6' da kalkar, her işimi yapmaya çalışırım, yapamazsam da mutsuz olurum. Mesela ütü birikirse, gece kafama takarım, uyuyamam.
Biraz eski kafalıyım galiba. Çok konuşkan değilimdir. Ama burada sizlerle zamanla çok şey paylaşmak istiyorum :) Yavaş yavaş adapte olurum diye tahmin ediyorum.
37 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Evlenince kilo aldım. Hiç çok zayıf olmadım, zaten 50'li kiloları istemiyorum. Ama sağlıklı, fit olmayı istiyorum. 10 kilo alınca biraz korktum, gittiğim doktor bey kilo vermem gerektiğini söyledi. Biraz hipotiroidi başladığını ve insülin direnci olduğunu söyledi. Tiroid için ilaç vermedi, tekrar gelmemi istedi. Yaşım gereği artık biraz dikkat etmeyi istiyorum.
Su ve sporla çok aram yok ama hayatıma oturtmayı istiyorum. Zamanla inşallah başaracağım.
Ausencia
@MiuLego
bugün dinlenme günüm morim spor yok sabah yürüyüş yaptım ama öğle arasını değerlnedirdimBenim mortim nerede sporda mı yoksa bı yavru kedi daha yollasam
iyi akşamlar canımmmiyi akşamlar kızlar
kız efserim..Gecen hafta sıkı bir diyet yaptı -300 gr etkili oldu kaptanım :/bakalım inşallah bu hafta güler bizede tartı :)
bana da hoşgeldin der misin fulyahoş geldin canım aramıza. ben fulya
hahahahahah hahahahahaha işte o sopadan iyidir iyi..Cigerimmm yaniyoooorrr
birdaha tadar mıyız kızılcıktan ördekim?
taze kaptandan ilk sopayı senmi yedin ördekim
ivittttEvet hatta seni hiç unutmayacağım ördek dedi
sopada PSÖ yazıyorİsmini kazıdı sopaya desene
Dolapta çok cıs var şimdi ama sopanın acısı hala hissedilir derecede
iyi akşamlar nefs kuzum...
fulyacımolsun 100 gram 100 gram dır canım. ben pro yapmıyorum. başkasıyla karıştırdın sanırım. ben bu aralar yoğunluktan diyete uyamıyorum canım. normal yiyorum. çünkü sabah ve öğle öğünlerim düzensiz
tripli yine imzasını menüsüyle atmış
leptin iş başında seni yarına güzel eksilerle dürtüp uyandırsın hadiLeptin abimiz bu akşam erkenden çagırdı benigidip halini hatırını sorayım ... gerçi bu işin sonu 4 uyanmak olsada ben en iyisi onu dinleyeyim iyi geceler demeye dilim varmasada hadi öyle olsun vesselam
Kuzummm yaa ne tatlısın..
Nasıl bir şevktir bu maşallah
Aus Nasılda kendine benzeyeni bulmuş
bi de öp
Sevgiler efenimm
hahahahahahahahaKizzz Efser senin leptin erkek mi?
: : :
kız sopa öyle alelade gösterilir mi.. şuan ne kadar minnoşum tam sevilmelik.. sopanın kendisi benm hoop cıs cos da çıkıveriyor ortaya..Hadi hayırlara vesile olsun çıtır kaptanımızdefteri kalemi almışsın onu anladıkta bizim evladiyelik sopa görünmüyor en başta onu hazırlamam gerekirdi
amin kuzummmmmmmmmmmAllah kolaylıklar versin canım miucum :) Hevesine heves katsın mis gibi sağlıklı sıhhatli kilolar verelim:)
bir dahaa söyleeeeeeeeeeeeeeeeCok tatlisinnn yaaaaa
500 oldu simdi. Sodami icip devam. Her bi yerin sistigi icin evde zipliyorum kendime sarilipooooooooooo ama yetmez bir 200 daha çıkar ordan kuzum ha gayret
Sağol canım aminMaşallah, 3 çocuk dile kolay. Allah bağışlasın.
Herkese kocaman bir HOŞ BULDUK
Son 1 ayda bayram tatili ve yaz tatili arda arda gelince 5 kilo almıştım. Ama toplamda 10 kilo verme niyetim var. 2 haftadır biraz moralsiz, motivasyonsuz şekilde kilo vermeye çalışıyorum. Ama bir ileri bir geri gibi oluyor her nedense...
73.8 kiloyla başladım.
Belli bir listem ve uyduğum bir diyet yok. Kendi kendime karbonhidratı azaltmaya çalıştım. Ama tatlı düşkümlüğüm var
Banada yaZsanaada d vitamini konusunda sana özelden tavsiyede bulunacağım şimdi çıkıcam yarın bi aksililk çıkmazsa yazarım
sporunda kolay gelsin ayağına dikkat et
Benim kozin ingilizce kitapları 460 okul açıldı bizdede masraf dağ olduu mübarek başımızı döndüruyoruz paraKızlar size bişey sorcam Öğtetmenler özellikle biliyomusunuz okul Google Classroom ikinci yılda ücretli deyip 100 lira ekstra para istiyo çocuk başı gıcık oldum kafadan fiyat uyduruyorlar gibime geldi İngilizce kitabına 300 lira alıyo yuhh dedim
sen öyle demesende zeka anneden annedenAta'nin cok ilginc sozleri hareketleri vardir..2 yasinda koltugun on kismi yerlere yuvarlik kose yastgiklari vardir ya hani onlari koymus oturup yesil bi direksiyonu vardi onu almis di diitt di diit diye araba sürüyor..mutfaktan bi geldik esimle biz şok tabi :))
Birde krem rengi yatak ortusune dolanmis yerde..hicbiryeri gorunmuyor.ata ataa diye ariyorum cocuk yok.yatak odasina girdim..surune surune cikti anne bak ben tiytildim kebelek :) oldum..2,5 yasindaydi o zaman..ilginc bir çocuktur..buraya yazsam off.
Mortilerin zortingen
Çok hoşsunEki Görüntüle 2046500
Eve girdim hazırlıklar tamam..
İçim kıpır kıpır.. bu benim 7. Takım defterim olsun mu
Bu gece takımı iyice çalışayım not edeyim işin ucunda siz varsınızAusencia kptanımı mahcup etmemek var..
Heyecanlıyım ama çok da umutluyum.. beni ne güzel heyecanlandırdınız kızlar.. teşekkür ederim herbirinize, ve sıcacık hoşgeldinlerinize..
Bana özelden nunarasını atmak isteyen kim olursa atabilir. Olur ya hani bildirim yapamaz acil birşey olur telden mesaj atması gerekir.. açığım bunlarabilginiz olsun e mi..
Dip not: kalemlerimi bile en incelerinden seçtimneden? Çünkü cevabı biliyorsunhz
hahahahaha olmuş mu efser bir bak bakalımKaptanımız ilk orhun yazıtlarını hazırlıyor
canım bugün bildirdin bunu aldım başlangıç kilosu.. yarın sabahın köründe biz buradayız.. sohbete muhabbete gel katıl kaynaşalım.. kızlar sarar sarmalar zaten.. akşam da tabi ki menü ve spor bildirimini yapcaksın inşallah@MiuLego yarın sabah tekrar tartılıp buradan bildirip yarın akşam da menümü paylaşayım, sizce de uygunsa?
ipi az az atlarsın yavaş yavaş arttır.. ip en iyi kardiyolardan biri.. aceleye gelmez.. bileğini dizini eline alıverirsin Allah korusun.. yürüyüş lesli candır.. birkaç kilo verince de hoop bölgeseller eklenir..Spor olarak yürüyüş yapıyorum. Evde step aleti var, ona çıkıyorum bazen. İpim de var ama çok çarpıntım oluyor ip atlayınca
Öneriniz var mı? Leslie önerilmişti, ona başlarım belki de...
yemeseydim o pastayı keşke ne vardı ah narcım ahhhhh aferşn bana narcım...500 oldu simdi. Sodami icip devam. Her bi yerin sistigi icin evde zipliyorum kendime sarilip
yağların erime sesi onlar kız daha sesli gelsinler inşallahAyyy gurul gurul karnım
iyi geceler sarışın bombamızİyi geceler işlere yetişemeyen bı Banu cizeyim şuraya
Heç bırakırmıyım tam 1390 kalorilik diyetkonuşkan değilim halin bu mu şahesteeeeee
su ve sporla aram yok cümlesi dikkatimi çekti hemen.. ben de en çok su ve spora dikkat ederim.. hahahahaha napıcaz şimdi.. senin için kızılcık hazırlayım mı sen su ve sporla ara mı yaparsın kaynaşır mısın?
Düşünedur. Yeniden hoşgeldin
bugün dinlenme günüm morim spor yok sabah yürüyüş yaptım ama öğle arasını değerlnedirdim
iyi akşamlar canımmm
kız efserim..
senin namını bireysel 1. liklerini bilmiyo muyum ben acaba
haaa totem yaptım seni kandırıp cumaya süprüzlü şeyler peşindeyim diyorsan taaaa maaaaammmmmmm ama yoksa namını bilirim.. Diyetisyeninin verdiği menüyü bıraktın mı sen yoksa?
bana da hoşgeldin der misin fulya
bana da canım der misin
bana da ben fulya der misin fulyacım
hahahahahah hahahahahaha işte o sopadan iyidir iyi..
birdaha tadar mıyız kızılcıktan ördekim?
HAYIRRRRRRRRRRRRRRR dediğini duyar gibiyim
ivitttt
sopada PSÖ yazıyor
okşadıydım halbuki...
birdaha gelmez ki sana ama seni de unutmaz dimi evet evet
iyi akşamlar nefs kuzum...
akşamın güzel haberi bu hiç kaçamak yok muymuşşşş
fulyacımuyarsın kuzum sen uyarsın..
bence uymalısın..
tripli yine imzasını menüsüyle atmış
leptin iş başında seni yarına güzel eksilerle dürtüp uyandırsın hadi
deli deliyi heryerde buluyor
bi de öp
hahahahahahahaha
gecenin efsane yorumu bu..
kız sopa öyle alelade gösterilir mi.. şuan ne kadar minnoşum tam sevilmelik.. sopanın kendisi benm hoop cıs cos da çıkıveriyor ortaya..
Dur tamam sakinim türk kahvem içtim aşırı sakinim
amin kuzummmmmmmmmmm
bir dahaa söyleeeeeeeeeeeeeeee
İleteyim iletiyim..Heç bırakırmıyım tam 1390 kalorilik diyetarada buraya uyarlıyorum,arda kaptana uyarlıyorum,birazda perşembeye uyarlayıp harmanlıyorum sen o defterde Efser'in yanına yerinde durmayan oynak menüler sunabilir yaz o sopayı görsek eyiydi neye maruz kaldığımızı bilirdik ablada teessüf ederim bizim kaptamlarımız böyle şeylere maruz bırakmayız her ne kadan buna maruz kalsakta biz onları her türlü sözlü şitdetden koruruz lütfen ilet
A Aİleteyim iletiyim..
Alttan alttan o sopaları da aldım kendime..
Ama gün gelir sana çıkarırım efseeerrrrrr bugünün yarınları var
Yyuhh ya ayıp ama bu kadarda. Olmaz ki harbi 52 gelecekMortimWhiteblacklife şimdi tartıldım 53.5 sabahaaaaa
Ben geçmişe hadi
Canımşar önerileriniz söylemek istedikleriniz fikirleriniz şöyle yol alsan iyi olur dedikleriniz ay dur bi öpiyim dedikleriniz azcık da mıncıklayım da olurne varsa hep burdayım açığım..
Evet kuzum :/Tadı kötü diyordun demi
Olmamı bak kaptanımda begenecek görürsünhahahahaha olmuş mu efser bir bak bakalım
canım bugün bildirdin bunu aldım başlangıç kilosu.. yarın sabahın köründe biz buradayız.. sohbete muhabbete gel katıl kaynaşalım.. kızlar sarar sarmalar zaten.. akşam da tabi ki menü ve spor bildirimini yapcaksın inşallah
ipi az az atlarsın yavaş yavaş arttır.. ip en iyi kardiyolardan biri.. aceleye gelmez.. bileğini dizini eline alıverirsin Allah korusun.. yürüyüş lesli candır.. birkaç kilo verince de hoop bölgeseller eklenir..
yemeseydim o pastayı keşke ne vardı ah narcım ahhhhh aferşn bana narcım...
işte iç seslerin duyar gibiyim..daha yer misin? yersen yanına çok yakışan sopayla neden olmasın
utanma şeysiA A
Sen benim bilgileri esikmi aldın kaptandantakımın nerdeyse hiç sopa görmemiş en 74 kiloluk minoşuyum
gitme tülay geri döööönnnnnnnnn1 saat önce gidiyodum demihadi giitttim o zaman
tırstın mıYyuhh ya ayıp ama bu kadarda. Olmaz ki harbi 52 gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?