Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevgiler efenimm

Leptin abimiz bu akşam erkenden çagırdı beni gidip halini hatırını sorayım ... gerçi bu işin sonu 4 uyanmak olsada ben en iyisi onu dinleyeyim iyi geceler demeye dilim varmasada hadi öyle olsun vesselam

Kizzz Efser senin leptin erkek mi?
: : :

Hadi hayırlara vesile olsun çıtır kaptanımız defteri kalemi almışsın onu anladıkta bizim evladiyelik sopa görünmüyor en başta onu hazırlamam gerekirdi

Allah kolaylıklar versin canım miucum :) Hevesine heves katsın mis gibi sağlıklı sıhhatli kilolar verelim:)

Cok tatlisinnn yaaaaa

Maşallah, 3 çocuk dile kolay. Allah bağışlasın.
Herkese kocaman bir HOŞ BULDUK
Son 1 ayda bayram tatili ve yaz tatili arda arda gelince 5 kilo almıştım. Ama toplamda 10 kilo verme niyetim var. 2 haftadır biraz moralsiz, motivasyonsuz şekilde kilo vermeye çalışıyorum. Ama bir ileri bir geri gibi oluyor her nedense...
73.8 kiloyla başladım.
Belli bir listem ve uyduğum bir diyet yok. Kendi kendime karbonhidratı azaltmaya çalıştım. Ama tatlı düşkümlüğüm var

Hoşgeldin Saheste verirsin hiç suphen olmasın...
Spor ve su şart ama

Hoşgeldin Saheste verirsin hiç suphen olmasın...
Spor ve su şart ama
Spor olarak yürüyüş yapıyorum. Evde step aleti var, ona çıkıyorum bazen. İpim de var ama çok çarpıntım oluyor ip atlayınca
Öneriniz var mı? Leslie önerilmişti, ona başlarım belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…