Geçmiş olsun canım dikkat kendine. Vertigo için saraçoğlunun kürü var iyi gelir belki. Ben denemedm ama görmştm sitesinde
Ben de pek olumsuz etkisi olmuyor tatlımKavun ve mercimek sisirmez mi tatlim. Kavun beni mahvediyor ya o yuzden teecih etmiyorum.
Kuzucum sen haftaya mezun ol bence
YaaaaaaYarın çok özel bir cuma
Hep beraber en güzel hoş geldin partisine ben hazırım miu yaheeee kilomla değilim o ayrı ama nekahat dönemindeyim ne yapayım
Bitti mi sporYaaaaaayarınki herşey senin için sana emeklilik hediyesi olsun diye
Mortim su halimle 58.4 geliyorum sabaha sen düşün emiYaaaaaayarınki herşey senin için sana emeklilik hediyesi olsun diye
Aman kuzum dikkat et
ya bende biraz sakarlık da var aslında ama bu kadarı da biraz fazla yani öyle diyeyim sürekli düşüyorum yani
Ya fasulye ne oluyor fatmamCanım
Sabah
Ekmek yedim evde tbugday yoktu
Kahvaltı
Öğle
Ya.fasulye
Biraz fazla yedim
Akşam
Pul biberli yoğurt yiyen hatta şimdi kalkıp yiyorum inşallah
Ay eftal valla gülümseyerek okudum.. ne tatlı be masumlar çocuklar ya. Kıyamam yesinler onun dersini. Allah korusun kuzucuğunu canım benim maşallah ona.@MiuLego mini mini bir dedin oğlum aklıma geldi, tam o anda öğretmeni aradıödüm koptu ne oldu diye. Bizimki düğmesini açmaya uğraşırken altına kaçırmış, kıyafet götürdüm akıllı babası iki pantolon aldı ikisinin de belini dar almış, tabi boyu da yapıldı değiştiremedik. Dedim adam adam hemen bugün lc den beli lastikli pantolon al yavruma
Güzel menğ beee hepsinden canım çekti okurken benim obur miu
Kız anammmmmmmmAaa benim nic eflal kuzum :)))
Öyle mi diyosunnnnnnAaa burda tatlı mı tatlı fırtınalar varken kaptanım lütfen ne yapacaksın kasırgaları
Immmm dolu dolu doyurucu menü. Gerçi perşembeye daha az da olabilirdi sankiMenüm
Sabah
1 parça bazlama
2 dilim ince sucuk
Biraz peynir 4 zeytin
1 çay kaşığı reçel
Domates
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
Çoban salata
2 ince dilim kavun
Su: 2 lt.
Dukan içeceği
30 dakika tempolu yürüyüş 60 puan
@MiuLego
Listede yer çok ördekim yoooo gitmiyorsun bir yere. Oh ya
Günün en güzel menülerinde mi buuuuMenümü de kondurayım şuracığa
Sabah 9.30
1 incir
Terayğlı toz biberli 2 yumurta
Biraz kaju ve ceviz
Ara
Türk kahvesi
Akşam 19.00
Ton balığı
Salata
Su 2.5 lt
Bak hele bak bakkkkkkTeşekkür ederim hepinize kızlar o zaman listede kalayım inşallah bildirim yapabilirim. Herkese ayrı mesaj yazamadım kusura bakmayın.midem çok kötü ekrana bakamıyorum .görüşmek üzere öptüm her birinizi
Bitti mi spor
Mortim su halimle 58.4 geliyorum sabaha sen düşün emi
Yokkkk öyle bir haftadır canımı okudunYarın ben ölü taklidi en güzeli
Haftaya az spor yapanindan bir morti ver emi banaYarın ben ölü taklidi en güzeli
Maşallah maşallah çok iyisin:)Yokkkk öyle bir haftadır canımı okudunsabah hadi inşallah 57.9 gelse ceee ben geldim dese ne mutluluk olur bana
Sende canım maşallah var mezun bile oluyorsun inşallah bende verip kurtulurum kilolardanMaşallah maşallah çok iyisin:)
Layık olmaya çalışıyoruz efem :)Günün en güzel menülerinde mi buuuu
YEAAAHHHHHHHH KAMONNNNN
Komşudan kayısı alındı suya ıslandı
Inşallah bakalım 52 olunca mezun olacağım inşallah:) Biraz daha uzatmak istiyorum:)Sende canım maşallah var mezun bile oluyorsun inşallah bende verip kurtulurum kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?