- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Dukan içeceği nasıl oluyor kuzum?Menüm
Sabah
1 parça bazlama
2 dilim ince sucuk
Biraz peynir 4 zeytin
1 çay kaşığı reçel
Domates
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
Çoban salata
2 ince dilim kavun
Su: 2 lt.
Dukan içeceği
30 dakika tempolu yürüyüş 60 puan
@MiuLego
Nik benim ama menü benim değil. Neden öyle olmuş anlamadımYa fasulye ne oluyor fatmamdur akşamı çok hafif geçerip dengeledin inşallah ama haftaya perşembe çoook daha hafif menü isterim
Hayır ya bildirim gelsin.. gelsin ki bir sonraki hafta kendini dizginleyebilesin
Ay eftal valla gülümseyerek okudum.. ne tatlı be masumlar çocuklar ya. Kıyamam yesinler onun dersini. Allah korusun kuzucuğunu canım benim maşallah ona.
Güzel menğ beee hepsinden canım çekti okurken benim obur miu
Kız anammmmmmmm
Gözler bozuk benim ama baya bozukmuş bak şimdi öğrendim..
Ama sen benim için eftalsin ya banane ki eftal kal nolcak ki eftal işte dümdük eftal olsun nesi var ki
Öyle mi diyosunnnnnn
Immmm dolu dolu doyurucu menü. Gerçi perşembeye daha az da olabilirdi sanki
Listede yer çok ördekim yoooo gitmiyorsun bir yere. Oh ya
Günün en güzel menülerinde mi buuuu
YEAAAHHHHHHHH KAMONNNNN
Bak hele bak bakkkkkk
Akşam spordan çıkınca ne güzel haberler okuyor gözlerim
Aynen böyle tabağım listeden adım kıpırdamak yok
Verebiliyorken insan vermek istiyor işte hep bı aşağısı benim hedef 54 gerçek hedef 48 bakalım olacak mıInşallah bakalım 52 olunca mezun olacağım inşallah:) Biraz daha uzatmak istiyorum:)
Fırtınalar görünmüyor halbuki gozlerimde bozuk değilCanlarspor listesi şimdilik. Göz atın bakalım var mı eksik gedik. ona göre yarına eksik puan kalmasın. Eki Görüntüle 2047392
Buradayım hih toplanalım bı yeneriz yineFırtınalar görünmüyor halbuki gozlerimde bozuk değil
hey gidi günler hey ben geldiğim zaman kasirgalari ezikleyen bir takım vardışimdi pufff
Hızlanir hadi bakalım odemlerde iki üç guneRegli oldum ama takıma girdiğimden beri verdim biraz. Çok etkileyeceğini sanmıyorum beni. Aslında metabolizma hızlanır diyorlar gerçi ama
Eksikler çok fazla gelirler inşallah herkes olunca daha zevkli oluyorBuradayım hih toplanalım bı yeneriz yine
Olur arada kuzum kilo az değil ver ver bitmiyor insan sıkılıyor arada ama iki gündür topladin bundan sonra sıkı tutarsın ve istediğin hedefe ulasirsin inşallahYarın benim için de yeni bir dönem
Başlıyor, her hafta bildirim yapacağım artık , heycanli cumalar geri geldi :)
Ama yarin ki kilo bakalım ne olacak
Ah ah ne vardı boğazı tutsam diyorum
Neyse kış geliyor herkes düzene girer o zaman kıyasıya yarışlar olurEksikler çok fazla gelirler inşallah herkes olunca daha zevkli oluyor
Allah'ım daha güzel haberler verdirsin sanaBen hala spor yapmadim. Mutfagi temizledim. Guzel haberler aldim. Allah bozmasin. Regl yogun pek hareket edemiyorum
Hepimize canim insallahAllah'ım daha güzel haberler verdirsin sana
Senin hizina bi gunesinkizi yetisiyordu yanlis degilse.Fırtınalar görünmüyor halbuki gozlerimde bozuk değil
hey gidi günler hey ben geldiğim zaman kasirgalari ezikleyen bir takım vardışimdi pufff
cok gecmis olsun canim
Teşekkür ederim kızlar çok sorunum yok gibi yani kafayı vurunca biraz müşade altında tutuldum aynı zaman kaburgamda bi çatlak oluşmuş iki kaval kemiği davul gibi şiş sırtım, kürek kemiklerim ve sol üst bacağımda ki kalçama kadar giden morluğu saymazsak iyiyim
Rabbim acil şifalar versin inşallah canımBi de cocuk hastalandi bugun. Oksuruyor. Sesi catalli. Kres hastaliklarina mi start verdik acabayavrum uyudu kaldi kucagimda
Ooo fena canım ya koşu yaptığı için geçiyordu hepSenin hizina bi gunesinkizi yetisiyordu yanlis degilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?