Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yokkkk öyle bir haftadır canımı okudunsabah hadi inşallah 57.9 gelse ceee ben geldim dese ne mutluluk olur bana
Aminnnnnnnnnn aminnnn çok inanırsak olur olack :)
Haftaya az spor yapanindan bir morti ver emi bana
Hııı hiç yapmayanını vercem hemi de mortim rahat ol yaa
Layık olmaya çalışıyoruz efem :)

Fırtınalar görünmüyor halbuki gozlerimde bozuk değil
hey gidi günler hey ben geldiğim zaman kasirgalari ezikleyen bir takım vardı şimdi pufff
Büyük konuşma triplimmmmmm yeni hafta nelere gebe bilinmez
Allahımmmm en hafifinden menü en eksi getirecek olanından en perşembelisinden. Triplim menüleri coşturuyor takım yüzdesini sallayacak
Yarın benim için de yeni bir dönem
Başlıyor, her hafta bildirim yapacağım artık , heycanli cumalar geri geldi :)

Ama yarin ki kilo bakalım ne olacak
Ah ah ne vardı boğazı tutsam diyorum
Ooohhhhhh gelsin cuma telaşesi gelsin eksiler.. yarın ne olursa olur banu boşveeeeer haftaya cuma eksi mi eksi kesin mi kesin o zaman halay çekebiliriz
Ben hala spor yapmadim. Mutfagi temizledim. Guzel haberler aldim. Allah bozmasin. Regl yogun pek hareket edemiyorum
Yapma dinlen dinlen çiçeaaaam yeni haftada mortin seni sporla çıldırtır zaten dinlen şimdi güzel haber neymiş çıtlat hele
Bi de cocuk hastalandi bugun. Oksuruyor. Sesi catalli. Kres hastaliklarina mi start verdik acaba yavrum uyudu kaldi kucagimda
Kıyamam sesi mi çatallaşmış oyy geçmiş olsun rabbim şifa versin

Hadi bakalım cuma geldi çattııııııııı leptinciler erkenci mi bugün uykuda mı

Yarın tartıdaki rakamı görünce çılgın atalım inşallah teker teker halaya duralım

Çok yorgunum yarın da yoğun olacak çıtır hatunlarım benim

Yatayım yavaştan dinleneyim.

Yarın balo var kıyafetleri hazırlayın

Teşekkür ederim

Ya tabiki çok eksikler var şuan takimlarda herkes olunca daha iyi zevkli oluyor yarışlar

Dukan içeceği nasıl oluyor kuzum?

Nik benim ama menü benim değil. Neden öyle olmuş anlamadım
Yarım litre sıcak suya 2 tatlı kaşığı yada 2 poşet yeşil çayı 10 dk. demliyorsun. Soğuyunca yarım limon suyu 1 şişe sade maden suyunu ekleyip karışımı gün boyunca tüketiyorsun canım :) 15 gün yapıp 4 gün ara sonra 15 gün daha içiyorsun kilo vermeye yardımcı olduğu, yağları yaktığı söyleniyor :)

Deniycem...Sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…