Aminnnnnnnnnn aminnnn çok inanırsak olur olack :)Yokkkk öyle bir haftadır canımı okudunsabah hadi inşallah 57.9 gelse ceee ben geldim dese ne mutluluk olur bana
Hııı hiç yapmayanını vercem hemi de mortim rahat ol yaaHaftaya az spor yapanindan bir morti ver emi bana
Layık olmaya çalışıyoruz efem :)
Büyük konuşma triplimmmmmm yeni hafta nelere gebe bilinmezFırtınalar görünmüyor halbuki gozlerimde bozuk değil
hey gidi günler hey ben geldiğim zaman kasirgalari ezikleyen bir takım vardışimdi pufff
Saygıdeğer kaptan @MiuLego ve emekli kaptanAusencia
Çok sevgili mortilerimnehirnil111 ve begum75
Bugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı yeşil soğanlı biberli domatesli peynirli omlet
2 bardak çay
3 tane siyah zeytin
Ara
Salatalık
1 bardak ayran
Akşam
1 salatalık
Yoğurdun içine 1 tane kuru kayısı doğrayip yedim
Su 3 lt
Ooohhhhhh gelsin cuma telaşesi gelsin eksiler.. yarın ne olursa olur banu boşveeeeer haftaya cuma eksi mi eksi kesin mi kesin o zaman halay çekebilirizYarın benim için de yeni bir dönem
Başlıyor, her hafta bildirim yapacağım artık , heycanli cumalar geri geldi :)
Ama yarin ki kilo bakalım ne olacak
Ah ah ne vardı boğazı tutsam diyorum
Yapma dinlen dinlen çiçeaaaam yeni haftada mortin seni sporla çıldırtır zaten dinlen şimdiBen hala spor yapmadim. Mutfagi temizledim. Guzel haberler aldim. Allah bozmasin. Regl yogun pek hareket edemiyorum
Kıyamam sesi mi çatallaşmış oyy geçmiş olsun rabbim şifa versinBi de cocuk hastalandi bugun. Oksuruyor. Sesi catalli. Kres hastaliklarina mi start verdik acabayavrum uyudu kaldi kucagimda
Teşekkür ederimAminnnnnnnnnn aminnnn çok inanırsak olur olack :)
Hııı hiç yapmayanını vercem hemi de mortim rahat ol yaa
Büyük konuşma triplimmmmmm yeni hafta nelere gebe bilinmez
Allahımmmm en hafifinden menü en eksi getirecek olanından en perşembelisinden. Triplim menüleri coşturuyor takım yüzdesini sallayacak
Ooohhhhhh gelsin cuma telaşesi gelsin eksiler.. yarın ne olursa olur banu boşveeeeer haftaya cuma eksi mi eksi kesin mi kesin o zaman halay çekebiliriz
Yapma dinlen dinlen çiçeaaaam yeni haftada mortin seni sporla çıldırtır zaten dinlen şimdigüzel haber neymiş çıtlat hele
Kıyamam sesi mi çatallaşmış oyy geçmiş olsun rabbim şifa versin
Ara fazla.açıkCanım fırtınalar dan şöyle herkes 300 400 yapsa bugün kapatırız bı el atsak yardım gelir mi acaba
Kendimden umudum yokya yinede bildirim yapacağım aldım mesajı
Ben gelicem oraya haftaya toparlıcazAra fazla.açık
İyi geceler mortim gel toplayalim fırtınalar iBen gelicem oraya haftaya toparlıcaz
Yarım litre sıcak suya 2 tatlı kaşığı yada 2 poşet yeşil çayı 10 dk. demliyorsun. Soğuyunca yarım limon suyu 1 şişe sade maden suyunu ekleyip karışımı gün boyunca tüketiyorsun canım :) 15 gün yapıp 4 gün ara sonra 15 gün daha içiyorsunDukan içeceği nasıl oluyor kuzum?
Nik benim ama menü benim değil. Neden öyle olmuş anlamadım
Yarım litre sıcak suya 2 tatlı kaşığı yada 2 poşet yeşil çayı 10 dk. demliyorsun. Soğuyunca yarım limon suyu 1 şişe sade maden suyunu ekleyip karışımı gün boyunca tüketiyorsun canım :) 15 gün yapıp 4 gün ara sonra 15 gün daha içiyorsunkilo vermeye yardımcı olduğu, yağları yaktığı söyleniyor :)
Rica ederim canımDeniycem...Sağ ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?