Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mortim açsın sen acccc bu ne yaaa
Evet acim motim ama SAMPIYONLUGAAAAAAA
Çiçeaaaam senin morti sağlam çıktı ama onu haftaya bireyselde yerinden eder miyiz ? Yeaaah
nar_cicegim
yansin gecelerrrr mortiler ortileeeerrrr

Mortin sevsin seni bitti mi kiz. Dur cocugum hasta zaten besigini salliyim geliyorumm

Olma boş ver ...atsın stresini ne güzel işte ...
bütün hafta o da yoruldu sonuçta ...
hafta sonu zaman ayırır çocuklara sana
Yok öyle olmaz, balığa gideceği zaman canım balım diye yağ çeker, ertesi gün suratı turşu satar, burnumdan getirir, beni kızdırır beraber bir şey yapmayalım diye

Evet acim motim ama SAMPIYONLUGAAAAAAA

yansin gecelerrrr mortiler ortileeeerrrr

Mortin sevsin seni bitti mi kiz. Dur cocugum hasta zaten besigini salliyim geliyorumm
Bitti mortim daha mı yapayım nerdeyse 3 saat spor yeter sen yapma emi.tesekkur ederim kupa için haftayı ki de hazır demi

tuttum mendilin ucundan .... yarın yaparız boş ver

Yok öyle olmaz, balığa gideceği zaman canım balım diye yağ çeker, ertesi gün suratı turşu satar, burnumdan getirir, beni kızdırır beraber bir şey yapmayalım diye

yapmayacak bu hafta gör bak ..... balıkları alın yarın piknikte ızgara yapın mis gibi

Karkiyorum hemen seninkileride Nare83 kileri de utulerim

thy pegasus hayyatta yapmaz iade yi
arap şeysi yapıyor deseneee ne güzel

olur cnm neden olmasın
Evet saudi havayoluydu

Kardesimin düğününde sular gitti gerisini siz düşünün
Ah o kp yersin suce.yemezsin suç

biri ecemavi yi geçmişten çıkarsınnnnnnnnnnn
Çıkamıyorum ne yaptınız yaa500mesaj üstelik öğlene kadar burdaydım zaten

Eceeeeee gel kollarıma geeeelll ecemavi
Gelene.kadar gitmişsin
Eflalle benim menüleri inceliyordur mortim @ecemavi
Ye biraz ye incelenecek menu yok ya 2satır

ay kahkaha attım hülya ya notta alıyordur o şimdi ...
Kafama not aldım borulceyle bamyayı

kaptanlığın hayırlı olsun :) su aralar bi izin iyi olacak benim için. Kararım kesin benim bu konuda. Liste dışı takılmak istiyorum bir süre. Yazdin mi bugün?

Tüm alıntılar gitmiş

Ausencia gönlümün sultanı seni başın eğik bırakmam ben

saydin78 tüm ödemlerini şişkinliğini benimle verip bir hafta rahatlıyorsun sonra tekrar ayyy şiştim ben şiştim deyip ödemli ödemli üstüme üstüme geliyorsun Keşke listede olsan Benim kenarda köşede ödem kalmadı atacak deli gibi limonlu yeşil çay içmekten Adil mi bu sayın kaptancazım @MiuLego Bende bir hafta koyverip gelsem nooolur kiiii

Ben yarın dan itibaren menu ve spor bildireceğim

yarış büyük bu hafta tabiii .... bamyagillerle ....fena geliyorlar

kaptanlığın hayırlı olsun :) su aralar bi izin iyi olacak benim için. Kararım kesin benim bu konuda. Liste dışı takılmak istiyorum bir süre. Yazdin mi bugün?

yazdı canım yazdı ...

en erken dönüş artısız tabii 13 Ekim Cuma listesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…