Ne bileyim kaptanim
Telefonu şarja takıyım da ben bir tv açayım. Bugün hangi dizi varsa bakayım az. Hadi sonra görüşürüz inşaallah
Evet acim motim ama SAMPIYONLUGAAAAAAAMortim açsın sen acccc bu ne yaaa
yansin gecelerrrr mortiler ortileeeerrrrÇiçeaaaam senin morti sağlam çıktı ama onu haftaya bireyselde yerinden eder miyiz ? Yeaaah
nar_cicegim
Mortin sevsin seni bitti mi kiz. Dur cocugum hasta zaten besigini salliyim geliyorummUnutmadan spor bildirimi
110 dk tempolu yürüyüş 220 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
30 dk ip atlama 90 point
25 dk egzersiz 75 point
Toplam 395 point
Ausencia @MiuLego @begum75 nehir ki cikmadi
Mortimnar_cicegim
sorun teşkil etmezdi ama düzelttim canım ...
güzel olsun bildirim :)
ayy niye korka korka söyledin aşk olsun
bende de yok ve olmayacakta
Yok öyle olmaz, balığa gideceği zaman canım balım diye yağ çeker, ertesi gün suratı turşu satar, burnumdan getirir, beni kızdırır beraber bir şey yapmayalım diyeOlma boş ver ...atsın stresini ne güzel işte ...
bütün hafta o da yoruldu sonuçta ...
hafta sonu zaman ayırır çocuklara sana
Bitti mortim daha mı yapayım nerdeyse 3 saat spor yeter sen yapma emi.tesekkur ederim kupa için haftayı ki de hazır demiEvet acim motim ama SAMPIYONLUGAAAAAAA
yansin gecelerrrr mortiler ortileeeerrrr
Mortin sevsin seni bitti mi kiz. Dur cocugum hasta zaten besigini salliyim geliyorumm
o zaman halay
Yok öyle olmaz, balığa gideceği zaman canım balım diye yağ çeker, ertesi gün suratı turşu satar, burnumdan getirir, beni kızdırır beraber bir şey yapmayalım diye
Demi ama halı yıkamaya ütü yapmaya lütfen point verinAy hakkaten ütünün spor puanı olsa bende aylardır everest dağına dönüşen ütüleri yapardım
iyi akşamlar kızlar
kilom sabit yani 81
bugün akşamüzeri halam geldi
Ay hakkaten ütünün spor puanı olsa bende aylardır everest dağına dönüşen ütüleri yapardım
BencedeDemi ama halı yıkamaya ütü yapmaya lütfen point verin
Evet saudi havayoluydu
thy pegasus hayyatta yapmaz iade yi
arap şeysi yapıyor deseneee ne güzel
olur cnm neden olmasın
73.8 ile başlamıştım, 10 kilo veriyim demiştim o başladığım zamanlar Aralık 2'ye kadar evet.
Üff
Ah ah gözlemeee
90'lı kilolarda oldun mu hiç...çok şaşırdım...
Bayramdan bir gün önce su kesildiO son günün rezaleti...hatırlamak istemiyorum....5 damacana aldık gene de yetmedi. Taşıma suyla değirmen dönmez
Ben miyim o
Selam @Antepia27
Bonfileli mantar sarma hmmm leziiz
Aynen ya, okuyacağım diye diye sayfalar ekleniyor sürekli
Ah o kp yersin suce.yemezsin suçahhh ahhhh domaby demişti biri bana .... ne olduğunu da bilmiyordum .... onların orda mandaya denirmiş ... donbay gibi yiyorsun demişti ...
evet canım ... 100 de gördüm seneler evvel .... ama en çok 90-80 arası takıldım senelerceeeee
Çıkamıyorum ne yaptınız yaa500mesaj üstelik öğlene kadar burdaydım zaten
Gelene.kadar gitmişsinEceeeeee gel kollarıma geeeelllecemavi
Ye biraz ye incelenecek menu yok ya 2satırEflalle benim menüleri inceliyordur mortim@ecemavi
Kafama not aldım borulceyle bamyayıay kahkaha attım hülya ya notta alıyordur o şimdi ...
kaptanlığın hayırlı olsun :) su aralar bi izin iyi olacak benim için. Kararım kesin benim bu konuda. Liste dışı takılmak istiyorum bir süre. Yazdin mi bugün?çok mantıklı hülyaa.. denicem ilk zamanda..
hahahahahaha çekil kenara beee deseydin yapmasını beklemişşsin iyi
triplim ne yaptın anammmmmmmmmmm kız ben de duygulandım anammmmmmmmmm
o menülere çok normal balım ne güzel bir bildirim kalp atışım hızlandı
gel seni mezun etmeyelim hedef linu 54 e çekelim. Listeye çok yakıştın yaaaaa:) hem 1-2 kilo artı gelebilme alanı açarız he ne dersin. 54 iyi iyi ..
zaten hedef 56 ilen 57 lerde mezuniyet nedir yaaaaetmicem mezun seni. etme etme hedefi çek 54 e de bana
bakalım bakalımmm
efserin bildirimi bende ausum
sarayca hoş geldin canım teşekkür ederim hadi 2 hafta bitsin gtsin de gel
ahu ahuuuuuuuuu 240 point miiii
bu hafta kasırgaları dümdüz edicez fırtına gibi geliyoryuz maşallah
mortim mortimmmmm
bu yaşımda kalpten gidicem mortim
anam o ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorumAusencia kaptanım böyle morti mi olur yaaaa
NEYSE DUR MORTİĞİ BIRAKIP KAPTANLIĞA GEÇEYİM HELE
whitemmmmmmmmmmmmmmmmm kız ne yaptın anam bu nedir buuu maşallah sana nazarlar değecek anammm
buna da şükür de neden böyle oldu ahu. menü de az verdin bu hafta seni sıkı takipteyim
Lily kuzum ne izni bak ne de güzel gidiyor kilolar. İizn hiiiç yakışmaz ş,imdi listenin de ihtiyacı var sana. Mezun eder ancak öyle göndeririz kuzum seni ? tamam mı.. az daha bekleyelim izin cıks istemiyoruz yok öyle bir şey dimi
ahu neler okuyor gözlerim
bu sıcaklarda 1 lt su ne demek ahuuuu
tependeyim hee 1 hafta boyu bilesin
fatmacımmmmm bu hafta 1 gün dahi kaçamak eksik menü eksik spor istemiyorum. bozuşmayalım dimi kuzum. boğazı tutacağız kilolardan kurtulacağız.
Yani bu hafta hem bu artıları kışkışlayıp hem de eksiye geçeceksin ona göre
Ben yarın dan itibaren menu ve spor bildireceğim
kaptanlığın hayırlı olsun :) su aralar bi izin iyi olacak benim için. Kararım kesin benim bu konuda. Liste dışı takılmak istiyorum bir süre. Yazdin mi bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?