Yeneceksin ben inanıyorum onun verecek kilosu kalmadı kemiklerine kadar siyirdim ben
Mecbur gideceğim 1 ders..gelir zorla alır evden beni..o değilde 8 blok var ama giden bütün hatınlar bizim apartmandan.Bencede dene bir
Sizin apartmanda kilo aldıran bir iksir mi var acepMecbur gideceğim 1 ders..gelir zorla alır evden beni..o değilde 8 blok var ama giden bütün hatınlar bizim apartmandan.
Izin yok tamm.suspushanimcim nisa kuzum anlaştık değil mi izin mizin yok
Izin yok tamm.suspushanimcim nisa kuzum anlaştık değil mi izin mizin yok
Eşin öğretmenmiydi?Eglentiyemi gidiyon la oraya :)) of okul deme esim yine okuldaki pc yi getirmis calicasak demek.
Nasil bir yogunluk ben anlamiyorum.
Eflalim hepsi 50-55 arası..incecikler..kilo almaktan korkan tipler..Sizin apartmanda kilo aldıran bir iksir mi var acep
Bu bir ay var ya nefes alamaz hele ki idareci ise. E okul işlemleri var , yıllık planlar çıkacak işkur elemani ayarlanacak. Zümre toplantısı müdürler toplantısı. Bu aralar yapmam gereken şeyler daha aklıma gelmeyen vardır da. Benim okul küçük yine. Eniştenin okul büyükse Allah kolaylık versin işi çok zorEglentiyemi gidiyon la oraya :)) of okul deme esim yine okuldaki pc yi getirmis calicasak demek.
Nasil bir yogunluk ben anlamiyorum.
Izin yok tamm.
Yarin guzel guzel yine eski ben olurum insaallah.
Oh ne güzelmiş takdir ettimEflalim hepsi 50-55 arası..incecikler..kilo almaktan korkan tipler..
Komşu geldi bugün sitede spor oluyor her yıl haftada 3 gün..Rus bi bacı geliyor..illa sende katıl yok dedim niye para vereyim (bu kısmı aklımdan geçirdim :)) whatsap grubuna soktu falan..ilk derse gider sonra beğenmedim der bırakırım..ben sevmiyorum kalabalık sporu..yinede belli olmaz ortam iyi olursa devam ederim hiç bilmiyorum..
Izin yok tamm.
Yarin guzel guzel yine eski ben olurum insaallah.
hu hu ben geldim
cm katlayıp ütü yapicam bi bakayım size dedim, sezonun ilk dizisini izliycem birazdan (istanbullu gelin )
az az acıktım, sabahki kahvaltı hayali kuruyorum şuanda; )
gözünü sevdiğimin sinbosu
her tartıldıgimda aynı çıkıyorum; )
aaaaa ne demek sıkılırım sevmem sevgili kasırgam
bence başla ve kasırgalara güzeeeeel rus bacı pointlerinden bildir
ana aus buralarda mı acaba dedim sen geldin valla senin varbişeylerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?