Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Unuttum adını tadını kendisini

Öyle güzel birşey ki oturduğum zaman göbeğimi biraz daha düz görmek. Biraz daha indiğini görmek. Giyindiğim elbiselerin vücuduma oturmaması içinde rahat hareket etmem. Pardesümü feracemi elbiselerimi daraltmadım. Daraltmam lazım aslında ama çok hoşuma gidiyor böyle:) 42 beden feracenin içinde önceden bedenim yapışık gibi hissederdim. Şimdi önü boş boş duruyor. Hatta bugün pardesümü önden çektim bayağı bayağı boş önü :) Kilo vermek kendini hafif hissetmek öylesine güzel bir duygu ki. 64 ten 65 e doğru giderken bir karar verip 60 sonra 55 :) Abartı kısıtlamadan, nefsi terbiye etmek yavaş yavaş öylesine özgüven veriyor ki insana. Kazanımlarımın en büyüğü nefsimi terbiye etmek oldu benim. Önceden nerdeyse her hafta ciğercideydim:)) Şimdi diyorum dur gitme yemeden de yaşayabilirsin. Buraya geldim geleli bir kez gittim oda listeye girmeden bir hafta önce :) Gece yemelerim düzensiz hayatım düzene girdi hafifledi:) Ben bu hafta 55 i ucundan gördüğümde ağladım. Sevincimden heyecanımdan. Burası cidden bana çok iyi geldi Aus kaptan burdaki tüm arkadaşlarım ilk mortim saydin78 öylesine iyi geldiniz ki bana. 52 yi göreceğime inanıyorum. Bırakmayacağımı biliyorum Allahın izniyle. Bu yediklerimi yaşam şekli haline getirdim ben. Yani diyette değilim ben yaşıyorum yine. Daha sağlıklı daha atik. Sanırım tekrar kilo almamaktaki püf nokta burası. Yediklerimizi yemediklerimizi yaşam şekli haline getirmek. Sağol canım kaptanım Ausencia . İyikimsin sen benim. Önceden de çok dua etmişimdir sana. Şimde de Allah razı olsun senden.

Oy kuzum yeni güzel anlatmissin

Eşin öğretmenmiydi?

4 sene onceye kadar ogretmendi.

Evet idareci ve tek idareci sayilir. Mudur ameliyatli hersey buna kaldi.
Okul buyuk ve isi yuku cok. Esimde sagolsun kendini gebertene kadar calisanlardan.
Herkesin boyle yapmadigini cok iyi biliyorum yillardir ayni meslekte neler duydu bu kulaklar pefff :)
Sendemi idarecisin? Derslerede giriyomusun?

sakın ola dalga geçmeyin , nerden çıktı demeyin ... bu videoyu koymak istemezdim ama akşamdan beri nakaratı dilime dolanan şarkı

Bu benim sarkimdi aus 99 gordugum hafta.

oy benim ördekim .... ne güzel bir yazı bu ya .. ne güzel duygular ...
ne güzel doğrular ... bende çoğu zaman kendimi böyle teskin ettim, hamdolsun doydum mu doydum ..fazlası açgözlülük aus dedim...israf dedim ...nefis terbiyesi .

bende inanıyorum 52 yi göreceğine he bu arada bende çok bi rahatım he ... hemen her dışarı çıktığımızda eşimin dur bir bakayımları bitti ...arkanı bi dönleri bitti hiç birşey yapışmıyor artık şükür .

rabbim senden de razı olsun canım benim

ay ordan mı taaa kaldı aklımda bonus

oy benim ördekim .... ne güzel bir yazı bu ya .. ne güzel duygular ...
ne güzel doğrular ... bende çoğu zaman kendimi böyle teskin ettim, hamdolsun doydum mu doydum ..fazlası açgözlülük aus dedim...israf dedim ...nefis terbiyesi .

öyle mi diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…