Oyy kuzum hemen de anlamışKız tabi normal o kadar çıtıpıtıyım ki gözüne bile çarpmıyorum minnak kilomla
Dimi?
Dimi bunu demek istedin bu yazında dimi
kaç beden şimdi güneşim ... birde bir ara bizim ölçüler senle aynıydışu an kaç fark attın acep bana
Geçerse eklerim sıkma sen o güzel canini yok öyle yenilmek
Whiteblacklife ex mortim 1. Ler sırlarını paylaşıyorda sırrını paylaşcaksın ya
Mortim olmasa ben bir hiçtim falan gibi cümleler yazabilirsin yani.. yani sadece birr fikir.. bence çok iyi fikir.. sonuçta gerçekleri haykırmak gerek.. ezdim geçtim sildim süpürdüm falan deme de tabi
1. Kızçelerim benim
Spor bildirimlerindebegum75 ve nehirnil111 i etiketlemeyi unutmayın da puanlar çöpe gitmesin emi.
Kasırgalar etiketlemese de olur
o bacak hala kalın kaptanbel 61 göğüs 86 kalça 90 bacak 53
Ausencia bana bir rakip verdi yazacağım öyle tirt çıktı ki onun yerine ben kilo vermek zorunda kaldım yazacağım
ben kasırgaları tek tek toplarım dellendirmeyin kara ausu
adacım sende özlendin , kulakların da çınladı ... düğün ne zamandı ? ben gittin sndım .
bu arada spor bildiriminenehirnil111 etiketliyorsun canom
entresan ya bu ölçü işi ... işte senin giden hep belden gitmişbenim alttan
Nereden vereceksin sen hala ya
lanet olası federallerya sorma Aus'umm ya ecük daha şu bacaktan erimem lazım çünkü bacaklarım sırf yağ ve bu belli nasıl eritmek lazım bilmiyorum yeminle....
Eskiden insanlar daha duyarlıydı sanki ya. Birinin bir özelliğine dönüp dönüp bakılmaz, alınır diye sorulmazdı sanki...Ya öyle canım anne baba öyle demese çocuk ne bilir. Ya etraftan duyar ya aileden işte. Daha dün veli toplantısı vardı, bir veli daha doğrusu babanne elime bakıp aman bu ne dedi. Vitiligo var bende, güldüm geçtim , eskiden olsa ağlardım çok üzülürdüm.
Rendelemesen daha iyi bence götürüp minik minik doğraman daha güzel olur.elmalısıda, bademle güzel oluyor ausum
bende artık geçiş döneminde bu şekilde yapabilirim
hem gün sonundaçok iyyi gitti 1 ymk kadarda yulaf ezmesi müthiş olur
tam cevat kellle gibi gelicem artık işşe ahahahha
elmayı evde rendelesem yogut içine koysma getirsme kötümü olur acaba ?
burda rende yokta
Belki bize acımasız geliyor duyunca, ama zayıflayınca da iyi ki öyle demişler, doğruyu söylemişler, kendimi farketmeme vesile oldular demişsindir? Dün de eşim sen diyet yapmıyor muydun, göbeğin çıkmış dediKuzummm üzülmee bana eşim ve kardeşim kamyoncu gibi göbeğin var mı demediler pirelli lastik adamıı gibi boğum boğumsun muu demedilerr herşeyidediler. Azmettim verdim kglarımı burdan sosyal medyadan tanıyan arkadaşlarım var şuan ki halimi desinler.Başardımm daha da hırslıyımm başaracagımm iyice vereceğim.Üzülmee bazen insnalar çok acımasız heleki en sevdiklerin bilee....
Hafta sonu benim de sıkıntım oluyorHafta sonu dikkat ettin mi tamamdır zaten canım hafta içi buradayız sıkı takipteyiz herşeyimizi
Kimin düğünü diye soruyumcnm elimden geldiignde yapıcamm artık
kasımda düügn var toparlanmam lazım çünkü
Aa bana mı bu laflar aaaAynen canım yemekler olmadan duygularımı kontrol altına almalıyım
Çok şükür hulyam gece yemelerim kalmadı
O programı n sıkı takipcidiyim sırf ağır yaşamlar için oğluma buldurttum o kanali
Canım tebrikler eşinle nasilsiniz
Kaptanim bu hafta büyük Temizlik için dolap içleri koltuklar falan iş im çok ama hatırına yapicaz inşallah 2mil lesli yetermi canim
Çok hoş yaaa
Canım mende seni merak ettim nasılsın
Yeni üye eski toprak super
Canım yeni gelmiş üzmek istemezdim ama malasef finste bekliyor olucam büyük bı ihtimalle dermsim
Pek kilolarca verdim sayılmaz. 5.Eylül'de 73.8 ile başladım. Sonra düşe kalka bir ileri bir geri ilerledim. Buraya geldiğimde 71 idim. Tatlıyı, hamur işini çok severim, pek su içmem, spor yapmam. Merak etme seni geçemem...dandini2017 canım hazirmisin yenilmeye bu hafta yeni aldığım kilolar var
Biraz kendinden bahset canım rakibini taniyayim kaç kuldan kaç kiloya dustun beslenme düzenin nasıl
Bu hafta bı pasta ye kendine ödül ver
Ooo fatmam korkutma kız şahesteyi :)
Geçmiş olsun. Çok emek sarfettiğinizi hissediyorum okul için. İnşallah güzel şeyler olur.
Kesinlike katıl, hırslanırsın, hem de sosyallik olur.Komşu geldi bugün sitede spor oluyor her yıl haftada 3 gün..Rus bi bacı geliyor..illa sende katıl yok dedim niye para vereyim (bu kısmı aklımdan geçirdim :)) whatsap grubuna soktu falan..ilk derse gider sonra beğenmedim der bırakırım..ben sevmiyorum kalabalık sporu..yinede belli olmaz ortam iyi olursa devam ederim hiç bilmiyorum..
Gece gelcem ben az dışardayım sosyalleşem. Yoksa telefonumu kıracaklar elimden alıp.
Çoook konuşun tamam mıgeçmişi görünce delireyim.
Benim kayınvalide de evlendin artık kilo vermezsin diyordu, şimdi de İrem Derici'yi de duyunca zayıflama hastalığına mı tutuldun diyor ya...sanki 40 kiloyumEvet saudi havayoluydu
Kardesimin düğününde sular gitti gerisini siz düşünün
Ah o kp yersin suce.yemezsin suç
Çıkamıyorum ne yaptınız yaa500mesaj üstelik öğlene kadar burdaydım zaten
Gelene.kadar gitmişsin
Ye biraz ye incelenecek menu yok ya 2satır
Kafama not aldım borulceyle bamyayı
Öyle güzel birşey ki oturduğum zaman göbeğimi biraz daha düz görmek. Biraz daha indiğini görmek. Giyindiğim elbiselerin vücuduma oturmaması içinde rahat hareket etmem. Pardesümü feracemi elbiselerimi daraltmadım. Daraltmam lazım aslında ama çok hoşuma gidiyor böyle:) 42 beden feracenin içinde önceden bedenim yapışık gibi hissederdim. Şimdi önü boş boş duruyor. Hatta bugün pardesümü önden çektim bayağı bayağı boş önü :) Kilo vermek kendini hafif hissetmek öylesine güzel bir duygu ki. 64 ten 65 e doğru giderken bir karar verip 60 sonra 55 :) Abartı kısıtlamadan, nefsi terbiye etmek yavaş yavaş öylesine özgüven veriyor ki insana. Kazanımlarımın en büyüğü nefsimi terbiye etmek oldu benim. Önceden nerdeyse her hafta ciğercideydim:)) Şimdi diyorum dur gitme yemeden de yaşayabilirsin. Buraya geldim geleli bir kez gittim oda listeye girmeden bir hafta önce :) Gece yemelerim düzensiz hayatım düzene girdi hafifledi:) Ben bu hafta 55 i ucundan gördüğümde ağladım. Sevincimden heyecanımdan. Burası cidden bana çok iyi geldi Aus kaptan burdaki tüm arkadaşlarım ilk mortim @saydin78 öylesine iyi geldiniz ki bana. 52 yi göreceğime inanıyorum. Bırakmayacağımı biliyorum Allahın izniyle. Bu yediklerimi yaşam şekli haline getirdim ben. Yani diyette değilim ben yaşıyorum yine. Daha sağlıklı daha atik. Sanırım tekrar kilo almamaktaki püf nokta burası. Yediklerimizi yemediklerimizi yaşam şekli haline getirmek. Sağol canım kaptanımAusencia . İyikimsin sen benim. Önceden de çok dua etmişimdir sana. Şimde de Allah razı olsun senden.
Kız tabi normal o kadar çıtıpıtıyım ki gözüne bile çarpmıyorum minnak kilomla
Dimi?
Dimi bunu demek istedin bu yazında dimi
44.9 ve bacakta kilo vermek otur oturduğun yerde rüzgar eser uçarsın falan
bacahhhğğğğğğlarrımdan
Artık gupletmiyoruz kiiOkudum anca bitirdim...
Arkadaşla dışarı çıktık, karşımda koca bir pizzayı tek başına yedi. Kilolu olmasına rağmen. Şaşırdım.
İnsan başkalarının diyet yapmamasına şaşırıyor...Halbuki ben de diyet yapmıyorken o pizzayı güpletirdim tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?