Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@eflalim bir soru sormuştu cevaplamak aklımda anca şimdi fırsat buldum
Hayır canım kimse buna eşlerde dahil arkadaşlarımda dedigir gibi yaptığımızı yeterince takdir etmiyor ama.eksik olunca hemen yepki gösteriyorlar benim eşim iyi adamdır ama öyle yardım falan etmez iyide bir öğretmen bide çocuklara biraz eğilirse tamam daha ne olsun
Beklentiyi yuksek tutarsak hep mutsuz oluruz.

Whiteblacklife ex mortim 1. Ler sırlarını paylaşıyorda sırrını paylaşcaksın ya

Mortim olmasa ben bir hiçtim falan gibi cümleler yazabilirsin yani.. yani sadece birr fikir.. bence çok iyi fikir.. sonuçta gerçekleri haykırmak gerek.. ezdim geçtim sildim süpürdüm falan deme de tabi

Ausencia bana bir rakip verdi yazacağım öyle tirt çıktı ki onun yerine ben kilo vermek zorunda kaldım yazacağım

1. Kızçelerim benim

Spor bildirimlerinde begum75 ve nehirnil111 i etiketlemeyi unutmayın da puanlar çöpe gitmesin emi.

Kasırgalar etiketlemese de olur

ben kasırgaları tek tek toplarım dellendirmeyin kara ausu

1.5 saat yavas tempolu yürüyüş yapildi...
45 dakika belediyenin parkinda aletlerle calistim...

Ausencia ve @MiuLego

Iyi geceler hepinizi ozledim hic geçmişe bakmiyom pazartesi buluşmak ümidiyle ))

adacım sende özlendin , kulakların da çınladı ... düğün ne zamandı ? ben gittin sndım .

bu arada spor bildirimine nehirnil111 etiketliyorsun canom

o bacak hala kalın kaptan bel 61 göğüs 86 kalça 90 bacak 53

entresan ya bu ölçü işi ... işte senin giden hep belden gitmiş benim alttan

lanet olası federaller ya sorma Aus'umm ya ecük daha şu bacaktan erimem lazım çünkü bacaklarım sırf yağ ve bu belli nasıl eritmek lazım bilmiyorum yeminle....

Eskiden insanlar daha duyarlıydı sanki ya. Birinin bir özelliğine dönüp dönüp bakılmaz, alınır diye sorulmazdı sanki...
Rendelemesen daha iyi bence götürüp minik minik doğraman daha güzel olur.
Belki bize acımasız geliyor duyunca, ama zayıflayınca da iyi ki öyle demişler, doğruyu söylemişler, kendimi farketmeme vesile oldular demişsindir? Dün de eşim sen diyet yapmıyor muydun, göbeğin çıkmış dedi
Hafta sonu dikkat ettin mi tamamdır zaten canım hafta içi buradayız sıkı takipteyiz herşeyimizi
Hafta sonu benim de sıkıntım oluyor
cnm elimden geldiignde yapıcamm artık
kasımda düügn var toparlanmam lazım çünkü
Kimin düğünü diye soruyum
Aa bana mı bu laflar aaa
Pek kilolarca verdim sayılmaz. 5.Eylül'de 73.8 ile başladım. Sonra düşe kalka bir ileri bir geri ilerledim. Buraya geldiğimde 71 idim. Tatlıyı, hamur işini çok severim, pek su içmem, spor yapmam. Merak etme seni geçemem...
Ooo fatmam korkutma kız şahesteyi :)
Yatağın altına saklandım
Ausencia @MiuLego kaptanlarim merhaba. Sabah tartilamadim maalesef çok hastaydım zor uyandım sonra da geç kalıyorum diye tartilamadim . Dün akşamki bildirimi listeye yazın isterseniz
Geçmiş olsun. Çok emek sarfettiğinizi hissediyorum okul için. İnşallah güzel şeyler olur.
Kesinlike katıl, hırslanırsın, hem de sosyallik olur.
Gece gelcem ben az dışardayım sosyalleşem. Yoksa telefonumu kıracaklar elimden alıp.

Çoook konuşun tamam mı geçmişi görünce delireyim.

Benim kayınvalide de evlendin artık kilo vermezsin diyordu, şimdi de İrem Derici'yi de duyunca zayıflama hastalığına mı tutuldun diyor ya...sanki 40 kiloyum

Kız tabi normal o kadar çıtıpıtıyım ki gözüne bile çarpmıyorum minnak kilomla
Dimi?
Dimi bunu demek istedin bu yazında dimi

Okudum anca bitirdim...
Arkadaşla dışarı çıktık, karşımda koca bir pizzayı tek başına yedi. Kilolu olmasına rağmen. Şaşırdım.
İnsan başkalarının diyet yapmamasına şaşırıyor...Halbuki ben de diyet yapmıyorken o pizzayı güpletirdim tek başıma

Artık gupletmiyoruz kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…