canım çok güzel kilo vermişsin tebriklerArtık gupletmiyoruz kii
Whiteblacklife ex mortim 1. Ler sırlarını paylaşıyorda sırrını paylaşcaksın ya
Mortim olmasa ben bir hiçtim falan gibi cümleler yazabilirsin yani.. yani sadece birr fikir.. bence çok iyi fikir.. sonuçta gerçekleri haykırmak gerek.. ezdim geçtim sildim süpürdüm falan deme de tabi
Ausencia bana bir rakip verdi yazacağım öyle tirt çıktı ki onun yerine ben kilo vermek zorunda kaldım yazacağım
Tuvalete de çıksaydın kim bilir ne kadar daha gidecekti kilo ya3 gündür wc yok Allah sonu mu hayır etsin kayısı da işe yaramadı üzüm de yatamıyorum çözümü olan var mi
Teşekkürler ederim canımcanım çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Miulego seni uzmemis ama ben uzerim bYok olmaz haftayı lazirla kupami yenecegim seni de hazır ol emi
Bugun rakibem mutlulugunun tadini cikarsin canim. Benim bugun 1 saat tempolum var. Yavrum hasta basindan ayrilamiyorum.
Darısı sana canım teşekkürler ederim
Ah kıyamam nesi var kuzucuğunun çiçeğim?Miulego seni uzmemis ama ben uzerim b
Bugun rakibem mutlulugunun tadini cikarsin canim. Benim bugun 1 saat tempolum var. Yavrum hasta basindan ayrilamiyorum.
Çok bekledim sabah ama yok cikamadim
Tuvalete de çıksaydın kim bilir ne kadar daha gidecekti kilo ya
Tabi tabiMiulego seni uzmemis ama ben uzerim b
Eskiden insanlar daha duyarlıydı sanki ya. Birinin bir özelliğine dönüp dönüp bakılmaz, alınır diye sorulmazdı sanki...
Rendelemesen daha iyi bence götürüp minik minik doğraman daha güzel olur.
Belki bize acımasız geliyor duyunca, ama zayıflayınca da iyi ki öyle demişler, doğruyu söylemişler, kendimi farketmeme vesile oldular demişsindir? Dün de eşim sen diyet yapmıyor muydun, göbeğin çıkmış dedi
Hafta sonu benim de sıkıntım oluyor
Kimin düğünü diye soruyum
Aa bana mı bu laflar aaa
Pek kilolarca verdim sayılmaz. 5.Eylül'de 73.8 ile başladım. Sonra düşe kalka bir ileri bir geri ilerledim. Buraya geldiğimde 71 idim. Tatlıyı, hamur işini çok severim, pek su içmem, spor yapmam. Merak etme seni geçemem...
Yatağın altına saklandım
Geçmiş olsun. Çok emek sarfettiğinizi hissediyorum okul için. İnşallah güzel şeyler olur.
Kesinlike katıl, hırslanırsın, hem de sosyallik olur.
Benim kayınvalide de evlendin artık kilo vermezsin diyordu, şimdi de İrem Derici'yi de duyunca zayıflama hastalığına mı tutuldun diyor ya...sanki 40 kiloyum
lanet olası federallerya sorma Aus'umm ya ecük daha şu bacaktan erimem lazım çünkü bacaklarım sırf yağ ve bu belli nasıl eritmek lazım bilmiyorum yeminle....
44.9 ve bacakta kilo vermek otur oturduğun yerde rüzgar eser uçarsın falan
tegördüğüme göre 1. bizim takım öyle değil mi?
Miulego seni uzmemis ama ben uzerim b
O yemez kaptanim burdan direk kilo almak istiyorum topigine ışınlanir
Güneşi gaza getirmek gibi olmasında üst bacak en kalın yeri benden 5 cm kalın ... ama kendisi 10 küsür kilo zayıf
Güneşim kond.bisikleti ... ama çok yiyeceksin öyle .... yoksa 45 derken 40 ı görme
te
Evet canım
Çook geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun.kuzucuğaMiulego seni uzmemis ama ben uzerim b
hımmbegum75 Açıklanmadı canım ... 14.takımda sıra ... cumartesi öğlene kadar süre...sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?