Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3.gün menüm:
Kahvaltı 09.00:

2 kk isli peynir, 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 şeftali, 2 sivribiber, 5 yeşil zeytin, çay
Öğle 14:
2 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt, 1 yk zeytinyağı, 1 kaşık salça
Akşam 18:
5-6 tane çubuk kraker, şekersiz çay

1.5 litre su
45 dakika hızlı yürüyüş= 45x2=90 point
Sporu doğru yazdım mı, ilk yazışım bu şekilde?
@MiuLego nehirnil111 Antepia27

Merhaba Antepia27 canım MORTİM,
yukarda şaka yaptım. Tabiki bu hafta beni yenemezsin... Yaniiiçok asılırsan belkiiii

Ausencia bana bir rakip verdi yazacağım öyle tirt çıktı ki onun yerine ben kilo vermek zorunda kaldım yazacağım

3 gündür wc yok Allah sonu mu hayır etsin kayısı da işe yaramadı üzüm de yatamıyorum çözümü olan var mi
Tuvalete de çıksaydın kim bilir ne kadar daha gidecekti kilo ya

eşimin kuzeni cnm , zamanım çok az

lanet olası federaller ya sorma Aus'umm ya ecük daha şu bacaktan erimem lazım çünkü bacaklarım sırf yağ ve bu belli nasıl eritmek lazım bilmiyorum yeminle....

44.9 ve bacakta kilo vermek otur oturduğun yerde rüzgar eser uçarsın falan

Güneşi gaza getirmek gibi olmasında üst bacak en kalın yeri benden 5 cm kalın ... ama kendisi 10 küsür kilo zayıf

Güneşim kond.bisikleti ... ama çok yiyeceksin öyle .... yoksa 45 derken 40 ı görme

gördüğüme göre 1. bizim takım öyle değil mi?
te

Evet canım

Miulego seni uzmemis ama ben uzerim b

Bugun rakibem mutlulugunun tadini cikarsin canim. Benim bugun 1 saat tempolum var. Yavrum hasta basindan ayrilamiyorum.

Çook geçmiş olsun canım

O yemez kaptanim burdan direk kilo almak istiyorum topigine ışınlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…