- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben dimi fitişte bu. biz iradeleyiz onlar yesin onlar alsın kilo biz hep fit
ivit sen artık fit sin ya haberin yok mu :)Ben dimi fit
En dibime, en yakinima, sol yanımaazcık şımarayım mı?
ne tarafta şımarayım ? yanıbaşına geliyim mi
iyi geceler saydınnnn yarına ve tüm haftaya verdiğin söz kulaklarımda unutmadımmmmmmmmmmmmmmmmiyi geceler herkesemutlu hafta sonları
valla çok olduğunda ben atlıyorumBu nasıl geçmiş gözlerim felç
unutursan fısıldarımiyi geceler saydınnnn yarına ve tüm haftaya verdiğin söz kulaklarımda unutmadımmmmmmmmmmmmmmmm
ahahahahahahahha olimpos a 2 sene önce gittiğimde bende 90 küsürlüktüm ve gözleme yemiştim
kaç tane yedim ki , birdir bir
bu senede tam gidecekken baba ile kavga edip , eve döndük ya ... olimpos babanıda sevmezdim olimpos
geveze takım oluna arada olur öylevalla çok olduğunda ben atlıyorummesela bugün zıpladım son sayfaya
unutursan fısıldarım
iyi geceler fulyaaaaaaahayırlı ve huzurlu geceler kızlar Allah rahatlık versin
kör olursun geçmişte okuma okuma ahu.. ben oldum mesela
Misafirler geç gitti bende en son burda kalmışım 570 mesaj nedir yahu
Nicki nizi yukarda görmüştüm de bn daha detayli sormuştum kim olduğunuzu:)
İNŞallah ördeğim öyle gibi sen balo kıyafetlerini giyedur
Bizimde 3 bitecek 1 hafta ya6 yeni bitti canim
Teşekkürler ederim kuzumoo gayet iyi dely ciğim afiyet olsun
kesin katıl kesinnnn eğlenceli olur hırs yaparsın komşulara falan oooh o bahaneyle iyice sıkılaşırsın
eflalim aşk olsun listede değilsen de takımdansın. sen ol takım geneli derece sonuçları yaparım sana 1.lik kupası kaldırtırım
hıı yenecek 40 kilo olur yine de yenerim
aaaaaa toplaşıp gegelim eflal ona bir kk daki kadınlardan brini kızdırmak ne demekmiş gösterelin
vay vay vayyyyy listeye yakışır menü oldu. Listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun tekrardan kajucuğum
yazdım evet izne ayrıldın.
heee bak hemen mızmızlanmalar ama lar bahaneler bulunmuş.. ya tamam şimdiden cuma günkü mağlubiyetine bahane bulmaya çalışma ördekim daha cumaya çoook varsen 1 hafta alıp sonra vermeyi bir dene dene yani sonuçta özgür insanlarız dene tabi canıııımmmmm dene dene.
Bu takımda tüm sopalar sadece sana çıkacak belli
yap kuzum gurur tablon değil mi sonuçta yap yap
bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqssssssssaydin78
oy senin anlatışlarını.. o duygular nasıl güzel değil mi? yıllarca boşuna o kilolara hamallık etmişim diyor insan..
beni de öp
ya bu okuduklarım ne şa hes teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gayet iyi menü.. su az canımcım.. su şakaya gelmez.. su çilecek.. en az 2.5 lt demiştim.. ve dikkat edince içilebilfdiğini dün görmüştün.. başka bu kadar az su olan bir menünü görmek istemiyorum tamam mı. üzme beni
ya senin rica edişini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
söylemene bile gerek yok kuzum güncellediğimde tabloyu tabi ki ekleyeceğim
Allah şifa versin tez vakitte inşallah
hahahahahahaha
ya hahahahahahaha hayır naz da yapmıyorsun şu durumda değnek enişteye.. kullanmıyorsun hiç durumu.. anca o koltuktan bu koltuğa..
veee son olarak özel tebrikler.............
Triplimelek Megi ve GunesinKizi35 canlar mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun koruma aşamasında da beraberiz tımım mı
Whiteblacklife harika bir yüzde ile bireysel 1. lik.... ne denir ki.. tüm sporlarının o güzel beslenmelerinin karşılığını aldın.. inşallah orada kamp kurarsın kuzum benim ne yakıştı 1. lik tacı sana
Nicki nizi yukarda görmüştüm de bn daha detayli sormuştum kim olduğunuzu:)
1.8 ne yaptın bacım sen tamam veriyoruz da çok geldi gözüme neyse tutturmak uğraş uğraş whiteGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
@Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu
29 EYLÜL HEDEFLERİ
@Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur
@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii
@Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.
@caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım.
@Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.
@nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.
@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.
@Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.
@Triplimelek Megi (57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.
@GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.
@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.
@aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.
@saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.
@ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.
@Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.
@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.
@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.
@Daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.
@Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.
@ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.
@DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.
@60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.
@dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.
@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.
@nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.
@begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm
@Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.
@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?