Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Misafirler geç gitti bende en son burda kalmışım 570 mesaj nedir yahu

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

29 EYLÜL HEDEFLERİ
@Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu

@Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur

@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii

@Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.

@caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım.

@Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.

@nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.

@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.

@Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.

@Triplimelek Megi (57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.

@GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.

@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.

@aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.

@saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.

@ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.

@Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.

@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.

@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.

@Daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.

@Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.

@ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.

@DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.

@60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.

@dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.

@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.

@nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.

@begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm

@Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.

@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum

Teşekkürler ederim kuzum

Nicki nizi yukarda görmüştüm de bn daha detayli sormuştum kim olduğunuzu:)

tanışalım hadi canım akşamüstü yoğunluktan seninle tanışamadım.. ben de seni tanımıyorum..

Daha taze kaptan oldum ben de :) başka br numaram yok aslında. Başka bir takımdan aylar önce mezun olmuştum.. yolum artık 7. takımda :) sen ????

1.8 ne yaptın bacım sen tamam veriyoruz da çok geldi gözüme neyse tutturmak uğraş uğraş white

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…