bu hafta verdiğin neydi whiteım.. e sen zaten 1.8 vermezsen mortin seni yener .. sen bilirsin yanii.. bence olur o iş.1.8 ne yaptın bacım sen tamam veriyoruz da çok geldi gözüme neyse tutturmak uğraş uğraş white
yok ahu başlamadı parti. Resmi sonuçların açıklanmasını beklyoruz. Bu gece açıklanmadı o da . Parti de kaldı yarına. sen piremsessin ne çürüğü ne elmasıAnaa parti bittimi...bende sepetteki çürük elma.ama olsun çürük elmada iyidir Sağlam'ların kontrol edilmesini sağlar...tebrik ederim herbirinizi.canı gönülden
Çok gecmiş olsun kuzumenf. oldu zaten onu atıyoruz şuan
Ördekimmmmmmmm bu hafta saydına nasıl planların var de hele ... artıları heybesine aldı hooop verecek gibi
Bak kuzum benim biraz sagım solum belli olmazÖyleymişizzzzz uuu beybii hemen bakcam sana nasıl kilo veriyosun ne yiyosun napyosn :)))
Bonus mortim spor var mı sende ? Ne yaptın varsa? Kaç puan
Daha eve giremedim. Ona göre girince direk spora başlıcampuanını de bana hele
lanet olası federallerya sorma Aus'umm ya ecük daha şu bacaktan erimem lazım çünkü bacaklarım sırf yağ ve bu belli nasıl eritmek lazım bilmiyorum yeminle....
hepinizi tebrik ediyorum kuzucuklarımmmm birinci olmuşuz
İyi geceler kızlar ,
Kahvaltı hayali ile yatıyorum :)
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
@Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu
29 EYLÜL HEDEFLERİ
@Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur
@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii
@Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.
@caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım.
@Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.
@nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.
@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.
@Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.
@Triplimelek Megi (57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.
@GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.
@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.
@aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.
@saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.
@ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.
@Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.
@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.
@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.
@Daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.
@Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.
@ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.
@DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.
@60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.
@dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.
@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.
@nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.
@begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm
@Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.
@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum
Doğru bence de white, kabızlık biterse daha iyi olursun. Yazdın mı okuyamadım hala...1.8 ne yaptın bacım sen tamam veriyoruz da çok geldi gözüme neyse tutturmak uğraş uğraş white
Tertemiz menü olmuş efser afiye olsunDünkü agırlı sancılı menüm
Sabah
1 kuru kaysı
1 kahve
2 şişe soda
(Dişciden sonra kahvaltıyı bıraktım tabisi yapamadım)
Kv ile gezmede
Yarım tabak etli patlıcan yemegi
2 bardak ayran
Akşam
1 kase zencefilli zerdecallı yoğurt
1 soda
Kajupi
Günaydın mortimmmGunaydin mutlu haftasonlari olsun
40 dk tempolu yuruyus var baska yok kaptan.
Diğer haftalarda da sana sora gelir şaheste
Yok artık 1.2 kg mu
Bu arada senAntepia27 yı tutuyorsun yaa Ama çok belli oluyor.
Niye onu tutuyorsunBeni tutsana
Doğru bence de white, kabızlık biterse daha iyi olursun. Yazdın mı okuyamadım hala...
Günaydın banuGünaydın
Merhaba. Kısa özgeçmiş veriyim hemenBiz tanismadik ben bonus 009 bonus :)
Gunaydin mutlu haftasonlari olsun
40 dk tempolu yuruyus var baska yok kaptan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?