Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1.8 ne yaptın bacım sen tamam veriyoruz da çok geldi gözüme neyse tutturmak uğraş uğraş white
bu hafta verdiğin neydi whiteım.. e sen zaten 1.8 vermezsen mortin seni yener .. sen bilirsin yanii.. bence olur o iş.

wc sorununu çözeceğimizi varsayıyorum bir de. zaten onu çözersek -500 kafadan gelir 3 gndür wc yok diyorsun :))

Anaa parti bittimi...bende sepetteki çürük elma. ama olsun çürük elmada iyidir Sağlam'ların kontrol edilmesini sağlar...tebrik ederim herbirinizi.canı gönülden
yok ahu başlamadı parti. Resmi sonuçların açıklanmasını beklyoruz. Bu gece açıklanmadı o da . Parti de kaldı yarına. sen piremsessin ne çürüğü ne elması

Gunaydin mutlu haftasonlari olsun

Bonus mortim spor var mı sende ? Ne yaptın varsa? Kaç puan

Daha eve giremedim. Ona göre girince direk spora başlıcam puanını de bana hele

40 dk tempolu yuruyus var baska yok kaptan.

lanet olası federaller ya sorma Aus'umm ya ecük daha şu bacaktan erimem lazım çünkü bacaklarım sırf yağ ve bu belli nasıl eritmek lazım bilmiyorum yeminle....

hepinizi tebrik ediyorum kuzucuklarımmmm birinci olmuşuz

İyi geceler kızlar ,
Kahvaltı hayali ile yatıyorum :)

Yok artık 1.2 kg mu
Bu arada sen Antepia27 yı tutuyorsun yaa Ama çok belli oluyor.
Niye onu tutuyorsun Beni tutsana
1.8 ne yaptın bacım sen tamam veriyoruz da çok geldi gözüme neyse tutturmak uğraş uğraş white
Doğru bence de white, kabızlık biterse daha iyi olursun. Yazdın mı okuyamadım hala...

Tertemiz menü olmuş efser afiye olsun
Gunaydin mutlu haftasonlari olsun

40 dk tempolu yuruyus var baska yok kaptan.

Günaydın mortimmm
Benim de sadece 30 dk yürüyüş cıma yorgunluğu beni perrt etti ama bugün daha çok yaparım söyliyim

Yok artık 1.2 kg mu
Bu arada sen Antepia27 yı tutuyorsun yaa Ama çok belli oluyor.
Niye onu tutuyorsun Beni tutsana

Doğru bence de white, kabızlık biterse daha iyi olursun. Yazdın mı okuyamadım hala...
Diğer haftalarda da sana sora gelir şaheste
Günaydın banu
Beklenen kahvaltı yapıldı mı

Biz tanismadik ben bonus 009 bonus :)
Merhaba. Kısa özgeçmiş veriyim hemen
Ben Şaheste. Yaşım 37, evliyim, çocuğum yok
İşsiz güçsüz bir tipim, yeni evlendim sayılır, dokuz ay oldu. İş arıyorum hatta buldum sayılır, 2 haftaya başlayacağım Allah'ın izniyle...İstanbul'dayım.
73.8 kilo ile diyete başlamıştım başka takımda. 71 ile buraya geldim. Debeleniyorum işte
Sevgiler

Ooo cumartesi sabahları herkes uyuyor ya ne güzel
Gerçi gece uyumadığınız için mi acaba
Meydan yeni üyeye mi kaldı şimdi yaniii pekiiii oluuur...

@MiuLego Ausencia tartım dalgalanıyor, yerini değiştirip, pili değiştirip on kere tartıldım ama nasıl bir sonuç anlamadım...Demek ki gerçekten akşamı hafif atlatmak lazım
Antepia27 bekle beniiii Sayın Morti'm Hayatının cuması olacaaacaaak, son yedi günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…