ya hahahahahahahahaha sen beni öldürceksin hahahahahahaAmaaannn yine mi birincisiniz yine mi trend
Birinciliginiz sıkıcı olmaya başlasa da , tebriklerimizin de ondan kalır yanı yok
Herkese sevgiler, tebrikler
Bu da teze kaptan @MiuLego ya
Eki Görüntüle 2048106
Bil bakalım niçin bu foto
Kemiklerin sayiliyirken bile bakimli ve seksisin beybimya hahahahahahahahaha sen beni öldürceksin hahahahahaha
bildim bildim kemiklerim de güzelmiş heee
sağol kuzum benimmmmmmm canım düşünceli arkadaşım
oo gayet iyi dely ciğim afiyet olsunIyii akşamlar canlarım
Menum 22.09.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
5 adt zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Ara
1 avuç kayisi incir kara üzüm
1 avuç kayisi incir kara üzüm
Akşam
2 yk bulgur pilav
1 kase cacik
4 lt su sade 60 dakika yürüyüş
kesin katıl kesinnnn eğlenceli olur hırs yaparsın komşulara falan oooh o bahaneyle iyice sıkılaşırsınKomşu geldi bugün sitede spor oluyor her yıl haftada 3 gün..Rus bi bacı geliyor..illa sende katıl yok dedim niye para vereyim (bu kısmı aklımdan geçirdim :)) whatsap grubuna soktu falan..ilk derse gider sonra beğenmedim der bırakırım..ben sevmiyorum kalabalık sporu..yinede belli olmaz ortam iyi olursa devam ederim hiç bilmiyorum..
eflalim aşk olsun listede değilsen de takımdansın. sen ol takım geneli derece sonuçları yaparım sana 1.lik kupası kaldırtırımHiç sanmıyorum canım. Haftada 1 kilo verirsem göbek atarım. Hem de listede değilim ki
Yeneceksin onun verecek kilosu kalmadı ki kemiklerine kadar siyirdim ben@MiuLego
aaaaaa toplaşıp gegelim eflal ona bir kk daki kadınlardan brini kızdırmak ne demekmiş gösterelinBu akşam uyuyup kalmazsam burdayım. Benim odun balığa gitti. Çok sinirlendim u sefer, az önce mesaj döşedim. Bir haftadır okul nasıl gidiyor bir kere sormadı ya. Birde ilk ödevi verildi bugün, küçük iki sayfa zor yaptırdı. Bütün vücudum uyuştu sinirden. Hayır birde sabah söz verdi çocuklara akşam gezdiricem diye. Onlarda benim kulağımı kurutuyor.
Oh içimi döktüm rahatladım
Hain dom dom koca
vay vay vayyyyy listeye yakışır menü oldu. Listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun tekrardan kajucuğumİyi akşamlar bacikolar
Menü yazayım
Sabah 10.30
Yumurtalı kızarmş 2 dilim ekmek
5 zeytin
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Akşam 17.00
1 kase k.mercimek çorbası
Su 2.5 lt
Ay söylesem mi soylemesem mi diye tirsa tirsa yazdım iyi mi
yazdım evet izne ayrıldın.kaptanlığın hayırlı olsun :) su aralar bi izin iyi olacak benim için. Kararım kesin benim bu konuda. Liste dışı takılmak istiyorum bir süre. Yazdin mi bugün?
heee bak hemen mızmızlanmalar ama lar bahaneler bulunmuş.. ya tamam şimdiden cuma günkü mağlubiyetine bahane bulmaya çalışma ördekim daha cumaya çoook varTüm alıntılar gitmiş
Ausencia gönlümün sultanı seni başın eğik bırakmam ben
saydin78 tüm ödemlerini şişkinliğini benimle verip bir hafta rahatlıyorsun sonra tekrar ayyy şiştim ben şiştim deyip ödemli ödemli üstüme üstüme geliyorsun Keşke listede olsan Benim kenarda köşede ödem kalmadı atacak deli gibi limonlu yeşil çay içmekten Adil mi bu sayın kaptancazım @MiuLego Bende bir hafta koyverip gelsem nooolur kiiii
yap kuzum gurur tablon değil mi sonuçta yap yapÇıkarttırıp bu resim ve mezuniyet karnemle birlikte çerçeve yaptırıp odama asıcam
bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqsssssssportakalla benim planlarım var hep
oy senin anlatışlarını.. o duygular nasıl güzel değil mi? yıllarca boşuna o kilolara hamallık etmişim diyor insan..Öyle güzel birşey ki oturduğum zaman göbeğimi biraz daha düz görmek. Biraz daha indiğini görmek. Giyindiğim elbiselerin vücuduma oturmaması içinde rahat hareket etmem. Pardesümü feracemi elbiselerimi daraltmadım. Daraltmam lazım aslında ama çok hoşuma gidiyor böyle:) 42 beden feracenin içinde önceden bedenim yapışık gibi hissederdim. Şimdi önü boş boş duruyor. Hatta bugün pardesümü önden çektim bayağı bayağı boş önü :) Kilo vermek kendini hafif hissetmek öylesine güzel bir duygu ki. 64 ten 65 e doğru giderken bir karar verip 60 sonra 55 :) Abartı kısıtlamadan, nefsi terbiye etmek yavaş yavaş öylesine özgüven veriyor ki insana. Kazanımlarımın en büyüğü nefsimi terbiye etmek oldu benim. Önceden nerdeyse her hafta ciğercideydim:)) Şimdi diyorum dur gitme yemeden de yaşayabilirsin. Buraya geldim geleli bir kez gittim oda listeye girmeden bir hafta önce :) Gece yemelerim düzensiz hayatım düzene girdi hafifledi:) Ben bu hafta 55 i ucundan gördüğümde ağladım. Sevincimden heyecanımdan. Burası cidden bana çok iyi geldi Aus kaptan burdaki tüm arkadaşlarım ilk mortimsaydin78 öylesine iyi geldiniz ki bana. 52 yi göreceğime inanıyorum. Bırakmayacağımı biliyorum Allahın izniyle. Bu yediklerimi yaşam şekli haline getirdim ben. Yani diyette değilim ben yaşıyorum yine. Daha sağlıklı daha atik. Sanırım tekrar kilo almamaktaki püf nokta burası. Yediklerimizi yemediklerimizi yaşam şekli haline getirmek. Sağol canım kaptanım Ausencia . İyikimsin sen benim. Önceden de çok dua etmişimdir sana. Şimde de Allah razı olsun senden.
beni de öp
Ausencia bana bir rakip verdi yazacağım öyle tirt çıktı ki onun yerine ben kilo vermek zorunda kaldım yazacağım
ya bu okuduklarım ne şa hes teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTatlıyı, hamur işini çok severim, pek su içmem, spor yapmam. Merak etme seni geçemem...
gayet iyi menü.. su az canımcım.. su şakaya gelmez.. su çilecek.. en az 2.5 lt demiştim.. ve dikkat edince içilebilfdiğini dün görmüştün.. başka bu kadar az su olan bir menünü görmek istemiyorum tamam mı. üzme beni3.gün menüm:
Kahvaltı 09.00:
2 kk isli peynir, 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 şeftali, 2 sivribiber, 5 yeşil zeytin, çay
Öğle 14:
2 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt, 1 yk zeytinyağı, 1 kaşık salça
Akşam 18:
5-6 tane çubuk kraker, şekersiz çay
1.5 litre su
45 dakika hızlı yürüyüş= 45x2=90 point
Sporu doğru yazdım mı, ilk yazışım bu şekilde?
@MiuLego @nehirnil111 @Antepia27
Merhaba @Antepia27 canım MORTİM,
yukarda şaka yaptım. Tabiki bu hafta beni yenemezsin...Yaniii çok asılırsan belkiiii
ya senin rica edişini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm@MiuLego eğer sakıncası yoksa kuzum birinci sayfadaki listeyi guncellerken beni de ekleyebilir misin
Allah şifa versin tez vakitte inşallahSagolun kizlar. Klima carpti sanirim dun ogretmenler odasindaoksuruk var cigeri sokuluyor sanki. Sesi falan gitti yavrumun surup verdim bal yedirdik napsam bilmiyorum
hahahahahahaha
ya hahahahahahaha hayır naz da yapmıyorsun şu durumda değnek enişteye.. kullanmıyorsun hiç durumu.. anca o koltuktan bu koltuğa..Gidem de yatamçok uykum geldi ... yoruldum tabiii tüm gün o koltuktannnnn o koltuğaaaaa
azcık şımarayım mı?Kemiklerin sayiliyirken bile bakimli ve seksisin beybim
Canımsın
Gidem de yatamçok uykum geldi ... yoruldum tabiii tüm gün o koltuktannnnn o koltuğaaaaa
oyy kuzuuum yerim ama ben seni yaaaaÖyle güzel birşey ki oturduğum zaman göbeğimi biraz daha düz görmek. Biraz daha indiğini görmek. Giyindiğim elbiselerin vücuduma oturmaması içinde rahat hareket etmem. Pardesümü feracemi elbiselerimi daraltmadım. Daraltmam lazım aslında ama çok hoşuma gidiyor böyle:) 42 beden feracenin içinde önceden bedenim yapışık gibi hissederdim. Şimdi önü boş boş duruyor. Hatta bugün pardesümü önden çektim bayağı bayağı boş önü :) Kilo vermek kendini hafif hissetmek öylesine güzel bir duygu ki. 64 ten 65 e doğru giderken bir karar verip 60 sonra 55 :) Abartı kısıtlamadan, nefsi terbiye etmek yavaş yavaş öylesine özgüven veriyor ki insana. Kazanımlarımın en büyüğü nefsimi terbiye etmek oldu benim. Önceden nerdeyse her hafta ciğercideydim:)) Şimdi diyorum dur gitme yemeden de yaşayabilirsin. Buraya geldim geleli bir kez gittim oda listeye girmeden bir hafta önce :) Gece yemelerim düzensiz hayatım düzene girdi hafifledi:) Ben bu hafta 55 i ucundan gördüğümde ağladım. Sevincimden heyecanımdan. Burası cidden bana çok iyi geldi Aus kaptan burdaki tüm arkadaşlarım ilk mortimsaydin78 öylesine iyi geldiniz ki bana. 52 yi göreceğime inanıyorum. Bırakmayacağımı biliyorum Allahın izniyle. Bu yediklerimi yaşam şekli haline getirdim ben. Yani diyette değilim ben yaşıyorum yine. Daha sağlıklı daha atik. Sanırım tekrar kilo almamaktaki püf nokta burası. Yediklerimizi yemediklerimizi yaşam şekli haline getirmek. Sağol canım kaptanım Ausencia . İyikimsin sen benim. Önceden de çok dua etmişimdir sana. Şimde de Allah razı olsun senden.
yat balım yat b açlıkla sabah kahvaltıdan nasıl keyif alacaksın mmmmmmmmmmmher dakika tartiliyorum yine
çok ta açım,
gidip yatayım da sabah olsun tartilayım
Bende açım ölü yorum... akşam oturmasına gittik bi yere.. kurabiyeler baklavalar yaş pastalar koydular önüme.. hıhh dedim şekeriz çayımı kahvemi içtim kaptan..bu yaştan sonra miu dayağı yiyememyat balım yat b açlıkla sabah kahvaltıdan nasıl keyif alacaksın mmmmmmmmmmm
hazır kimsecikler yokken de... mendilimi de yanıma almışken dee... sümükleri akıtayım hadi bakalım Miu..
canım kaptanımAusencia
bugün gerçekten nasıl kalbin pırpırdı.. yahu listeyi yanlış sıraya bile koymuşsun heyecandan .. ki titiz aus takıntılı aus..Allahım heyecan neler yaptırıyor :) senin heyecanını yesinler.. ilmek ilmek dokuduğun her bi birey üzerinde emeğin olan 7. takımdan böyle güzel bir tabloyla seni emekli etmek ne güzel oldu.. içimiz rahat oldu takımcak.. emekliliğin de heeeep burada geçecek zaten.. senin varlığın her birimize güç veriyor biliyorsun..
İyi ki varsın sen.
Cansın..
Hakkında 1 kişinin dahi azcık dahi negatif bir şey söylememesi ne güzel değil mi? Kiloları kaybettin sen ama çok yüklenmişsin sırtına yükleri.. buradakilerin kalplerini yüklenmişsin kazana kazana bitirememişsin.. kalbine birsürülerce insan kalbi sığdırmışsın.. azcık bizi ihmal edersen arada bunlar aklına gelsin.. güp güp atan kalbinde bizler de varız öyle ihmale gelmeyiz ona göre hemen soluğu al burada..
keyfini çıkar artık.. çooooooooook seviliyorsun
imza: 7. takım ahalisi
Yaa tirsma hemen senden kalır bı yanım yok.Aaaa Yaklaşık 40 kilo verdigimi soylemismiydim
Bana bunlarla gel mortimcuma çabuk geliyor beni nasıl tebrik edeceğin konusuna çalış canım sen
Hadi bakalım iyi olan kazansın umarım ikimizde güzel kilolar veririz
işte bu. biz iradeleyiz onlar yesin onlar alsın kilo biz hep fitBende açım ölü yorum... akşam oturmasına gittik bi yere.. kurabiyeler baklavalar yaş pastalar koydular önüme.. hıhh dedim şekeriz çayımı kahvemi içtim kaptan..bu yaştan sonra miu dayağı yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?