Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya hahahahahahahahaha sen beni öldürceksin hahahahahaha

bildim bildim kemiklerim de güzelmiş heee

sağol kuzum benimmmmmmm canım düşünceli arkadaşım

ya hahahahahahahahaha sen beni öldürceksin hahahahahaha

bildim bildim kemiklerim de güzelmiş heee

sağol kuzum benimmmmmmm canım düşünceli arkadaşım
Kemiklerin sayiliyirken bile bakimli ve seksisin beybim
Canımsın

oo gayet iyi dely ciğim afiyet olsun
kesin katıl kesinnnn eğlenceli olur hırs yaparsın komşulara falan oooh o bahaneyle iyice sıkılaşırsın
Hiç sanmıyorum canım. Haftada 1 kilo verirsem göbek atarım. Hem de listede değilim ki
eflalim aşk olsun listede değilsen de takımdansın. sen ol takım geneli derece sonuçları yaparım sana 1.lik kupası kaldırtırım
Yeneceksin onun verecek kilosu kalmadı ki kemiklerine kadar siyirdim ben @MiuLego
hıı yenecek 40 kilo olur yine de yenerim
aaaaaa toplaşıp gegelim eflal ona bir kk daki kadınlardan brini kızdırmak ne demekmiş gösterelin
İyi akşamlar bacikolar
Menü yazayım

Sabah 10.30
Yumurtalı kızarmş 2 dilim ekmek
5 zeytin
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık

Akşam 17.00
1 kase k.mercimek çorbası

Su 2.5 lt
vay vay vayyyyy listeye yakışır menü oldu. Listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun tekrardan kajucuğum
Ay söylesem mi soylemesem mi diye tirsa tirsa yazdım iyi mi

kaptanlığın hayırlı olsun :) su aralar bi izin iyi olacak benim için. Kararım kesin benim bu konuda. Liste dışı takılmak istiyorum bir süre. Yazdin mi bugün?
yazdım evet izne ayrıldın.
heee bak hemen mızmızlanmalar ama lar bahaneler bulunmuş.. ya tamam şimdiden cuma günkü mağlubiyetine bahane bulmaya çalışma ördekim daha cumaya çoook var sen 1 hafta alıp sonra vermeyi bir dene dene yani sonuçta özgür insanlarız dene tabi canıııımmmmm dene dene.
Bu takımda tüm sopalar sadece sana çıkacak belli
Çıkarttırıp bu resim ve mezuniyet karnemle birlikte çerçeve yaptırıp odama asıcam
yap kuzum gurur tablon değil mi sonuçta yap yap
portakalla benim planlarım var hep
bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqsssssss saydin78
oy senin anlatışlarını.. o duygular nasıl güzel değil mi? yıllarca boşuna o kilolara hamallık etmişim diyor insan..
beni de öp
Ausencia bana bir rakip verdi yazacağım öyle tirt çıktı ki onun yerine ben kilo vermek zorunda kaldım yazacağım

Tatlıyı, hamur işini çok severim, pek su içmem, spor yapmam. Merak etme seni geçemem...
ya bu okuduklarım ne şa hes teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gayet iyi menü.. su az canımcım.. su şakaya gelmez.. su çilecek.. en az 2.5 lt demiştim.. ve dikkat edince içilebilfdiğini dün görmüştün.. başka bu kadar az su olan bir menünü görmek istemiyorum tamam mı. üzme beni
@MiuLego eğer sakıncası yoksa kuzum birinci sayfadaki listeyi guncellerken beni de ekleyebilir misin
ya senin rica edişini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
söylemene bile gerek yok kuzum güncellediğimde tabloyu tabi ki ekleyeceğim
Sagolun kizlar. Klima carpti sanirim dun ogretmenler odasinda oksuruk var cigeri sokuluyor sanki. Sesi falan gitti yavrumun surup verdim bal yedirdik napsam bilmiyorum
Allah şifa versin tez vakitte inşallah
Kovayım

Ve burcumu cuk anlatan karikatür
Eki Görüntüle 2048101
hahahahahahaha

Gidem de yatam çok uykum geldi ... yoruldum tabiii tüm gün o koltuktannnnn o koltuğaaaaa
ya hahahahahahaha hayır naz da yapmıyorsun şu durumda değnek enişteye.. kullanmıyorsun hiç durumu.. anca o koltuktan bu koltuğa..

veee son olarak özel tebrikler.............

Triplimelek Megi ve GunesinKizi35 canlar mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun koruma aşamasında da beraberiz tımım mı

@White1989 harika bir yüzde ile bireysel 1. lik.... ne denir ki.. tüm sporlarının o güzel beslenmelerinin karşılığını aldın.. inşallah orada kamp kurarsın kuzum benim ne yakıştı 1. lik tacı sana

hazır kimsecikler yokken de... mendilimi de yanıma almışken dee... sümükleri akıtayım hadi bakalım Miu..

canım kaptanım Ausencia

bugün gerçekten nasıl kalbin pırpırdı.. yahu listeyi yanlış sıraya bile koymuşsun heyecandan .. ki titiz aus takıntılı aus..Allahım heyecan neler yaptırıyor :) senin heyecanını yesinler.. ilmek ilmek dokuduğun her bi birey üzerinde emeğin olan 7. takımdan böyle güzel bir tabloyla seni emekli etmek ne güzel oldu.. içimiz rahat oldu takımcak.. emekliliğin de heeeep burada geçecek zaten.. senin varlığın her birimize güç veriyor biliyorsun..

İyi ki varsın sen.
Cansın..
Hakkında 1 kişinin dahi azcık dahi negatif bir şey söylememesi ne güzel değil mi? Kiloları kaybettin sen ama çok yüklenmişsin sırtına yükleri.. buradakilerin kalplerini yüklenmişsin kazana kazana bitirememişsin.. kalbine birsürülerce insan kalbi sığdırmışsın.. azcık bizi ihmal edersen arada bunlar aklına gelsin.. güp güp atan kalbinde bizler de varız öyle ihmale gelmeyiz ona göre hemen soluğu al burada..

keyfini çıkar artık.. çooooooooook seviliyorsun
imza: 7. takım ahalisi

Son düzenleyen: Moderatör:
oyy kuzuuum yerim ama ben seni yaaaa gel bi sıkı sıkı sarılayım sana sen de iyi ki varsın kuzum benim insallah hepimiz hayalimizdeki vücuda kavuşup bundan sonra da yeme alışkanlıklarımızı yaşam şekli haline getireceğiz seviyorum kızzz seniii keşke tayininiz buraya çıksa

yat balım yat b açlıkla sabah kahvaltıdan nasıl keyif alacaksın mmmmmmmmmmm
Bende açım ölü yorum... akşam oturmasına gittik bi yere.. kurabiyeler baklavalar yaş pastalar koydular önüme.. hıhh dedim şekeriz çayımı kahvemi içtim kaptan..bu yaştan sonra miu dayağı yiyemem

Son düzenleme:

Dikkat ettiysen sadece güldüm

İnşallah Morticiğim kilo verelim güzelleşelim

Bende açım ölü yorum... akşam oturmasına gittik bi yere.. kurabiyeler baklavalar yaş pastalar koydular önüme.. hıhh dedim şekeriz çayımı kahvemi içtim kaptan..bu yaştan sonra miu dayağı yiyemem
işte bu. biz iradeleyiz onlar yesin onlar alsın kilo biz hep fit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…