kızlar tebrik ederim,baya bi fark atmışsınızCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 536. ETAP
(15 -22 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.261........ 7. TAKIM
2..............0,886........ 8. TAKIM
3................0,775...... 13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.35..... @White1989 (7. Takım)
2..........%2.68........ ispanyol (1. Takım)
3.........%2.64.............. kittenlove (8. Takım)
2.lerle hem takım olarak hem bireyselde aramız çok açılmış. BravoCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 536. ETAP
(15 -22 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Günaydın dedim mi bilmiyorum
Demedimse günaydın
Sabah tartı ile aşk yaşadım tabi yeni kilollar çabuk gidiyor
Evde her yer cis cıbıl halılar yıkamaya gitti ,aslında şöyle bı dolap döksem fena olmaz
Bugün yeniden yapacağına çok inandım beni yine yediden yureklendiren gönlümün sultanıAusencia ex kaptanın ve çiçeği burnunda @MiuLego tazecik , güler yüzlü kaptanın iknizede teşekkürü borç bilirim iyiki varsınız
Ben imzamı attımhazır kimsecikler yokken de... mendilimi de yanıma almışken dee... sümükleri akıtayım hadi bakalım Miu..
canım kaptanımAusencia
bugün gerçekten nasıl kalbin pırpırdı.. yahu listeyi yanlış sıraya bile koymuşsun heyecandan .. ki titiz aus takıntılı aus..Allahım heyecan neler yaptırıyor :) senin heyecanını yesinler.. ilmek ilmek dokuduğun her bi birey üzerinde emeğin olan 7. takımdan böyle güzel bir tabloyla seni emekli etmek ne güzel oldu.. içimiz rahat oldu takımcak.. emekliliğin de heeeep burada geçecek zaten.. senin varlığın her birimize güç veriyor biliyorsun..
İyi ki varsın sen.
Cansın..
Hakkında 1 kişinin dahi azcık dahi negatif bir şey söylememesi ne güzel değil mi? Kiloları kaybettin sen ama çok yüklenmişsin sırtına yükleri.. buradakilerin kalplerini yüklenmişsin kazana kazana bitirememişsin.. kalbine birsürülerce insan kalbi sığdırmışsın.. azcık bizi ihmal edersen arada bunlar aklına gelsin.. güp güp atan kalbinde bizler de varız öyle ihmale gelmeyiz ona göre hemen soluğu al burada..
keyfini çıkar artık.. çooooooooook seviliyorsun
imza: 7. takım ahalisi
Bence yerken uzaklaş sıntamam bonuscan
börek mipişerken uzaklaş
Sen kahve dedikce benim canım istiyor hemen yapayımBir günaydın da ben koyayım şuracığa .... kahvemle
Maasallah begüm Allah kolaylik versinbende dün yemekten sonra mutfağa daldım,kek yaptım,patlıcan ve kapya biber közledim,sonra fırının içi çok kötü olmuş,onu temizle et derken dünyaca vakit geçmiş,bide kokulu üzümlerden komposta kaynattım kavonazlara koydum,bi 4-5 kilo daha var yapılacak ama boşta kavanozum yok
daha pancarlarım var turşu yapıcam,salı günü yine kapya biber alıp közlemem lazım,uff hiç iş bitmiyo
hafta sonu geldi,ev süpürülüp silinecek,çamaşır,ütü duruyo
havalar serinlemeye başladı yakında baharlıkları çıkarmak gerekir,derken peşine kışlıklar
anaamm bazen eve gidesim gelmiyo
Al sana.7 .takım.klasiği tebriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 536. ETAP
(15 -22 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Ortim beni tut bende seni mortiler fena.demedi.deme
Ben imzamı attım
Bence yerken uzaklaş sın
Sen kahve dedikce benim canım istiyor hemen yapayım
Maasallah begüm Allah kolaylik versin
Sen kayaları.nasıl yapiyorsun hangi yemeklerle kullaniyorsun?
Al sana.7 .takım.klasiği tebrikler
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 536. ETAP
(15 -22 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Son menü bildirimde yalnız yakıyor mortimSon menü bildirimim
Sabah
1 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalik
1 domates
1 bardak yeşil çay
Ara
Sade türk kahvesi
Ara
Soda
1 kuru kayısı
Akşam
Tavuklu salata
Yoğurt
@MiuLegonehirnil111 begum75
Bence de kaptanım bizi pıstırmaya çalışıyorlarben kasırgaları tek tek toplarım dellendirmeyin kara ausu
adacım sende özlendin , kulakların da çınladı ... düğün ne zamandı ? ben gittin sndım .
bu arada spor bildiriminenehirnil111 etiketliyorsun canom
entresan ya bu ölçü işi ... işte senin giden hep belden gitmişbenim alttan
Not ettim canım orta tempo yürüyüş ise 2 veriyorsun aşırı tempoluysa 3 veriyorsun doğru3.gün menüm:
Kahvaltı 09.00:
2 kk isli peynir, 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 şeftali, 2 sivribiber, 5 yeşil zeytin, çay
Öğle 14:
2 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt, 1 yk zeytinyağı, 1 kaşık salça
Akşam 18:
5-6 tane çubuk kraker, şekersiz çay
1.5 litre su
45 dakika hızlı yürüyüş= 45x2=90 point
Sporu doğru yazdım mı, ilk yazışım bu şekilde?
@MiuLegonehirnil111 @Antepia27
Merhaba @Antepia27 canım MORTİM,
yukarda şaka yaptım. Tabiki bu hafta beni yenemezsin...Yaniii çok asılırsan belkiiii
Günaydın
Cuma spor bildirimimnehirnil111
Tempolu yürüyüş 130 ×2=260
Yürüyüş 40 dk
Leslie 45×2=90
TOPLAM: 390 point
Ecem tuttum seniOrtim beni tut bende seni mortiler fena.demedi.deme
@MiuLegoAusencia begum75 Triplimelek Megi Kuzular ben pazartesi izinliyim bugün 1 den Salı günü sabaha kadar aranızda yokum Nasipse nişanı atlattıktan sonra dinlenmeyi düşünüyorum o yüzden yıllık iznimden kullandım tabi evde olursam büyük ihtimal pazartesi girmeye çalışacağım Haberiniz ola Bugün 52.5 geldim daha da keyiflendim yarına 52.3 ya da 52.2 hedefim
Sağol Begüşüm Allah razı olsuntamam kuzum,hayırlı uğurlu olsun şimdiden,çok yorulcan ama anında tadını çıkarmaya bak
. Nilim kız kardeşinde sanırım dimi nışanı olan ?@MiuLegoAusencia begum75 Triplimelek Megi Kuzular ben pazartesi izinliyim bugün 1 den Salı günü sabaha kadar aranızda yokum Nasipse nişanı atlattıktan sonra dinlenmeyi düşünüyorum o yüzden yıllık iznimden kullandım tabi evde olursam büyük ihtimal pazartesi girmeye çalışacağım Haberiniz ola Bugün 52.5 geldim daha da keyiflendim yarına 52.3 ya da 52.2 hedefim
elbiseni göndermedin ben gönderersin diye bekledimSağol Begüşüm Allah razı olsunseninle özelden muhakkak haberleşiriz bir şeyler eklerim herhalde
Amin kuzum inşallah Allah razı olsun. Nilim kız kardeşinde sanırım dimi nışanı olan ?
Rabbım hayırlı kapılar açsın ,evliliğe giden yolda mutluluklar dilerim
elbiseni göndermedin ben gönderersin diye bekledim
aaa unuttum ben onu ama sen diyince hatırladımAmin kuzum inşallah Allah razı olsun
Sana aldığımda atmıştım ya kuzu ben mi yanlış hatırlıyorum
O işte elbisem başka almadımaaa unuttum ben onu ama sen diyince hatırladım
bizde görsek ya keşke Nil'im. Tebrik ediyorum kardesini. Mutluluklar diliyorumAmin kuzum inşallah Allah razı olsun
Sana aldığımda atmıştım ya kuzu ben mi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?