Yok artık 1.2 kg mu
Bu arada senAntepia27 yı tutuyorsun yaa Ama çok belli oluyor.
Niye onu tutuyorsunBeni tutsana
Doğru bence de white, kabızlık biterse daha iyi olursun. Yazdın mı okuyamadım hala...
Ooo cumartesi sabahları herkes uyuyor ya ne güzel
Gerçi gece uyumadığınız için mi acaba
Meydan yeni üyeye mi kaldı şimdi yaniiipekiiii oluuur...
@MiuLego @Ausencia tartım dalgalanıyor, yerini değiştirip, pili değiştirip on kere tartıldım ama nasıl bir sonuç anlamadım...Demek ki gerçekten akşamı hafif atlatmak lazım
Antepia27 bekle beniiii Sayın Morti'm Hayatının cuması olacaaacaaak, son yedi günün
Yüzümü kapatıp inşallah pazartesi ya da salı buraya atarım kuzum elbisemin bir abartısı yok zaten dümdüz bir saks mavisi elbisebizde görsek ya keşke Nil'im. Tebrik ediyorum kardesini. Mutluluklar diliyorum
Unutmadan spor bildirimi
110 dk tempolu yürüyüş 220 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
30 dk ip atlama 90 point
25 dk egzersiz 75 point
Toplam 395 point
@Ausencia @MiuLego @begum75 nehir ki cikmadi
Mortim @nar_cicegim
hazır kimsecikler yokken de... mendilimi de yanıma almışken dee... sümükleri akıtayım hadi bakalım Miu..
canım kaptanım @Ausencia
bugün gerçekten nasıl kalbin pırpırdı.. yahu listeyi yanlış sıraya bile koymuşsun heyecandan .. ki titiz aus takıntılı aus..Allahım heyecan neler yaptırıyor :) senin heyecanını yesinler.. ilmek ilmek dokuduğun her bi birey üzerinde emeğin olan 7. takımdan böyle güzel bir tabloyla seni emekli etmek ne güzel oldu.. içimiz rahat oldu takımcak.. emekliliğin de heeeep burada geçecek zaten.. senin varlığın her birimize güç veriyor biliyorsun..
İyi ki varsın sen.
Cansın..
Hakkında 1 kişinin dahi azcık dahi negatif bir şey söylememesi ne güzel değil mi? Kiloları kaybettin sen ama çok yüklenmişsin sırtına yükleri.. buradakilerin kalplerini yüklenmişsin kazana kazana bitirememişsin.. kalbine birsürülerce insan kalbi sığdırmışsın.. azcık bizi ihmal edersen arada bunlar aklına gelsin.. güp güp atan kalbinde bizler de varız öyle ihmale gelmeyiz ona göre hemen soluğu al burada..
keyfini çıkar artık.. çooooooooook seviliyorsun
imza: 7. takım ahalisi
Yüzümü kapatıp inşallah pazartesi ya da salı buraya atarım kuzum elbisemin bir abartısı yok zaten dümdüz bir saks mavisi elbise
oyy enn sevdiğim renkYüzümü kapatıp inşallah pazartesi ya da salı buraya atarım kuzum elbisemin bir abartısı yok zaten dümdüz bir saks mavisi elbise
Sağol canım benim Allah razı olsunCanım nisaniniz hayırlı olsun mutluluklar dilerim
oyy enn sevdiğim renkbekliyorum sabırsızlıkla Nil'im Eminim ki fıstık gibi olmuşsundur
istemem mi Nil'im isterim tabisi deeSağol canım benim Allah razı olsun
Pek vücut hatlarını gösteren bir şey değil ama saç makyajlı olarak özelden de atarım tabisi isterseniz
sakın ola dalga geçmeyin , nerden çıktı demeyin ... bu videoyu koymak istemezdim ama akşamdan beri nakaratı dilime dolanan şarkı
Allah tamamına erdirsinSağol Begüşüm Allah razı olsunseninle özelden muhakkak haberleşiriz bir şeyler eklerim herhalde
Yaa tabii ki meni tutucak biliyor kim kazanacak
Planımi yaptım hazırım kafa olaraktan üzgünüm sana bı hoş gelmişsin hediyesi hazirlayacam
tamam şimdiden ağlama cumaya çok var küçük bi ihtimalle bile yenebilirsin
Mavi en sevdiğim renktir. Çok güzeldir eminim.Yüzümü kapatıp inşallah pazartesi ya da salı buraya atarım kuzum elbisemin bir abartısı yok zaten dümdüz bir saks mavisi elbise
Bence hiç kendini yormana gerek yok. Tut bir kadın, temizlesin evi filan, boşver, yat aşağı, bir daha mı gelicez dünyayaHayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle günaydın lar
Ayy mendede hafta sonu tembelliği var kalkıp işlere bir yerden başlayalım
Hepimize kolay gelsin
Benimde genelde öyle hafta sonları evdeysem çok keyfime düşkün olurum film izlerim izlerken götürürüm abur cuburları ama dur demek yememek bizim elimizdeHafta sonu benim de sıkıntım oluyor
Okudum anca bitirdim...
Arkadaşla dışarı çıktık, karşımda koca bir pizzayı tek başına yedi. Kilolu olmasına rağmen. Şaşırdım.
İnsan başkalarının diyet yapmamasına şaşırıyor...Halbuki ben de diyet yapmıyorken o pizzayı güpletirdim tek başıma
Allah tamamına erdirsin
kaplumbağa tavşaaan kaplumbağa tavşaaan
Bu ikisinin bir hikayesi vardı Morti'ciğim, belki hatırlarsın, çocuk çoluk büyüdü sanırım senin ama küçüklerken anlatmışsındır...
Hatırladın mıııı
Mavi en sevdiğim renktir. Çok güzeldir eminim.
Bence hiç kendini yormana gerek yok. Tut bir kadın, temizlesin evi filan, boşver, yat aşağı, bir daha mı gelicez dünyaya
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
@Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu
29 EYLÜL HEDEFLERİ
@Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur
@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii
@Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.
@caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım.
@Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.
@nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.
@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.
@Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.
@Triplimelek Megi (57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.
@GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.
@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.
@aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.
@saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.
@ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.
@Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.
@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.
@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.
@Daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.
@Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.
@ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.
@DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.
@60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.
@dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.
@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.
@nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.
@begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm
@Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.
@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum
Dışarda gördüğüm şişman insanlara neden diyet yapmıyorsunuz?' diye sorasım geliyor. Az kilo verdim ya hemen şımardımBenimde genelde öyle hafta sonları evdeysem çok keyfime düşkün olurum film izlerim izlerken götürürüm abur cuburları ama dur demek yememek bizim elimizde
İnsan diyet yaparken öyle hissediyor belli bir süre sonra onları da anlamaya çalışıyorsunBen 1 dilim ekmek yemezken buradaki abiler yarım ekmeği götürüyor üzerine tatlılar meyveler çerezler hepsi yeniyor bana düşmüyor belki ama içime dert oluyor nasıl bu kadar abartı yenebilir diye bu arada bende büyük bir pizzayı yiyebilirim o potansiyel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?