Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok artık 1.2 kg mu
Bu arada sen Antepia27 yı tutuyorsun yaa Ama çok belli oluyor.
Niye onu tutuyorsun Beni tutsana

Doğru bence de white, kabızlık biterse daha iyi olursun. Yazdın mı okuyamadım hala...

Yaa tabii ki meni tutucak biliyor kim kazanacak

Planımi yaptım hazırım kafa olaraktan üzgünüm sana bı hoş gelmişsin hediyesi hazirlayacam
tamam şimdiden ağlama cumaya çok var küçük bi ihtimalle bile yenebilirsin

Yüzümü kapatıp inşallah pazartesi ya da salı buraya atarım kuzum elbisemin bir abartısı yok zaten dümdüz bir saks mavisi elbise
oyy enn sevdiğim renk bekliyorum sabırsızlıkla Nil'imEminim ki fıstık gibi olmuşsundur

Sağol Begüşüm Allah razı olsun seninle özelden muhakkak haberleşiriz bir şeyler eklerim herhalde
Allah tamamına erdirsin
kaplumbağa tavşaaan kaplumbağa tavşaaan
Bu ikisinin bir hikayesi vardı Morti'ciğim, belki hatırlarsın, çocuk çoluk büyüdü sanırım senin ama küçüklerken anlatmışsındır...
Hatırladın mıııı
Yüzümü kapatıp inşallah pazartesi ya da salı buraya atarım kuzum elbisemin bir abartısı yok zaten dümdüz bir saks mavisi elbise
Mavi en sevdiğim renktir. Çok güzeldir eminim.
Hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle günaydın lar
Ayy mendede hafta sonu tembelliği var kalkıp işlere bir yerden başlayalım
Hepimize kolay gelsin
Bence hiç kendini yormana gerek yok. Tut bir kadın, temizlesin evi filan, boşver, yat aşağı, bir daha mı gelicez dünyaya

Hafta sonu benim de sıkıntım oluyor
Benimde genelde öyle hafta sonları evdeysem çok keyfime düşkün olurum film izlerim izlerken götürürüm abur cuburları ama dur demek yememek bizim elimizde

İnsan diyet yaparken öyle hissediyor belli bir süre sonra onları da anlamaya çalışıyorsunBen 1 dilim ekmek yemezken buradaki abiler yarım ekmeği götürüyor üzerine tatlılar meyveler çerezler hepsi yeniyor bana düşmüyor belki ama içime dert oluyor nasıl bu kadar abartı yenebilir diye bu arada bende büyük bir pizzayı yiyebilirim o potansiyel var

Sağol canım benim Allah razı olsun

Bende saks mavisini ve vişne çürüğünü çok severim

Bilemedim kuzu ama olursa da en fazla o kadar daha aşağısını hedef koyma ben aşağısını istemiyorum burnumda yamukluk var zayıfladıkça yüzüm çöküyor burnum büyük kalıyor

Dışarda gördüğüm şişman insanlara neden diyet yapmıyorsunuz?' diye sorasım geliyor. Az kilo verdim ya hemen şımardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…