Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy inşallah nasip kısmet canım benim♡♡♡

beennn
ohh sefanız olsun iyi eğlenceler

nereye gidiyoruz beni de alınnnnnnnnnnn bagaja atın sığarım
Bagaj Çok dolu seni yanıbaşıma alayım

çok yakın arkadaşım oğlak ördekim .... nasıl hassas ....dokunsam alınıp kırılacak diye ödüm kopar ama nasıl da ölümüne kankidir verici çok ...
Ayy aynı ben Bende çok oğlağım aşırı oğlağım

ecinli geldiiiiiiiiii hanımmmmmmmmmmmmmm

bak sen yazar yazmaz gelmişim

banu ne güzel bir sabah ama di mi ? düşünsene şiş şiş uyanıyordun , mutsuz ... şimdi enerji tavan

Ayyyy adını anmak yetiyor yine burdasın haha kalp kalbe karşı

Yemek hamballik gerçekten .
Aç uyandım ama hafif uyandım
Kendimi çok ,bunaltmisim...
Zaten stresli bir yaz geçirdim , birde diyetle kafamı çok meşgul etmişim

Metformin ilacına da başladım 3 gündür yeme atakların yok, canım birşey çekmiyor , bu ara çok başlayıp bıraktım ama bu kez olacağından eminim o yüzden çok mutluyum

masum o ilacı bende kullanıyorum ama şekerimi çok düşürüp titreme yapıyo bazen,sen sabah akşam mı alıyosun kaç mg lık kullanıyosun?

masum o ilacı bende kullanıyorum ama şekerimi çok düşürüp titreme yapıyo bazen,sen sabah akşam mı alıyosun kaç mg lık kullanıyosun?

Yapmaması lazım Begüm çok ilginç
500 mg sabah akşam alıyorum cnm

İcmedigim de ayaklarım çok oluyor özellikle uyku sonrası , birde çok uykum geliyor erkenden uyukluyorum icmezsm

Yapmaması lazım Begüm çok ilginç
500 mg sabah akşam alıyorum cnm

İcmedigim de ayaklarım çok oluyor özellikle uyku sonrası , birde çok uykum geliyor erkenden uyukluyorum icmezsm

bende şaşırıyorum ilk kullandığımda yapmıyodu,zamanla yapmaya başladı acaba vücudumun ihtiyacı yok onu mu anlatmaya çalışıyo bana diyorum
içtiğimde aslında bende iştahımı daha güzel kontrol ediyordum,başlasam mı ki?

Masa bı Dr git begum
Titreme filan olmaması lazım
Ne kadar içiyorsun kaç mg ?

Gunaydin guzellerrr

Nare83 canim cok sevindim eksi görmene..hadi bakalim bu sefer bitecek bu is

Cnmmm çok teşekkür ederim
Sende çok destek oldu bana bu süreçte özelden tuzelden her şekilde :)

Biraz çene yapayım sizle sonra eve dalayim
bende dün yemekten sonra mutfağa daldım,kek yaptım,patlıcan ve kapya biber közledim,sonra fırının içi çok kötü olmuş,onu temizle et derken dünyaca vakit geçmiş,bide kokulu üzümlerden komposta kaynattım kavonazlara koydum,bi 4-5 kilo daha var yapılacak ama boşta kavanozum yok
daha pancarlarım var turşu yapıcam,salı günü yine kapya biber alıp közlemem lazım,uff hiç iş bitmiyo

hafta sonu geldi,ev süpürülüp silinecek,çamaşır,ütü duruyo
havalar serinlemeye başladı yakında baharlıkları çıkarmak gerekir,derken peşine kışlıklar
anaamm bazen eve gidesim gelmiyo

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 536. ETAP
(15 -22 Eylül)

TAKIM DERECELERİ

1..............1.261........ 7. TAKIM

2..............0,886........ 8. TAKIM

3................0,775...... 13. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.35..... @White1989 (7. Takım)

2..........%2.68........ ispanyol (1. Takım)

3.........%2.64.............. kittenlove (8. Takım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…