Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyyy canım kaptanım Ausencia hazırlamış hem de

Bunlar ne güzel tablo kızlar herkesi tebrik ederim tekrardan

Bende hedef listesini ariyordum buldum.
Evet yaa gelsin artık dumduk 54 küsür bile istemiyorum

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

29 EYLÜL HEDEFLERİ
@Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu

@Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur

@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii

@Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.

@caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım.

@Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.

@nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.

@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.

@Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.

@Triplimelek Megi (57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.

@GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.

@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.

@aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.

@saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.

@ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.

@Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.

@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.

@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.

@Daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.

@Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.

@ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.

@DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.

@60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.

@dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.

@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.

@nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.

@begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm

@Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.

@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum

HEDEFLER ARAA KAYNAMASIN GÖREN GÖRMEYENE DUYURSUN DİYE :)))

nil kasırgalar bende fırtınaların puan takibini yapıcam
bir fırtına olarak bildirimlerinde beni etiketlemeyi unutma
Ooo hayırlı olsun firtinammm.
Etiketlerim tabii..
Yaa bu arada Geçen hafta ben sporlarimi yazamadım geç mi kaldım
Oysa hergün 180 pointim vardı

Canım eline sağlık liste için.
Fakat etiketler gelmiyor..
Yaa sık sık paylaş herkes görsün yada etiket kısımlarını düzenle

Mumuytacimi yedim..nasil bisey su yumurta yarabbi. Bildigin tokluk abidesi..aksama istavrit almis esim kizartilacak mecbur baska türlü guzel olmaz..yarin arti cikarim (
yumurta beni hiç tok tutmuyo nedense midemde öğütücü var sanki 5 dakkada beşiktaş yapıyo
balığın yanında ekmek yeme salata balık yap,bide az yağda kızart bişeycik olmaz

eşim balıkta şimdi,tutabilirse benimde akşama istavrit var

Aaaaa aaaaa
Hala ise baslayamdim ya la.....

Kb aradı pazara gidiyorum diye dedim bekle, domatesli kırmızı biberli bı kahvaltılık sos yapicam aldım malzemelerini pazar mis gibi ya ama her hafta gidemiyorum ben
Bana uzak arabasız mümkün değil

Patlıcan kabak, fasulye aldım
Bol domates aldım
Salarlikli yeşil Soğanlı salata yapicam
Öğlen menüm belki oldu yani
Pazarda hayali kurdum hemen ahahaaa

Begumum ekmegi hayatimizdan cikardik gibi. Disarda yedigimiz zaman sadece..evde hic yemiyorum. Aksamlari masaya getirmiyorum bile..yanina salata yapacagim bende..afiyet olsun sizede :))

7.takımda spor puanlaması

SPOR DALI ZORLUK DERECESİ

KOŞU 4

YÜZME 3
JİLLİAN/CALLANETİCS 3
İP ATLAMA 3
ELİPTİK 3
PİLATES/YOGA 3
EGZERSİZ 3

LESLİE 2
KOND.BİSİKLET 2
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ 2
YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 1

bu zorluk derecelerini kim yapmıştı? Ahu060812 @Ausencia birkaç şey sormak istiyorum??
ayy ausu bi türlü etiketleyemedim
@ausencia
@Ausencia

1-)plates/yoganın 3 puan,leslinin 2 puan olması bana şaşırtıcı geldi,tam tersi olması gerekmez mi?
2-)birde egzersizden kasıt ney?şu internetteki videolarımı kastediyosunuz acaba? yoksa evde 3 puanlık nasıl bir egzersiz yapılıyo ki?
3-) evde yapılan,squat,lunge gibi hareketler kaç puan sayılcak?bunlar egzersize mi giriyo?
4-) belediyenin spor aletlerinde spor yapmak neye girer?egzersizemi?

istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz tek istediğim her soruya cevap alabilmek

Masum benim kv yede yakin pazar yok Ankarada..niye acaba..bizim burda bana yakin sali gunu haric hergun pazarlar kuruluyor..

Nesf bacı bencede bu hafta fooooss diye inecen
Ayyy ağzından bal damliyor canım inşallah biliyorum gidecek metam böyle arada takılıyor ben vazgecmeyince o vazgeciyor
ay canım senle kaderimiz aynı bu hafta kaçamak yok spor da var ama yine bu lanet rakam
Öyle öyle canım pes etme sakın resmen blof yapiyoo bize metalarimiz..
Ama biz inat edelim görsün gününü : : :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…