7.takımda spor puanlaması
SPOR DALI ZORLUK DERECESİ
KOŞU 4
YÜZME 3
JİLLİAN/CALLANETİCS 3
İP ATLAMA 3
ELİPTİK 3
PİLATES/YOGA 3
EGZERSİZ 3
LESLİE 2
KOND.BİSİKLET 2
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ 2
YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 1
bu zorluk derecelerini kim yapmıştı?@Ahu060812 @Ausencia birkaç şey sormak istiyorum??
ayy ausu bi türlü etiketleyemedim
@ausencia
@Ausencia
1-)plates/yoganın 3 puan,leslinin 2 puan olması bana şaşırtıcı geldi,tam tersi olması gerekmez mi?
2-)birde egzersizden kasıt ney?şu internetteki videolarımı kastediyosunuz acaba? yoksa evde 3 puanlık nasıl bir egzersiz yapılıyo ki?
3-) evde yapılan,squat,lunge gibi hareketler kaç puan sayılcak?bunlar egzersize mi giriyo?
4-) belediyenin spor aletlerinde spor yapmak neye girer?egzersizemi?
istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz tek istediğim her soruya cevap alabilmek
Begumum ekmegi hayatimizdan cikardik gibi. Disarda yedigimiz zaman sadece..evde hic yemiyorum. Aksamlari masaya getirmiyorum bile..yanina salata yapacagim bende..afiyet olsun sizede :))
Teşekkür ederim canım evet mezun oldumSen mezun mu oldun canım..
Ne kadar çabuk oldun maşallah..
Tebrikler Tebrikler Tebrikler..
bende günde yersem en fazla 2 dilim oda sadece kabukları,hafta sonları içini yiyiyorum bitekArtık benim hayatım da ekmek yok şükür.
Önceden merkezinde idi.
Balıkla salata ne güzel olur afiyet olsun.
Belki bi lokma ekmek olabilir.
Sagol nefsimm..aksam balkona kurarim teskilati.küçük tüpümle:))ekmek yerine wasa yada etimek var benim icin.Artık benim hayatım da ekmek yok şükür.
Önceden merkezinde idi.
Balıkla salata ne güzel olur afiyet olsun.
Belki bi lokma ekmek olabilir.
Vee şimdi ev işi zamanı.
Malum bir haftadır dandini ev.
Çamaşır bulasik sil süpür oyy oyy.
Bana ve temizlik yapacakkara kolay gele
Teşekkür ederim canımkızlar tebrik ederim,baya bi fark atmışsınız
white1989 seni ayrıca tebrik ederim
kaptanım aus sanada güzel bir uğurlama derecesi oldu
IyiymisssGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
@Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu
29 EYLÜL HEDEFLERİ
@Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur
@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii
@Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.
@caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım.
@Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.
@nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.
@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.
@Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.
@Triplimelek Megi (57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.
@GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.
@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.
@aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.
@saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.
@ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.
@Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.
@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.
@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.
@Daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.
@Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.
@ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.
@DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.
@60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.
@dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.
@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.
@nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.
@begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm
@Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.
@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum
HEDEFLER ARAA KAYNAMASIN GÖREN GÖRMEYENE DUYURSUN DİYE :)))
Teşekkürler canımKızlar tebrik ediyorum
White canım derecenden dolayı senede ayrıca tebrik ederim ...
Teşekkürler kuzum sabah tartım gülümsedi yine yeniden haberin olsun sağlam tut beni
Sağol canım
Uyudum ama gece de sporu patlarım heeee hem de süper hafif kahvalto yaptım akşama da tazefasulye yoğurtUyu miu uyu
Ay çok mu güzel rakam gördün şahesteeeeeeeOoo cumartesi sabahları herkes uyuyor ya ne güzel
Gerçi gece uyumadığınız için mi acaba
Meydan yeni üyeye mi kaldı şimdi yaniiipekiiii oluuur...
@MiuLego @Ausencia tartım dalgalanıyor, yerini değiştirip, pili değiştirip on kere tartıldım ama nasıl bir sonuç anlamadım...Demek ki gerçekten akşamı hafif atlatmak lazım
@Antepia27 bekle beniiii Sayın Morti'mHayatının cuması olacaaacaaak, son yedi günün
Günaydınnnn geliyo çm ördekim bekleeeeeGünaydın :) Bozova ya pikniğe gidiyoruzgelmek isteyen
Günaydın banuuuuuGünaydın dedim mi bilmiyorum
Demedimse günaydın
Sabah tartı ile aşk yaşadım tabi yeni kilollar çabuk gidiyor
Evde her yer cis cıbıl halılar yıkamaya gitti ,aslında şöyle bı dolap döksem fena olmaz
Bugün yeniden yapacağına çok inandım beni yine yediden yureklendiren gönlümün sultanı @Ausencia ex kaptanın ve çiçeği burnunda @MiuLego tazecik , güler yüzlü kaptanın iknizede teşekkürü borç bilirimiyiki varsınız
Günaydın ausummmmmBir günaydın da ben koyayım şuracığa .... kahvemle
Yok yooook ne gerek var mis gibi protein deposu mangal et var salata var ekmek neymişTam buğday ekmeği arası?
O da mı yok
Anaaamm miu kaç iş var diyollar okurken yoruldum yinebende dün yemekten sonra mutfağa daldım,kek yaptım,patlıcan ve kapya biber közledim,sonra fırının içi çok kötü olmuş,onu temizle et derken dünyaca vakit geçmiş,bide kokulu üzümlerden komposta kaynattım kavonazlara koydum,bi 4-5 kilo daha var yapılacak ama boşta kavanozum yok
daha pancarlarım var turşu yapıcam,salı günü yine kapya biber alıp közlemem lazım,uff hiç iş bitmiyo
hafta sonu geldi,ev süpürülüp silinecek,çamaşır,ütü duruyo
havalar serinlemeye başladı yakında baharlıkları çıkarmak gerekir,derken peşine kışlıklar
anaamm bazen eve gidesim gelmiyo
Ben de isterim nilllll çatlarım merakımdan :)Sağol canım benim Allah razı olsun
Pek vücut hatlarını gösteren bir şey değil ama saç makyajlı olarak özelden de atarım tabisi isterseniz
Dahası olmaz balım zaten napıcan yok olup gidicen mi sonra koruması varBilemedim kuzu ama olursa da en fazla o kadar daha aşağısını hedef koyma ben aşağısını istemiyorum burnumda yamukluk var zayıfladıkça yüzüm çöküyor burnum büyük kalıyor
Olur nefsim neden olmasın hadi inşallah dümdük 54 senin olsunBende hedef listesini ariyordum buldum.
Evet yaa gelsin artık dumduk 54 küsür bile istemiyorum
Ne demek nefsCanım eline sağlık liste için.
Fakat etiketler gelmiyor..
Yaa sık sık paylaş herkes görsün yada etiket kısımlarını düzenle
Immmm yemekkleeeerrrrAaaaa aaaaa
Hala ise baslayamdim ya la.....
Kb aradı pazara gidiyorum diye dedim bekle, domatesli kırmızı biberli bı kahvaltılık sos yapicam aldım malzemelerini pazar mis gibi ya ama her hafta gidemiyorum ben
Bana uzak arabasız mümkün değil
Patlıcan kabak, fasulye aldım
Bol domates aldım
Salarlikli yeşil Soğanlı salata yapicam
Öğlen menüm belki oldu yani
Pazarda hayali kurdum hemen ahahaaa
Tamam kuzucumnil cumartesileri 1 de çıkıyor, gitti
salıya kadarda yok kaptanım,yarın nişan var,pazarteside dinlenicek
Kolay gelsinnnnnVee şimdi ev işi zamanı.
Malum bir haftadır dandini ev.
Çamaşır bulasik sil süpür oyy oyy.
Bana ve temizlik yapacakkara kolay gele
Kolay gelsin sana daaaÜtümle ask yasamaya gideyim bende..kolay gelsinnn bacilar :)
Ayyy sana da kolay gelsin çalışkan hatunlarkolay gelsin benimde işlerim çok
Hahhahahahahah begüm ya hahahah
ayy sıkıntıdan bir-iki şey paylaşayım dedim di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?