- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
GörüceeezCanım o hikayeyi çok iyi bilirim
O bence şehir efsanesi
Hayaller ve hayatlar
Ya hahahahahhaahha hayalimdeki ausun ta kendisi hahahahaa
Ooooo begüş hem spor yapıyor hem badana boyaya puan veriyor aslan begüşbaşladım kaptanım dün yaptım,bugünde yapıcam nasipse
bu hafta fırtına gibiyim
maşallah ya kaptana bak yaa,elinden gelmedik iş yok
kolay gelsin kaptanım
sana en güzel puanı vercem
Aşırı becerikliyim banu hahahah emin misin gızAy cabim bilmiyorum ki ya çok gıcık
Ankara'da semt pazarları çok az bence ondan
Yarısını yaptım yarışı duruyor
Sanada kolay gelsin Begüm cuk
Ay miu badana mı yapacan
Ay ne becerikli bir takım allahimm
Ay Begüm , o koltuktan o koltuğa bayılıyorum valla ya
Ev hala dandini bı halsizlik var üzerimde
Aman diyim ankara geceleri buz buzzzzMigdemde bı Ağrı var yine .sabah sirtimdaydi migdemde vurdu şimdi
Bildiğin gaz sancısı gibi
Sanırım usutuyorun artık geceleri
İp askılı ile gezmemek lazim
Oooo neler diyosun çiçeaağğğmBen de yuruyuse gittim pazara da gittim. Simdi kuzuyu uyutmaya calisiyorum.gece uykusuz kaldim cok kizimi surekli kontrol etmekten 2 gecedir boyle. Neyseki bugun iyi gibi. O uyursa ben de kestiririm belki biraz.
Bu arada @White1989 mortim sabah tarti bana da goz kirpti. Ne tesaduf
Bonus bonussssSadece 1 hafta utu yapmadim su hale bak ya
Dunyanin isi yokmus gibi sebzeciyi aradim 2 kasaya yakin domates istedim
Ay cabim bilmiyorum ki ya çok gıcık
Ankara'da semt pazarları çok az bence ondan
Yarısını yaptım yarışı duruyor
Sanada kolay gelsin Begüm cuk
Ay miu badana mı yapacan
Ay ne becerikli bir takım allahimm
Ay Begüm , o koltuktan o koltuğa bayılıyorum valla ya
Ev hala dandini bı halsizlik var üzerimde
böyle üst üste iş yapmak psikolojini bozmasın bonuscan sırayla yap sakin relax ol emiSadece 1 hafta utu yapmadim su hale bak ya
Dunyanin isi yokmus gibi sebzeciyi aradim 2 kasaya yakin domates istedim
Ya hahahahahhaahha hayalimdeki ausun ta kendisi hahahahaa
Ooooo begüş hem spor yapıyor hem badana boyaya puan veriyor aslan begüş
Aşırı becerikliyim banu hahahah emin misin gız
Aman diyim ankara geceleri buz buzzzz
Oooo neler diyosun çiçeaağğğm
Şükür yavrun da iyileşiyor
Bonus bonussss
Canım mortim bonuuus
Domitisleri yapınca mortine de az yollarsın demi
O koltuktan o koltuğa atıverirken spor da yapsın demi begüşümçok şey yapıcam diyede kendini strese koyma ne zaman canın alırsa o zaman yap
bu haftada o koltuktan o koltuğa atıver,üşüttüğün içinde canın yoktur şimdi,geçiş havaları insanı çok etkiliyor malesef
1-2 saat sonraya kaldı badana. Oturuyom türk kahvesi keyfi yapıyom şimdikbittimi badana?yoksa dinlenme kaçamağımı yaptın
ben bittimi diye sorarken sen bunu yazmışsın1-2 saat sonraya kaldı benim badana boya
Bugün astarını atıcaz yarın boyayı atıcaz
Boyacı abi öyle tembihledi
Türk kahvemi aldım keyif sırası. Akşam spora gitcem eve gelince de bi jillian patlatmalıyım fırtınalara pointler fırlatmalıyım
Antepia27 fatma ballım diyet nasıl tek bir cıs bile var mı
dandini2017 su içiyor musun 2.5 lt olacak bugün
saydin78 kuzum haberler nasıl hele de bana sözler tutuluyor mu
Az daha 1. lik kutlaması halayı çekeyim
Ay yok işte astarı 1-2 saat sonra yapcaz. Sonra 8 saat dinlenecekmiş. Yarın da boyayı atocaz.. böyle renk açık karamel gibi.. fıstık yeşili gibi bi renk üzerine atıcaz inşallah kapatır.ben bittimi diye sorarken sen bunu yazmışsın
astarı bittiyse süperne renk boyanın rengi güzel mi
bende probiyotik içecek aldıydım onu içtim şimdi
O koltuktan o koltuğa atıverirken spor da yapsın demi begüşümmesela bir koltuktan öbürüne geçerken squat yapıversin. Yatarken koltukta mekik çekiversin. Bacakları kaldır indir yapsın
ay beni mi anlatıyosun resmen ayyyyymantıklı hem onu yaparken belki gaza gelir canıkanı gelir işlerinede el atar
tembellik çok fena bişey girdap gibi bataklık gibi bişey,içine düştümüydü dahada beter çekiyo,insan kurtulamıyo bi türlü
Ay yok işte astarı 1-2 saat sonra yapcaz. Sonra 8 saat dinlenecekmiş. Yarın da boyayı atocaz.. böyle renk açık karamel gibi.. fıstık yeşili gibi bi renk üzerine atıcaz inşallah kapatır.
Probiyotik içecek nerden aldın kuzum?
HellöööööööööööHu huuuuuuuu
Dur kız bir bakayımmmmm anam hiç dikkatimi çekmediydiayy badana işide pek meşakkatli işmişkolay gelsin size
probiyotik içeceği migrostan almıştımdaha yeni yeni çıkıyo piyasaya yada ben yeni gördüm sen daha rahat bulursun oralarda
Karpuz da yata yatamaaile hafta sonu şamatasından , baba oğulu traşa yollayan anne aus :)) kaldı yine koltukta
daral geldi yeminle , 3. gün bugün kapı dışarı çıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?