sen geldin ben çıkıyorumbegüm hanımlarla miu hanımları görüyorum şu an canlı kanlı ... başka kim var kim yok hele
Biz yetmiyomuyuz acabaaaaabegüm hanımlarla miu hanımları görüyorum şu an canlı kanlı ... başka kim var kim yok hele
soğuk şeyler bölmesinde,dolaplarda,sek marka,bak buDur kız bir bakayımmmmm anam hiç dikkatimi çekmediydi
Karpuz da yata yata
Kalk kalk evde antrelerde yürüyüşeee
Hellööööööööööö
Bacağın nasıl olduuuuuu
İyi mi??
Biz yetmiyomuyuz acabaaaaa
begum75 neler duyuyorummmmmm
Aus kaptanım sen begümün paylaştığını aus halayını izledin mi
Meğ canım tebrik ederim ...Teşekkür ederim canım evet mezun oldum
sen geldin ben çıkıyorum
önce çarşı sonra eve hafta sonu işerini yapmaya
yaa bende alttakileri görmek istiyorum ama yaaa
Sağollll begüm bakıcam bugünsoğuk şeyler bölmesinde,dolaplarda,sek marka,bak bu
Eki Görüntüle 2048400
Anam kıyamamm sinire bak strese bak
he çok eyyü ellerinden öper ... sünnetli gibi dolaşıyorummmm miu ..... hala da geldi gelecek agresiflik tavanbunaldım la ...
bi yerle görüşmem gerekiyordu , kadın komşum ama ben eğitimci kimliği :) ve etüt merkezi kimliği ile görüştümfiyat mı sizin için kriter auscum dedi ... he dedim fiyat ... bana bizde ingilizce ye kasap giriyor ama 50 tl de , size göndereceğim la fiyat sormakta kabahat ...ayyy önüme gelenle didişebilirim ....çok eğlenceli
he çok eyyü ellerinden öper ... sünnetli gibi dolaşıyorummmm miu ..... hala da geldi gelecek agresiflik tavanbunaldım la ...
bi yerle görüşmem gerekiyordu , kadın komşum ama ben eğitimci kimliği :) ve etüt merkezi kimliği ile görüştümfiyat mı sizin için kriter auscum dedi ... he dedim fiyat ... bana bizde ingilizce ye kasap giriyor ama 50 tl de , size göndereceğim la fiyat sormakta kabahat ...ayyy önüme gelenle didişebilirim ....çok eğlenceli
ben o levele gelemedim henüziş güç nereye kadar begüm
he ya alttakiler iyi de ... ben ziyaretçiler kim onları da görmek istiyorum
Sağollll begüm bakıcam bugün
Gelelim mi kaptanım göz korkutmak bizim işimiz
Geçmiş bir dağ çıldırırsındaha hiç geçmiş okumadım bugün , sabah bi niyetlendim kaldı ... azıcık laflayaym şurda da döneyim hele
ben o levele gelemedim henüzalttakileri görsem yeter
Geçmiş bir dağ çıldırırsın
böyle ollsam öpüp başıma koyacağım şu an
Sağollll begüm bakıcam bugün
Gelelim mi kaptanım göz korkutmak bizim işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?