hazır kimsecikler yokken de... mendilimi de yanıma almışken dee... sümükleri akıtayım hadi bakalım Miu..
canım kaptanımAusencia
bugün gerçekten nasıl kalbin pırpırdı.. yahu listeyi yanlış sıraya bile koymuşsun heyecandan .. ki titiz aus takıntılı aus..Allahım heyecan neler yaptırıyor :) senin heyecanını yesinler.. ilmek ilmek dokuduğun her bi birey üzerinde emeğin olan 7. takımdan böyle güzel bir tabloyla seni emekli etmek ne güzel oldu.. içimiz rahat oldu takımcak.. emekliliğin de heeeep burada geçecek zaten.. senin varlığın her birimize güç veriyor biliyorsun..
İyi ki varsın sen.
Cansın..
Hakkında 1 kişinin dahi azcık dahi negatif bir şey söylememesi ne güzel değil mi? Kiloları kaybettin sen ama çok yüklenmişsin sırtına yükleri.. buradakilerin kalplerini yüklenmişsin kazana kazana bitirememişsin.. kalbine birsürülerce insan kalbi sığdırmışsın.. azcık bizi ihmal edersen arada bunlar aklına gelsin.. güp güp atan kalbinde bizler de varız öyle ihmale gelmeyiz ona göre hemen soluğu al burada..
keyfini çıkar artık.. çooooooooook seviliyorsun
imza: 7. takım ahalisi
Şimdi size cvp verirdim de suskunluğum asaletimden falan değil servisteyim netim cekmiyo
Biz zati onu bırakmayız da hele bi kilo alalım öldürür beni.. merdane ile kovalar :))hippotalamus tevafuk55
kilo alınca , almasınız da hanimiu nun başına gelelim hepimiz taam mı çıldırmalık yapalım onu
HahahahahhahaŞimdi size cvp verirdim de suskunluğum asaletimden falan değil servisteyim netim cekmiyo
Kaptanım senin gönlümdeki yerim her zaman farklı bunu böyle bil lütfenooooooo ooooo yılbaşına kadar mı ? o nasıl hedefmiş 15 kilo mu verecen
ahhhh ahhhh eski çamlar bardak oldu tabiii
İki zırlak ne sümüklüyüz heeeben bunu sabah okudum da yazamadım .
kendimle ilgili her bir satır içindiyorum ve şimdi devir miu devri ...artık onu konuşacağız
ihmal mi o da ne ?
yahu ben daha çoook yazmak için emekli oldum zaten ..
(iyi taktikmiş he....sabah o duygu yoğunluğu ile zırlak zırlak yazacaktım , şimdi böyle oldu)
Hahahhaaha çıldırmak ruhumuzda varhippotalamus tevafuk55
kilo alınca , almasınız da hanimiu nun başına gelelim hepimiz taam mı çıldırmalık yapalım onu
Alarımkaptanına söyle de çeken nette alsın sanabi alana bi pro %50 indirim
Ahhh mezun olmayacaktın kiiiiiiBiz zati onu bırakmayız da hele bi kilo alalım öldürür beni.. merdane ile kovalar :))
Biz zati onu bırakmayız da hele bi kilo alalım öldürür beni.. merdane ile kovalar :))
Bak daha kac level atlamak lazım misben unutmadım bonus ... öyle sıradan bir üye idim ... kırmızı oldum ..yeşil oldum .... şimdi mor olacağım
Kaptanım senin gönlümdeki yerim her zaman farklı bunu böyle bil lütfen
Yeni kaptanimiza da destek amaçlı kıyamam, o kadar emek veriyor destek olmalıyız bırakirsa bizi sana kalır yine kaptanlık
Bak daha kac level atlamak lazım mis
Son renk kara kusaktami bitiyo bu renk işi
Alar kaptanım kıyamaz banakaptanına söyle de çeken nette alsın sanabi alana bi pro %50 indirim
Ahh ben mezun olmayacaktım.. 80 olsam yeter dedim yetmedi.. şimdi 77yim ausum.. yine yetmiyoolsun listeye girelim , 2 kilo aldık diyelim çarşamba günü ... cumaya 3 vermiş gelelim .... adrenalin olsun
Ahh ben mezun olmayacaktım.. 80 olsam yeter dedim yetmedi.. şimdi 77yim ausum.. yine yetmiyo
Hmmmmmmm hedef listesini gördüm .
55.5 tan 1 kilo ... aldım ödevimicaptain
lakinnnnnnnnnnnnnnnn
''bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqssssssssaydin78 ''
demişsin ya bana
ördekimmmmm goooş gooooş , saydına verilen hedef %2.62 ye tekabül ederkene ... ördekimin hedefi %1.81
ördekim sıkı tut işi @Portakal Sulu Ordek ...fena bi oyun içindeyiz .. 53 ler gelmeli
ayyy demezsen çatlarım bu arada ;
Ahu060812 600 gr hedef görünce ne hissettin Allah aşkına desene yeminle kendimden utandım ... sabit gelen ahuya basmıştım 2 kilo
Niye hep bana sopa hep bana dayak yaa1-2 saat sonraya kaldı benim badana boya
Bugün astarını atıcaz yarın boyayı atıcaz
Boyacı abi öyle tembihledi
Türk kahvemi aldım keyif sırası. Akşam spora gitcem eve gelince de bi jillian patlatmalıyım fırtınalara pointler fırlatmalıyım
@Antepia27 fatma ballım diyet nasıl tek bir cıs bile var mı
dandini2017 su içiyor musun 2.5 lt olacak bugün
saydin78 kuzum haberler nasıl hele de bana sözler tutuluyor mu
Az daha 1. lik kutlaması halayı çekeyim
Neden farkediyorsun o oyunları acabasinsice ilerliyorduk biz saydınımla
Ahuuuu kıyamam ahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?