Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bunu sabah okudum da yazamadım .

kendimle ilgili her bir satır için diyorum ve şimdi devir miu devri ...artık onu konuşacağız

ihmal mi o da ne ?

yahu ben daha çoook yazmak için emekli oldum zaten ..

(iyi taktikmiş he....sabah o duygu yoğunluğu ile zırlak zırlak yazacaktım , şimdi böyle oldu )

ooooooo ooooo yılbaşına kadar mı ? o nasıl hedefmiş 15 kilo mu verecen

ahhhh ahhhh eski çamlar bardak oldu tabiii
Kaptanım senin gönlümdeki yerim her zaman farklı bunu böyle bil lütfen
Yeni kaptanimiza da destek amaçlı kıyamam, o kadar emek veriyor destek olmalıyız bırakirsa bizi sana kalır yine kaptanlık

İki zırlak ne sümüklüyüz heee
hippotalamus tevafuk55

kilo alınca , almasınız da hani miu nun başına gelelim hepimiz taam mı çıldırmalık yapalım onu
Hahahhaaha çıldırmak ruhumuzda var
kaptanına söyle de çeken nette alsın sana bi alana bi pro %50 indirim
Alarım
Biz zati onu bırakmayız da hele bi kilo alalım öldürür beni.. merdane ile kovalar :))
Ahhh mezun olmayacaktın kiiiiii

Kaptanım senin gönlümdeki yerim her zaman farklı bunu böyle bil lütfen
Yeni kaptanimiza da destek amaçlı kıyamam, o kadar emek veriyor destek olmalıyız bırakirsa bizi sana kalır yine kaptanlık

hep destek tam destek miu ya

takılıyorum mücverimmmm ya

Hmmmmmmm hedef listesini gördüm .
55.5 tan 1 kilo ... aldım ödevimi captain

lakinnnnnnnnnnnnnnnn

''bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqsssssss saydin78 ''

demişsin ya bana

ördekimmmmm goooş gooooş , saydına verilen hedef %2.62 ye tekabül ederkene ... ördekimin hedefi %1.81

ördekim sıkı tut işi @Portakal Sulu Ordek ...fena bi oyun içindeyiz .. 53 ler gelmeli

ayyy demezsen çatlarım bu arada ;

Ahu060812 600 gr hedef görünce ne hissettin Allah aşkına desene yeminle kendimden utandım ... sabit gelen ahuya basmıştım 2 kilo

Ahh ben mezun olmayacaktım.. 80 olsam yeter dedim yetmedi.. şimdi 77yim ausum.. yine yetmiyo

yahu 80 ne ? hiç 80 de mezuniyet olur mu ?
ben senle yazışmıştım o dönemde , tatile denk geldik , güneşin alnında yarıım yamalak ne okudum ne yazdımsa ....

Neden farkediyorsun o oyunları acaba sinsice ilerliyorduk biz saydınımla

Ahuuuu kıyamam ahuuuu

Niye hep bana sopa hep bana dayak yaa
Ben takımın en son geleni, en tekne kazıntısı, en en en yenisi değil miyim
İçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…