Bende bayilirim:)) 1 kavanoz yapacagim evdekiler yemiyor cunku..misafirlere..
Bunu bizim gelinde yapıyorçok güzel tadı var vallahi
Bizdede var set ilk firsatta okumalıİvit eciş beyazıt akman. Baya beğendim ben güzel yazmış. Osmanlı serisini aldım bu daha ilk kitap osmanın çovukluğu gençliğini anlatıyor
Kız demeeee benim haberim yoktu. Bulup hemen okumam lazım tebrik ederim kuzum ay hepiniz gurur kaynağısınız
Guezel özetlemiş Hülya ama sen kendini yanlız hissetme sende gel haftalik oluyor semdende yeni bir teklif gelmeyince bilemedim şimdiAtaninki ergenlik azmi..iyi gorunme hevesi :)
Nefsim her hafta degisiyor ya ortilik.ben ilk aebenleydim gecen hafta yoktu ortim.bu hafta eflalle orti olmaya karar verdik. O sira aeben bacim bu haftada orti olalim yazinca eflalle ben aebenle eceye morti olduk.sende gel bacim..
Canim kisligina sirke zeytinyagi tuz ve sarimsak konuyor..
Bende yapayim diyorum aci sos ama kirmizi biber koyunca kapak atiyor.alıntılarım gitti sinir oldum
@Nefs cnm sabah bi Agri girdi belime sırtıma dedim usuttum, sonra migde vurdu dedim gaz sanırım ama akşam regli oldum bugün 24. gün çok erken yaw geçen ay gecikti bu ayda üzmedi beni
kırmızı biberi ben közledim
direk attım dondurucuya kışın ister yoğurtla, istersen sirket yağ filan tatlandirabilirsin , dondurucuya atınca çok amaçlı kullanılıyor,
ezmeyide 5 kg domates, 2 kg kırmızı biber, yarım kg Çin biberi randıman geçirdim birazda sarımsak 2 saate yakın kaynattim yarım bardak zeytinyağ ve azcık sirket tuz atıp kavanozladim umarım tutar atmaz kapakları
@MiuLego cnm şu çok içerim ben de bugün az oldu yoğunluktan
24 gun regl icin normal bir sure Banucum..endişelenme..mevsim degisikligi zamani olur..alıntılarım gitti sinir oldum
@Nefs cnm sabah bi Agri girdi belime sırtıma dedim usuttum, sonra migde vurdu dedim gaz sanırım ama akşam regli oldum bugün 24. gün çok erken yaw geçen ay gecikti bu ayda üzmedi beni
kırmızı biberi ben közledim
direk attım dondurucuya kışın ister yoğurtla, istersen sirket yağ filan tatlandirabilirsin , dondurucuya atınca çok amaçlı kullanılıyor,
ezmeyide 5 kg domates, 2 kg kırmızı biber, yarım kg Çin biberi randıman geçirdim birazda sarımsak 2 saate yakın kaynattim yarım bardak zeytinyağ ve azcık sirket tuz atıp kavanozladim umarım tutar atmaz kapakları
@MiuLego cnm şu çok içerim ben de bugün az oldu yoğunluktan
Aci sosu kaynatmadan yaptim ben.cokta guzel oldu. Cin biber domates salamura tuzu sirke.sarimsakla.ay unutmusum yazmayi seker ve limontuzu koydum birde.Bende yapayim diyorum aci sos ama kirmizi biber koyunca kapak atiyor.
Korkuyorum yapmaya.
Yine de denerim cin biber alip.
Cene calmayi ozlemisim yav iyi varsiniz
Kopurmedi mi abla.Aci sosu kaynatmadan yaptim ben.cokta guzel oldu. Cin biber domates salamura tuzu sirke.sarimsakla.ay unutmusum yazmayi seker ve limontuzu koydum birde.
Gel gel geeeel güzelimBir Gece Ansızın Gelebilirim.
Bu Kadar Yürekten Çağırma Benii..
Ansızın Kapında Ölebilirim...
Ay bayılırıııımKizlarrr kırmızı biber kozleyerek kışlık yapan var mı?
Nasıl yapıyorsunuz bi anlatin rica etsem..
Ben geçen yaptım ama günlük yedim..
Kozledim soydum biraz yağda sarımsak ekleyerek biraz ocakta harmanladim enfes oldu..
Bunun kışlık versiyonu nasıl olur ki acep
Kötüden hallice diyorsun
başım iyi kaptan kaburgam ağrıyor ara ara havalar da malum serinledi bide çok popo üstü oturamıyorum
Oy nisaaaaaCitir kaptanim.
Yazayim diyorum gecmisi okumaktan ani kaciriyorum.
Su zamanlarda oglumdan firsat bulunca kitap okuyorum.
Gerci kitabin biri bitti bile)
Aksam da esimle oglumla geciyor teli elime alamiyorum.
Gunduz alinca oglum atliyor telefona.
Okucam hemennnnnnYazdım canim
Yürü be çiçeğimmmm işte bu.375 puanlik sporumu arttiriyorum
30 dk bacak ve simit egzersizi yaptim simdi *3=90
Son toplam 465 puan
@begum75
@nehir1111
@MiuLego
@White1989iyi geceler mortim
Maç izledi sonra da galibiyet sarhoşu galiba sokaklarda konvoya falan katılmasa bari yanık bacağıylaBenim @Ausencia kaptanicem nerde?
Bacagin nasil oldu kaptanicem?
Guzelce bakimini yap da iltihap falan olmasin emi.
Kendini ihmal etme.
Allah kabul etsin kuzumHangi hareketleri yapiyorsun bacim.
Bana da atar misin.
Benim de ic bacak sorunlu.
Duzenli namazimi kilmaya calisiyorum cok sukur.
Cektigim esmaul husnalar da var .
Cene calmayi ozlemisim yav iyi varsiniz
Yakin olsanizda surtunsem buraz size.Leslie 3 mil bitti bi de jilik patlatırsam ardına Allaaaahhhh
Gel nisam yamacıma.. kalk hadi leslie 1 mişe yap şimcikYakin olsanizda surtunsem buraz size.
Biri beni durtsunnnn spor icin.
Sagolasin citir kaptanim.Gel gel geeeel güzelim
Gl hiç acımayacaaak
Ay bayılırıııım
Kötüden hallice diyorsun
Oy nisaaaaa
Geçmişe dalarsan çıkamazsın
Arada dümdük dal gitsin
Okucam hemennnnnn
Yürü be çiçeğimmmm işte bu.
Sen fırtınaydın dimi
Maç izledi sonra da galibiyet sarhoşu galiba sokaklarda konvoya falan katılmasa bari yanık bacağıyla
Allah kabul etsin kuzum
Bacaklarim citir kaptanim.Gel nisam yamacıma.. kalk hadi leslie 1 mişe yap şimcik
Sen bölgesel nereyi inceltmek sıkılaştırmak istiyosun? Sana program vercem.. söz çok yormıcam
Yoo kopurmedi 3 gun disarda serin bi yerde beklettim.cevirdim kavanozlari hergun alt ust. Sonra buzdolabina koydum..doldururken bosluk birakmak gerek.en kucuk boy kavanoz kullandim.Kopurmedi mi abla.
Domates soslu tursu da yapiyorlr ya
Oy oy afiyetle yiyin.Yoo kopurmedi 3 gun disarda serin bi yerde beklettim.cevirdim kavanozlari hergun alt ust. Sonra buzdolabina koydum..doldururken bosluk birakmak gerek.en kucuk boy kavanoz kullandim.
okuyan okumayana duyursun diye :)Merhaba kk nin güzel cici ve zayıf olma yolunda emin adımlarla ilerleyen güçlü kadınları
Bu haftanın birincisi de benmisim.Buraya yazmayı çok istiyordum.Ama şimdi ne yazacağım ben diye düşünüyorum.Sır mi yoksa diyet yapmanın gereği mi bilmiyorum.Hic kaçamak yapmadım.Hergun spor yaptim mutlaka.İki öğün beslendim sabahları dolu dolu yedim. Öğle kahve ictim.Aksamlari hafif ve karbonhidratsiz beslendim.Bunlari zaten hepimiz biliyoruz artık.
Gelelim gerçek sırlara
7.takimim canlarım destekçilerim dostlarım yol arkadaşlarım @Ausencia @miulego yuregimim kaptanları buraya yazmama vesile olanlar aslında onlar.Beni aralarına kabul edenler destek olanlar bana benden daha çok güvendiler.7.takimimin hepsine binlerce kez teşekkür ederim.Benim güzel yürekli gizli kahramanlarim.
Bu da benim notum:
Diyet yapmaya karar verdiğim tarih 26.06.2017 hayatı boyunca diyet yapmamış hep kilolu hatta obez gezmiş biriyim.Diyete başladığım kilo 78.5 ile 1.53 boyunda obez olan biriydim.Asla inanmayan kilo vereceğine böyle öleceğim diyen bendim.Simdi diyete başlayalı üç ayım bitecek 57.7 kilo olan yine benim.Aradaki fark nerdeyse 21 kilo verdim.Daha bitmedi evet ama şimdi daha rahat yürüyorum daha ozguvenliyim aynaya bakınca daha mutluyum obez değilim artık.Ve en önemlisi daha sağlıklıyım.Benim gibi olan varsa ve bu yazılan yazıyı okuyorsa bir yerden başla kilo almanın sonu yok diyorum.Basarabiliriz hepimiz bu yuklerimizden kurtulabiliriz inanin kendinize....
Hepinize sağlıklı kilo vermeler.
Ayyy deme..Sagolasin citir kaptanim.
Kanadi kirik kuslar i okudum bitti.
Icim karardi resmen.
Sanirim kitabin etkisinde kaldim.
HmmmmBacaklarim citir kaptanim.
Bacaklarim cok kalin baldir kismim ozellikle.
Kitaplarin da sporun da ekran fotosunu aldim citir kaptanim.okuyan okumayana duyursun diye :)
Ayyy deme..
Ben de incir kuşları ve leyla diye kitaplardan sonra öyle olmuştum.. gerçek boşnak kızlarının hikayesiydi.. aylarca kendime gelememiştim
Hmmmm
Balım baldırlar için ayaktayken ayak ucuna yüksel in yapacaksın.. 15 tekrardan günde 4 set yapsan yeter. İncelir.. üst bacaklar için de squat.. suma squat yap ama.. böyle bacakların V şeklinde açıp. Özellikle iç bacakları topalar .. onu da 15 tekradan 4 set yapsan yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?