Sen de bize gelbonus ve ben
Gece yarısı ansızın gelebilirim
Bende diyorum telde bi arizami var noliiiKızlar kusura bakmayın telde sorun oldu
Kuzum başın nasıl de bana hele.. daha iyi misin?
AaaaaGunesinKizi35 minnakimm sende mezun olmussun yaa..
Hemde nassil güzel bir rakamla kuzum.
Tebrikler ama burda kalacaksin demii korumada yanii
Ataninki ergenlik azmi..iyi gorunme hevesi :)Ay yavrum balığı bile eritmeyi mi düşünüyor. Hülya kuzum ata bi gelsin de şurda azmini paylaşsın anlatsın bixe ilham versin daaaa
Nefsim her hafta degisiyor ya ortilik.ben ilk aebenleydim gecen hafta yoktu ortim.bu hafta eflalle orti olmaya karar verdik. O sira aeben bacim bu haftada orti olalim yazinca eflalle ben aebenle eceye morti olduk.sende gel bacim..
Kizlarrr kırmızı biber kozleyerek kışlık yapan var mı?
Nasıl yapıyorsunuz bi anlatin rica etsem..
Ben geçen yaptım ama günlük yedim..
Kozledim soydum biraz yağda sarımsak ekleyerek biraz ocakta harmanladim enfes oldu..
Bunun kışlık versiyonu nasıl olur ki acep
aynen ablacım taze mezunum dün oldum ben bu kadar düşmemin sebebi 48e kadar çıksam bile 48den sonra kilo korumada kalmak 44.9 a kadar inme sebebim diyetten sonra birden yemeye yüklenirim diye korktum ondan: ilk günü atlattım ama çok abartmadan
Kaburgana noldu başına noldu canım ben bu hafta giremedim görmedim geçmiş olsun düştün mu sen yoksa
başım iyi kaptan kaburgam ağrıyor ara ara havalar da malum serinledi bide çok popo üstü oturamıyorum
Citir kaptanim.@Kajupi nerelerdesinnnnnnn
Menğ verip kaçanı ben peşeliyorummmm
İyi de koşarım heee
Yakalarsam da mucuk mucuk
Yokk abartma zaten o kadar emek verdin saatlerce spor yaptin yazık olur.
Kaburgana noldu başına noldu canım ben bu hafta giremedim görmedim geçmiş olsun düştün mu sen yoksa
Yazdım canimWhiteblacklife balım yazınca haber ver buradan yazdığını tamam mı? Birinciler sırlarını paylaşıyora yazınca..
Ataninki ergenlik azmi..iyi gorunme hevesi :)
Nefsim her hafta degisiyor ya ortilik.ben ilk aebenleydim gecen hafta yoktu ortim.bu hafta eflalle orti olmaya karar verdik. O sira aeben bacim bu haftada orti olalim yazinca eflalle ben aebenle eceye morti olduk.sende gel bacim..
Canim kisligina sirke zeytinyagi tuz ve sarimsak konuyor..
Bende diyorum telde bi arizami var noliii
Kuzum ben patlican kozlemesiyle karisik koydum.Kizlarrr kırmızı biber kozleyerek kışlık yapan var mı?
Nasıl yapıyorsunuz bi anlatin rica etsem..
Ben geçen yaptım ama günlük yedim..
Kozledim soydum biraz yağda sarımsak ekleyerek biraz ocakta harmanladim enfes oldu..
Bunun kışlık versiyonu nasıl olur ki acep
Mezuniyetin hayirli olsun ruzgarin kizi.
başım iyi kaptan kaburgam ağrıyor ara ara havalar da malum serinledi bide çok popo üstü oturamıyorum
sorma abla ya salı günü apartmanın merdivenlerinden yuvarlandım da kaburgam çatladı iki kaval kemiğim şiş ve morarık sol bacağımda da kalçama çıkan geniş bir morluk var falan filansakar eşek mode online
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?