Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uuu kiz gecmis olsun.
Sakarlik degil de baska bisi var sanki.
Hep cekiyorsun gibi...
Bicak dusuyor dusuyorsun falan....

Sağol canım evet öylede güzel olur..
Patlıcani da çok severim kozlenmisini..
İyi oldu hem ppatlıcanlı yapayim hem sadesini.

Oo hemen okumaliii

Aynen resim isteriz oncesi sonrasii. Hatta ben Ausencia kaptanimizdan da oncesi sonrasi resmi rica ediyorummm
Diyet seruvenindeki yazisinda giydigi kotlarin fotosu vardi .
Oncesi sonrasi kadar etkilemisti beni.
O zaman demistim bu kadin beni zayiflatir diye.

Mezuniyetin hayirli olsun ruzgarin kizi.
Boyle boyle ucup gidicen ha dikkat et.
Bid oncesi sonrasi resmini koysaydin iyi olurdu. Bize sevk olurdu.

Uuu kiz gecmis olsun.
Sakarlik degil de baska bisi var sanki.
Hep cekiyorsun gibi...
Bicak dusuyor dusuyorsun falan....

ayyyy şimdi gördüm hanımcımcım yazdığını ya bende aslında bir denge sorunum olduğunu düşünüyorum düştüğüm gün bikaç tetkik yapıldı ama çok da güvenilir gelmedi bana tekrar bi ara gidicem doktora çünkü yer birden ayağımdan kayıyor gidiyor bu arada teşekkür ederim mezuniyet içinde iyi dileklerin içinde

Cocugu uyutunca firsati kacirmiyorum canim ama ic bacaklarim baya toparlandi. Sporun faydasi cok. Ruhen de hafifletiyor insani , bedenen de. Bir de duzenli namaz kilmali aslinda
Hangi hareketleri yapiyorsun bacim.
Bana da atar misin.
Benim de ic bacak sorunlu.
Duzenli namazimi kilmaya calisiyorum cok sukur.
Cektigim esmaul husnalar da var .

Ciddi bisi olmadan baktir kuzum.
Gecmis olsun tekrardan.

Hee takılıyorum zatii burda olmak yeter..
Kırmızı biber sirkeyi soguyunca mi koyayim ve nasıl muhafaza edeyim..
Bunu bilmiyorum hiç yapmadim
Biberleri kozleyip soyduktan sonra cekirdeklerini guzelce temizleyip dilimle.4 e bolmen yeterli.sarimsaklari da soyup 2 yada 3 e böl.biberlerin aralarina da koyarim ben sarimsak ..hepsini kavanoza yerlestirdikten sonra bir tasta sirke zeytinyagi ve tuzu damaktadina gore ayarlayip biberlerin uzerine dokup kapagi kapattiktan sonra hooopp dolaba.afiyet olsun :))

Bunu bizim gelinde yapıyor çok güzel tadı var vallahi

alıntılarım gitti sinir oldum

Nefs cnm sabah bi Agri girdi belime sırtıma dedim usuttum, sonra migde vurdu dedim gaz sanırım ama akşam regli oldum bugün 24. gün çok erken yaw geçen ay gecikti bu ayda üzmedi beni

kırmızı biberi ben közledim
direk attım dondurucuya kışın ister yoğurtla, istersen sirket yağ filan tatlandirabilirsin , dondurucuya atınca çok amaçlı kullanılıyor,

ezmeyide 5 kg domates, 2 kg kırmızı biber, yarım kg Çin biberi randıman geçirdim birazda sarımsak 2 saate yakın kaynattim yarım bardak zeytinyağ ve azcık sirket tuz atıp kavanozladim umarım tutar atmaz kapakları

@MiuLego cnm şu çok içerim ben de bugün az oldu yoğunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…