- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Uuu kiz gecmis olsun.
sorma abla ya salı günü apartmanın merdivenlerinden yuvarlandım da kaburgam çatladı iki kaval kemiğim şiş ve morarık sol bacağımda da kalçama çıkan geniş bir morluk var falan filansakar eşek mode online
Kuzum ben patlican kozlemesiyle karisik koydum.
Kozleyip soyduktan sonra dogradim oyle koydum.
Kiymali soganli salcali ali nazik gibi yemegini yapiyorum.
Yada sadece sarimsakli yogurtluyorum.
Kirmizi biberi bide dograyip koyuyorum. Buzlu buzlu cikarip zeytinyaginda kavuruyorum ustune de yogurt gezdiriyorum kahvaltida guzel oluyor.
Hemen okuyorummmYazdım canim
Uuu kiz gecmis olsun.
Sakarlik degil de baska bisi var sanki.
Hep cekiyorsun gibi...
Bicak dusuyor dusuyorsun falan....
Sogunca koy canım ben içine şeker atıyorum azicikta turşu gibi oluyor kavanoza koyuyorum.
Hee takılıyorum zatii burda olmak yeter..
Kırmızı biber sirkeyi soguyunca mi koyayim ve nasıl muhafaza edeyim..
Bunu bilmiyorum hiç yapmadim
Kuzum ne ediyonuz siz yaaa .375 puanlik sporumu arttiriyorum
30 dk bacak ve simit egzersizi yaptim simdi *3=90
Son toplam 465 puan
begum75
@nehir1111
@MiuLego
Whiteblacklife iyi geceler mortim
Oo hemen okumaliiiYazdım canim
Aynen resim isteriz oncesi sonrasii. Hatta benMezuniyetin hayirli olsun ruzgarin kizi.
Boyle boyle ucup gidicen ha dikkat et.
Bid oncesi sonrasi resmini koysaydin iyi olurdu. Bize sevk olurdu.
Sogunca koy canım ben içine şeker atıyorum azicikta turşu gibi oluyor kavanoza koyuyorum.
Cocugu uyutunca firsati kacirmiyorum canim ama ic bacaklarim baya toparlandi. Sporun faydasi cok. Ruhen de hafifletiyor insani , bedenen de. Bir de duzenli namaz kilmali aslindaKuzum ne ediyonuz siz yaaa .
Yapan var yapamayan var.
Allahim nazarimdan saklasin
Diyet seruvenindeki yazisinda giydigi kotlarin fotosu vardi .Oo hemen okumaliii
Aynen resim isteriz oncesi sonrasii. Hatta benAusencia kaptanimizdan da oncesi sonrasi resmi rica ediyorummm
Mezuniyetin hayirli olsun ruzgarin kizi.
Boyle boyle ucup gidicen ha dikkat et.
Bid oncesi sonrasi resmini koysaydin iyi olurdu. Bize sevk olurdu.
Uuu kiz gecmis olsun.
Sakarlik degil de baska bisi var sanki.
Hep cekiyorsun gibi...
Bicak dusuyor dusuyorsun falan....
Hangi hareketleri yapiyorsun bacim.Cocugu uyutunca firsati kacirmiyorum canim ama ic bacaklarim baya toparlandi. Sporun faydasi cok. Ruhen de hafifletiyor insani , bedenen de. Bir de duzenli namaz kilmali aslinda
Ciddi bisi olmadan baktir kuzum.
ayyyy şimdi gördüm hanımcımcım yazdığınıya bende aslında bir denge sorunum olduğunu düşünüyorum düştüğüm gün bikaç tetkik yapıldı ama çok da güvenilir gelmedi bana tekrar bi ara gidicem doktora çünkü yer birden ayağımdan kayıyor gidiyor bu arada teşekkür ederim mezuniyet içinde iyi dileklerin içinde
Biberleri kozleyip soyduktan sonra cekirdeklerini guzelce temizleyip dilimle.4 e bolmen yeterli.sarimsaklari da soyup 2 yada 3 e böl.biberlerin aralarina da koyarim ben sarimsak ..hepsini kavanoza yerlestirdikten sonra bir tasta sirke zeytinyagi ve tuzu damaktadina gore ayarlayip biberlerin uzerine dokup kapagi kapattiktan sonra hooopp dolaba.afiyet olsun :))
Hee takılıyorum zatii burda olmak yeter..
Kırmızı biber sirkeyi soguyunca mi koyayim ve nasıl muhafaza edeyim..
Bunu bilmiyorum hiç yapmadim
Ciddi bisi olmadan baktir kuzum.
Gecmis olsun tekrardan.
Biberleri kozleyip soyduktan sonra cekirdeklerini guzelce temizleyip dilimle.4 e bolmen yeterli.sarimsaklari da soyup 2 yada 3 e böl.biberlerin aralarina da koyarim ben sarimsak ..hepsini kavanoza yerlestirdikten sonra bir tasta sirke zeytinyagi ve tuzu damaktadina gore ayarlayip biberlerin uzerine dokup kapagi kapattiktan sonra hooopp dolaba.afiyet olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?