Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. Takım => Kaptan: MiuLego
Kaptan Yardımcıları: igdedali & begum75 & nehirnil111

yönetim kadromuz karar defterine geçti efenim , tekrar hayırlı uğurlu olsun ..hele minnaklarıma

igdedali balım da gelince .... Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Allaaaaaaaaaaaaaaaaah

Gunaydin herkese sanirim ben hasta oldummm dun gece cok usuyordum sabah kalktim burnum tikanmis bas agrisi bir yandan . Ahh ahh
Geçmiş olsun. Hava bir anda bozdu ya
Çok güzel, sevindim. Kaşımamak lazım ama. Kantoron iyi gelmiştir.
Yordular beni kaptanicem ay bı de grip geçmedi.geçeydi iyiydi
Geçmiş olsun
Evet Bonusum ben de idareciyim ama amele idarecilerinden. Derse de giriyorum ben. He bir de okulun hademesiyim
Nerde öğretmensin?
Oyy ilk göz ağrım pekmez yutuyorum bir de ıhlamur alayim onu unutmuştum. Sallama paket ihlamurlardan alayım birkaç paket kenarda dursun lazım olacak bu kış sanırım. Gece buz gibiydi burası dondum resmen
Normal demleme ıhlamur yok mudur?
kasinin 12 sinde düğün var
aman tanrım didim , şu temmuzda ki düğünün kardeşi evleniyor

çok çok geç kaldım toparlamakta
kaç kilo gider acaba 7 hafta var
Benim de Aralık'ta var. İnşallah veririm o zamana kadar...
Sen de mi @Antepia27 yı tutuyorsun ya biriniz beni tutun, yetim kaldım burada be
Bizim sitenin arka taraflarinda seralar var..dun aksam yangin cikmis...bütün mahalle duman icinde kaldi..kapi pencere heryeri kapattik ama yinede girdi duman..bogazim tahris oldu resmen..
Acile mi gitseydiniz acaba? Çok geçmiş olsun.
Nostalji benim icin cok baska aus :) bak su an kralpop ta 90 lar programi var pek keyifle dinliyorum.

Radyo programi yapmaya cesaret eden kisi saglam radyo dinliyodur kendimden biliyorum.
Ben de çok radyo dinlerim. Şu andaki pop şarkılarını bilmem de sürekli 90'lar, 80'ler hatta 70'ler bazen...Böyle nostaljik kanallar var ya sürekli o benim mutfakta açıktır. Harun Kolçak'ı çok severdim, ölümüne o kadar üzüldüm ki...
Geçmiş olsun.
Takımımızın geneli ya nezle, grip ya regli...hepimiz bir an önce iyi olalım inşallah...

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

29 EYLÜL HEDEFLERİ
Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu

Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur

@igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii

Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.

caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım. @Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.

nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.

Whiteblacklife (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.

Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.

@Triplimelek Megi ( 57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.

GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.

@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.

aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.

saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.

ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.

Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.

@eflalim (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.

@masumm (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.

@daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.

Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.

ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.

DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.

60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.

dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.

@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.

nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.

begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm

Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.

@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum

Bakalım düzelmişmi etiketler..isimden sonra boşluğu en az iki yapmalısınız yoksa etiket olmayabilir
Şimdi şöyle leslienin klasik olanı kolay olduğu içim 2 pointti ama 5n 1 k yada yağ yakan gibi videoları 3 point çünkü egzersizle ve gerçekten zor onlar egzersizden kasıt da bölgesel olarak kas yapmak adına çalışılan ağır hareketler aslında.kimplayes ve yogadagewk manada yaparsan zorlayıcı oluyo o yüzden talep üzerine 3 yapmıştık onları
3.maddedekiler de egzersiz çünkü squat da mesela poponlası için yapılan egzersiz
4) belediyenin spor hareketleri gevşek olduğu ve kas yaptıramadığı için 2 point
Katana uymayan olursa değiştirebilirsin ama biz hep talebe göre puanlamayı ayarladık.eliptik de sonradan 3 oldu mesela
Neden farkediyorsun o oyunları acaba sinsice ilerliyorduk biz saydınımla

Ahuuuu kıyamam ahuuuu
Ya miu ben ne hedefler gördüm hiç birine varamadım ben Austan korkardım kaçtım kurtardım kendimiiiii
En sevdiğini en çok pataklarmış demiş ünlü bir düşünür :)

Hahahhaha ahu kaç kaç zaten kaçmış haaaaa gelmiyi tahmin ettiyse demek aus gazabını
Sırtımı bi görsen ya vicdanlı kaptanım hep yara hep iz vurdu kırbacı vurdu kırbacı

Son düzenleme:
Ya miu ben ne hedefler gördüm hiç birine varamadım ben Austan korkardım kaçtım kurtardım kendimiiiii

Sırtımı bi görsen ya vicdanlı kaptanım hep yara hep iz vurdu kırbacı vurdu kırbacı
bence bu kadar tatlı , vicdanlı kaptan için ... bu hafta en az 900 gr yapmalısın o 600 ü

600 yahu bi wc ye çıkınca gider sende

valla okuduğumdan beri aklımdasın ahu 600 la 600 .... bir sıfırı mı eksik diye bile baktım

arkamdan beddua okuyacaksınız yakında
Aşkolsun kaptaniçem niye okuyum ki beddua hem ne zaman varabildimki hedefe ben seni bilirim çıtayı yüksek tutuyon ne kadar yaklaşırsa kar diyodun he mi.
bence bu kadar tatlı , vicdanlı kaptan için ... bu hafta en az 900 gr yapmalısın o 600 ü

600 yahu bi wc ye çıkınca gider sende
Bakacağız uğraşacağız elbet Kaptaniçem.lakin ne yaparsam yapayım o gene kafasına göre sallıyor beni.neyse bu hafta bi üstüme düşenleri tam yapayım.olmazsa kader deriz.
Henüz tam anlamıyla üstüme düşeni yapamadığım için metama şimdilik laf söylemeyim.bende şimdi işe güce dalıyom güzeller.gelirin aralarda.

dün nettin ahum bahçelide .

Ulennnnn noluyooooo kizzz sen benim Mortilerimi niye etiketledinn

Burda noluyoo biri bana aciklasinn
Mortilerim beni attiniz mi mortiliktenn benii

ecemavi huuu aeben huuu
Nefsim sen bu haftada yarışak didinmiydi bacım ben görmedim :

Bu hafta eceynen hem orti olduk hemde birlkte hülyayla eflale morti olduk yenecegikkk inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…