Karnım Çok ağrıyor :/gel yahu beraber azalır ağrılar ...çekilme bi yana
Geçmiş olsun. Hava bir anda bozdu yaGunaydin herkese sanirim ben hasta oldummmdun gece cok usuyordum sabah kalktim burnum tikanmis bas agrisi bir yandan . Ahh ahh
Çok güzel, sevindim. Kaşımamak lazım ama. Kantoron iyi gelmiştir.Günaydınlar .... keyifli pazarlar olsun
Güzel bir derbi gecesinden sonra adrenalin tavan yapmış şekilde maç sonu vs izlerken oldu gece ....
Sabah yine erkenden hortladım :) bacak epey düzeliyor ...kaşıntıları başladı
Geçmiş olsunYordular beni kaptanicem ay bı de grip geçmedi.geçeydi iyiydi
Nerde öğretmensin?Evet Bonusum ben de idareciyim ama amele idarecilerinden. Derse de giriyorum ben. He bir de okulun hademesiyim
Normal demleme ıhlamur yok mudur?Oyy ilk göz ağrımpekmez yutuyorum bir de ıhlamur alayim onu unutmuştum. Sallama paket ihlamurlardan alayım birkaç paket kenarda dursun lazım olacak bu kış sanırım. Gece buz gibiydi burası dondum resmen
Benim de Aralık'ta var. İnşallah veririm o zamana kadar...kasinin 12 sinde düğün var
aman tanrım didim , şu temmuzda ki düğünün kardeşi evleniyor
çok çok geç kaldım toparlamakta
kaç kilo gider acaba 7 hafta var
he serbest ... 2-3 dlm yiyinceAntepia27 ya ya bi güxel yeniliyorsun
canım bu işler biraz kişinin metasına göre değişir , bensaydin78 nın metabolizmasını çok iyi bildiğim için ..kekli de keksiz de senden eksi gelir bu menü ile demek istedim ..herkes için geçerli değil yani
az etmişsin son kararım
vaaay ya tam nostalji ... sen hariç 1-2 isim daha gördüm hala olan ..geri kalan kimse yok ..ya da başka nicklerde .
radyo işini tam olarak nasıl yapıyordun ya .... hani istek yazıyorlar dı video mu koyuyordun ?
Acile mi gitseydiniz acaba? Çok geçmiş olsun.Bizim sitenin arka taraflarinda seralar var..dun aksam yangin cikmis...bütün mahalle duman icinde kaldi..kapi pencere heryeri kapattik ama yinede girdi duman..bogazim tahris oldu resmen..
Ben de çok radyo dinlerim. Şu andaki pop şarkılarını bilmem de sürekli 90'lar, 80'ler hatta 70'ler bazen...Böyle nostaljik kanallar var ya sürekli o benim mutfakta açıktır. Harun Kolçak'ı çok severdim, ölümüne o kadar üzüldüm ki...Nostalji benim icin cok baska aus :) bak su an kralpop ta 90 lar programi var pek keyifle dinliyorum.
Radyo programi yapmaya cesaret eden kisi saglam radyo dinliyodur kendimden biliyorum.
Geçmiş olsun.
Karnım Çok ağrıyor :/
Sen de mi @Antepia27 yı tutuyorsun ya biriniz beni tutun, yetim kaldım burada be
Şimdi şöyle leslienin klasik olanı kolay olduğu içim 2 pointti ama 5n 1 k yada yağ yakan gibi videoları 3 point çünkü egzersizle ve gerçekten zor onlar egzersizden kasıt da bölgesel olarak kas yapmak adına çalışılan ağır hareketler aslında.kimplayes ve yogadagewk manada yaparsan zorlayıcı oluyo o yüzden talep üzerine 3 yapmıştık onları7.takımda spor puanlaması
SPOR DALI ZORLUK DERECESİ
KOŞU 4
YÜZME 3
JİLLİAN/CALLANETİCS 3
İP ATLAMA 3
ELİPTİK 3
PİLATES/YOGA 3
EGZERSİZ 3
LESLİE 2
KOND.BİSİKLET 2
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ 2
YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 1
bu zorluk derecelerini kim yapmıştı?Ahu060812 @Ausencia birkaç şey sormak istiyorum??
ayy ausu bi türlü etiketleyemedim
@ausencia
@Ausencia
1-)plates/yoganın 3 puan,leslinin 2 puan olması bana şaşırtıcı geldi,tam tersi olması gerekmez mi?
2-)birde egzersizden kasıt ney?şu internetteki videolarımı kastediyosunuz acaba? yoksa evde 3 puanlık nasıl bir egzersiz yapılıyo ki?
3-) evde yapılan,squat,lunge gibi hareketler kaç puan sayılcak?bunlar egzersize mi giriyo?
4-) belediyenin spor aletlerinde spor yapmak neye girer?egzersizemi?
istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz tek istediğim her soruya cevap alabilmek
Ya miu ben ne hedefler gördüm hiç birine varamadım ben Austan korkardım kaçtım kurtardım kendimiiiiiNeden farkediyorsun o oyunları acabasinsice ilerliyorduk biz saydınımla
Ahuuuu kıyamam ahuuuu
Sırtımı bi görsen ya vicdanlı kaptanım hep yara hep iz vurdu kırbacı vurdu kırbacıEn sevdiğini en çok pataklarmış demiş ünlü bir düşünür :)
Hahahhaha ahu kaç kaçzaten kaçmış haaaaa gelmiyi tahmin ettiyse demek aus gazabını
bence bu kadar tatlı , vicdanlı kaptan için ... bu hafta en az 900 gr yapmalısın o 600 üYa miu ben ne hedefler gördüm hiç birine varamadım ben Austan korkardım kaçtım kurtardım kendimiiiii
Sırtımı bi görsen ya vicdanlı kaptanım hep yara hep iz vurdu kırbacı vurdu kırbacı
Geçmiş olsun efserim.Karnım Çok ağrıyor :/
Geçmiş olsun efserim.
Hakkat bende cır cır oldun anladım telin senden habersiz öyle yazmış
Teşekkürler ederim canımTebrikler kuzummmmWhiteblacklife
Aşkolsun kaptaniçem niye okuyum ki beddua hem ne zaman varabildimki hedefe ben seni bilirim çıtayı yüksek tutuyon ne kadar yaklaşırsa kar diyodun he mi.valla okuduğumdan beri aklımdasın ahu600 la 600 .... bir sıfırı mı eksik diye bile baktım
arkamdan beddua okuyacaksınız yakında
Bakacağız uğraşacağız elbet Kaptaniçem.lakin ne yaparsam yapayım o gene kafasına göre sallıyor beni.neyse bu hafta bi üstüme düşenleri tam yapayım.olmazsa kader deriz.bence bu kadar tatlı , vicdanlı kaptan için ... bu hafta en az 900 gr yapmalısın o 600 ü
600 yahu bi wc ye çıkınca gider sende
Bee bu aksam mac var baba ogul gidecekler..gitmeden son ses gs marslari calinacak evde..en sinir olduğum anlar..
Hep aslanim demek gelmisti icimden sana
Hele tut mendili sari guşlar bi halay gorsun
bence bu kadar tatlı , vicdanlı kaptan için ... bu hafta en az 900 gr yapmalısın o 600 ü
600 yahu bi wc ye çıkınca gider sende
cır cır olmamış mı ?
olmuş yahu ...
wc den çıkmadım yazacakmış ... wc ye çıkamadım hiç yazmış , orada kafa karıştı
dün nettin ahum bahçelideAşkolsun kaptaniçem niye okuyum ki beddua hem ne zaman varabildimki hedefe ben seni bilirim çıtayı yüksek tutuyon ne kadar yaklaşırsa kar diyodun he mi.
Bakacağız uğraşacağız elbet Kaptaniçem.lakin ne yaparsam yapayım o gene kafasına göre sallıyor beni.neyse bu hafta bi üstüme düşenleri tam yapayım.olmazsa kader deriz.
Henüz tam anlamıyla üstüme düşeni yapamadığım için metama şimdilik laf söylemeyim.bende şimdi işe güce dalıyom güzeller.gelirin aralarda.
Bizim evde futbolla ilgilenen tek kişi benim küçük kızBee bu aksam mac var baba ogul gidecekler..gitmeden son ses gs marslari calinacak evde..en sinir olduğum anlar..
Nefsim sen bu haftada yarışak didinmiydi bacım ben görmedim :
Teşekkürler ederim kaptanimcanım ne güzel yazmışsın ..yüreğine , azmine sağlık
iyiyim nisacımepey düzeldi .. seni de bol bol gördüm daha iyi oldum
içi dolu turşucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?