Evet Ayşemmm,biliyor musun bana desen sana ne yapıyım ne seversin;işte harfi harfine bu menüyü verirdim.Zevklerimiz aynı,ellerine sağlık balımiftara misafirim var menüye gelin menüyeeee...
MANTAR ÇPRBASIIIII
YEŞİL FASULYEEEEE
TAVUKKKK
PİLAVVV
CACIK
SALATAAAA(BU BENİMMMM)....
ama yemiyoruzz uclarından aççıcıkkkk... o kadar sabır acı meyvesi tatlıııı dimiii nevimmm...
Hadi Allah kabul etsin,estağfurullahaynı msj üç defa gönderen sazannn özür dilerrr kızlarrr....
kalkıyom salatam kaldı onu yapıyımm son 40 dakikaaa...
Bitanem müptelası çok ama ben sevmedim denemiştim bi keresinde.Ben zaten fazla tatlı sevmem,sütlü tatlıları severim aralarından da.Yani tatlı kültürüm pek yoknevv biganın peynir tatlısı nasıl oluyo bacımm komşum getirdi şimdi güzel gözüküoooo merak ettimm bi tane yiycemmm olar mıı kiii
Hadi Allah kabul etsin,estağfurullah
Bitanem müptelası çok ama ben sevmedim denemiştim bi keresinde.Ben zaten fazla tatlı sevmem,sütlü tatlıları severim aralarından da.Yani tatlı kültürüm pek yok
Evet Ayşemmm,biliyor musun bana desen sana ne yapıyım ne seversin;işte harfi harfine bu menüyü verirdim.Zevklerimiz aynı,ellerine sağlık balım
ayşem menün çok güzel afiyet olsun,bende şimdi hazırlıycam soframızı,çorba,biber ve domates dolması,tavuk,cacık ve semizotu salatası ....
kızlar bugün belim ok ağrıyor kalçama ve sağ ayağıma vuruyor eşime telefon açmıştım gelirken ilaç getir diye unutmuş yemekten sonra nöbetçi eczanaye gidicem herkese hayırlı iftarlar...
Pabyaaaaaaaaaa,ben sana ne diyim aslan parçası.Helal olsun sana azimli arkadaşım benim**7.TAKIM ** 218. ETAP**
saferan(125.6)
ganfed(53/)
ansaa(76/0)
nev81 (84/)
ipekyol51(80.7/80/0.35/%0,43) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği 2’ye bölündü.
rana able(67.1/)
PABYA(83/79/2/%2.41)Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2’ye bölündü.
hulyaeyup(71,9/)
roseberry(63/)
7.Takım Toplam Kilo (693,3)
Hoşgeldin Maiiiiiinevcim nasılsın canım...
ben geçen hafta ayrıldım takımdan ... ama dukana tam gaz devam bu hafta tam 2.7 kilo verdim....
sen devam ediyor msun canım...
Esram ben de dün müftüden dinledim,oruçluken hava alabiliyormuş astım rahatszılığı olanlar.Ne olur ya tutma,ya da kendine dikkat et.Çok kaygılanıyorum senin içinnevcim burda naber nevim ben iftardan sonra çok fena oluyorum astımımda mahvetti beni annemde oruçluyken kullanabilirisin ilacını diyor bir atak geldi bugün geçiyordum öbür tarafa...
Hey maşallah**7.TAKIM ** 218. ETAP**
saferan(125.6)
ganfed(53/)
ansaa(76/0)
nev81 (84/)
ipekyol51(80.7/80/0.35/%0,43) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği 2’ye bölündü.
rana able(67.1/)
PABYA(83/79/2/%2.41)Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2’ye bölündü.
hulyaeyup(71,9/)
roseberry(63/62.1/0.9/%1.43)14.takımdan transfer oldu.
7.Takım Toplam Kilo (693,3)
Başladık yine,bildirim başladı ya.Kızlar Neviniz tek kaldı
hayaletlerin arasında,casper 1,casper 2,casper 3
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
nev81
Şems-i Tebrizi'nin dediği gibi Kapımızı değil,kalbimizi çalan buyursun,halis niyetle gelenin başlarımız üzerinde yeri vardır.
İşte o hep takdir ettiğim azmin ve istikrarlı menülerin de sana verdiğin kilolarla teşekkür ediyor canım.Maşallahsen çok yaşa emi asper 1 casper 2 ....
iftar menüm orucumu açarken yarım limon sıkılmış 500 cc su
1 kase yağsız çorba
küçücük domates dolması
30 gram haşlanmış tavuk
1 bardak şekersiz limonata
ve sürekli su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?