Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet Ayşemmm,biliyor musun bana desen sana ne yapıyım ne seversin;işte harfi harfine bu menüyü verirdim.Zevklerimiz aynı,ellerine sağlık balım

aynı msj üç defa gönderen sazannn özür dilerrr kızlarrr....
kalkıyom salatam kaldı onu yapıyımm son 40 dakikaaa...
Hadi Allah kabul etsin,estağfurullah

nevv biganın peynir tatlısı nasıl oluyo bacımm komşum getirdi şimdi güzel gözüküoooo merak ettimm bi tane yiycemmm olar mıı kiii
Bitanem müptelası çok ama ben sevmedim denemiştim bi keresinde.Ben zaten fazla tatlı sevmem,sütlü tatlıları severim aralarından da.Yani tatlı kültürüm pek yok

Hadi Allah kabul etsin,estağfurullah

Bitanem müptelası çok ama ben sevmedim denemiştim bi keresinde.Ben zaten fazla tatlı sevmem,sütlü tatlıları severim aralarından da.Yani tatlı kültürüm pek yok

bakakkk göreekkkkk....azz sonraaaa..çanakkale biganınnn peynir tatlısııııı

ayşem menün çok güzel afiyet olsun,bende şimdi hazırlıycam soframızı,çorba,biber ve domates dolması,tavuk,cacık ve semizotu salatası ....

kızlar bugün belim ok ağrıyor kalçama ve sağ ayağıma vuruyor eşime telefon açmıştım gelirken ilaç getir diye unutmuş yemekten sonra nöbetçi eczanaye gidicem herkese hayırlı iftarlar...

7. takım kaptanını acilen paylaşıma bekliyorum arkadaşlar...
geçen haftaki sunduğunuz öneriyi netleştirelim...

geciş olsun canımm valla helal olsun bel ağrısı çok zor iyi dayanıyosun vallaa....

çok şükür doydukkkrabbim hiçbir kulunu açlık ve susuzlukla terbiye etmesinnn zooorrr vallaaa çokk zorr...
dökülün kızlarrrr neler yediniz bakemmm....
nevim peynir tatlısı çooooook ağırmış gerçekten bi catal aldım içim bayıldı valllaa....
çay demledimm kızlar gelin beraber olsunnn...

**7.TAKIM ** 218. ETAP**
saferan(125.6)
ganfed(53/)
ansaa(76/0)
nev81 (84/)
ipekyol51(80.7/80/0.35/%0,43)
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği 2’ye bölündü.
rana able(67.1/)
PABYA(83/79/2/%2.41)Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2’ye bölündü.
hulyaeyup(71,9/)
roseberry(63/)
7.Takım Toplam Kilo (693,3)

Son düzenleme:
Pabyaaaaaaaaaa,ben sana ne diyim aslan parçası.Helal olsun sana azimli arkadaşım benim

Son düzenleme:
Başladık yine,bildirim başladı ya.Kızlar Neviniz tek kaldı
hayaletlerin arasında,casper 1,casper 2,casper 3

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
nev81

Şems-i Tebrizi'nin dediği gibi Kapımızı değil,kalbimizi çalan buyursun,halis niyetle gelenin başlarımız üzerinde yeri vardır.

Son düzenleme:
nevcim nasılsın canım...
ben geçen hafta ayrıldım takımdan ... ama dukana tam gaz devam bu hafta tam 2.7 kilo verdim....
sen devam ediyor msun canım...

nevcim nasılsın canım...
ben geçen hafta ayrıldım takımdan ... ama dukana tam gaz devam bu hafta tam 2.7 kilo verdim....
sen devam ediyor msun canım...
Hoşgeldin Maiiiiii Canım ben o hafta 1. takıma gelip sana yazdım ama,sen ayrılmışsın,öyle olunca nerde olduğunu bulamadım Canım ben ramazanda yeterli su alamamaktan korktum ve dukanı eylüle bıraktım.Şu an kendi hazırladığım ramazan diyetimi yapıyorum,harika vermişsin,maşallah sana Mai'cim

nevcim burda naber nevim ben iftardan sonra çok fena oluyorum astımımda mahvetti beni annemde oruçluyken kullanabilirisin ilacını diyor bir atak geldi bugün geçiyordum öbür tarafa...

nevcim burda naber nevim ben iftardan sonra çok fena oluyorum astımımda mahvetti beni annemde oruçluyken kullanabilirisin ilacını diyor bir atak geldi bugün geçiyordum öbür tarafa...
Esram ben de dün müftüden dinledim,oruçluken hava alabiliyormuş astım rahatszılığı olanlar.Ne olur ya tutma,ya da kendine dikkat et.Çok kaygılanıyorum senin için

Hey maşallah Yok mu arttırannnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

sen çok yaşa emi asper 1 casper 2 ....

iftar menüm orucumu açarken yarım limon sıkılmış 500 cc su

1 kase yağsız çorba
küçücük domates dolması
30 gram haşlanmış tavuk
1 bardak şekersiz limonata

ve sürekli su içiyorum

İşte o hep takdir ettiğim azmin ve istikrarlı menülerin de sana verdiğin kilolarla teşekkür ediyor canım.Maşallah
Ranaaaaaa,hoşgeldin canım.Anlat,ne var ne yok

Son düzenleme:
selam kizlar
bugun esim evdeydi
birazdanda beni iftar icin yakin arkadasima birakip ise gidicek
bildirim yapmak icin girdim
bu hafta 500 gitmis
gonul isterdiki 1 vermek ama iftarlar toplulukta olunca ister istemez kacirdim biraz
bunada sukur diyorum
kilo veren herkezi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…