Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın nasılsınız

dün gece hava burda çok güzel esiyordu,bendeniz akıllı arkadaşınız 2 kapı arasında uyudum sanrım üşüttüm midem çok kötü oruçumda bozuldu.şimdi çok kötüyüm.

gunaydin hemsom ben iyiym sukur ama abim hastanede birazdan yanina gidecegim . sana gecmis olsunn.sagligin iyi olsunda kaza yaparsin sorun degil.birgun isteyerek bozmadin ya rabbim buna izin veriyor balli kurabiyem

ALLAH bebişlerinizi size bağışlasın...

inşallah güzel sonuç alırsın,ben bu hafta çok güzel sonuç aldım,öğleden sonra kilo bildirimi yapacam.

amin guzelim benim ikide buyuk kizim var .yusufumuz 11 sene sonra geldi kazan dibimiz bizim.cok simarik olacak cook .ablalari nasil seviyoer onu

kizben gunleri karistirdim persembe aksami yapacagiz yani tartilmayi
Günü farketmez kızlar,sahurun şişliğinin net sonucu etkilemeyeceği bir saat seçin kafi.Cuma günü bildirim yapamayacaklar,bugün iftardan önce tartılıp akşamdan haber verirler.

Günü farketmez kızlar,sahurun şişliğinin net sonucu etkilemeyeceği bir saat seçin kafi.Cuma günü bildirim yapamayacaklar,bugün iftardan önce tartılıp akşamdan haber verirler.

canım 74,5 benim kilommm....
naber şeker nasıl gidioo...ziyaretcilerimiz var geneee....

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
nev81 anşaaa+
Naber ziyaretçiler,koz var mı koz ? Hey Yarabbim,sen konuyu biliyorsun.Amin

Son düzenleme:
iftara misafirim var menüye gelin menüyeeee...
MANTAR ÇPRBASIIIII
YEŞİL FASULYEEEEE
TAVUKKKK
PİLAVVV
CACIK
SALATAAAA(BU BENİMMMM)....
ama yemiyoruzz uclarından aççıcıkkkk... o kadar sabır acı meyvesi tatlıııı dimiii nevimmm...

MANTAR ÇPRBASIIIII
YEŞİL FASULYEEEEE
TAVUKKKK
PİLAVVV
CACIK
ama yemiyoruzz uclarından aççıcıkkkk... o kadar sabır acı meyvesi tatlıııı dimiii nevimmm...

MANTAR ÇPRBASIIIII
YEŞİL FASULYEEEEE
TAVUKKKK
PİLAVVV
CACIK

aynı msj üç defa gönderen sazannn özür dilerrr kızlarrr....
kalkıyom salatam kaldı onu yapıyımm son 40 dakikaaa...

nevv biganın peynir tatlısı nasıl oluyo bacımm komşum getirdi şimdi güzel gözüküoooo merak ettimm bi tane yiycemmm olar mıı kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…