inşallah güzel sonuç alırsın,ben bu hafta çok güzel sonuç aldım,öğleden sonra kilo bildirimi yapacam.
günaydın nasılsınız
dün gece hava burda çok güzel esiyordu,bendeniz akıllı arkadaşınız 2 kapı arasında uyudum sanrım üşüttüm midem çok kötü oruçumda bozuldu.şimdi çok kötüyüm.
ganfed'cim mart ayında başlamıştım bu arada ameliyat oldum bel fıtığı ameliyatı çok şükür bu rakamları gördüm ama hedefim 55 inşallah o kiloya da inerim ...
sende var bir yusuf yusuflar çok tatlı oluyor bide yakışıklı allahım bizlere bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah,senin yusufcuğun kaç yaşında benim ki 28 aylık[/QUOTcanim guzel vermissin kilonu o badirelere ragmen harika gidiyorsun .benim yusufum daha 10 aylik yeni emeklemeye basladi pasam biryerde durmuyor ama yaramaz nerde tehlike orda benim yusuf.nezamanki sesi gelmiyor biliyom ki biseyler karistiriyor
ALLAH bebişlerinizi size bağışlasın...
inşallah güzel sonuç alırsın,ben bu hafta çok güzel sonuç aldım,öğleden sonra kilo bildirimi yapacam.
roseberyy ,doga nasilsiniz kizlar
roseberyy ,doga nasilsiniz kizlar
tamam canım yarın iftardan önce tartılırım ama doğru olmaz bencee
kizben gunleri karistirdim persembe aksami yapacagiz yani tartilmayi
Günü farketmez kızlar,sahurun şişliğinin net sonucu etkilemeyeceği bir saat seçin kafi.Cuma günü bildirim yapamayacaklar,bugün iftardan önce tartılıp akşamdan haber verirler.kizben gunleri karistirdim persembe aksami yapacagiz yani tartilmayi
canlar benim çok acelem var.
kilo yazıp çıkcam gece görüşürüz
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekilom 79
Tebrikler bitanem,ayyy ben de 7'leri görmeyi çok istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk :124:canlar benim çok acelem var.
kilo yazıp çıkcam gece görüşürüz
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekilom 79
Günü farketmez kızlar,sahurun şişliğinin net sonucu etkilemeyeceği bir saat seçin kafi.Cuma günü bildirim yapamayacaklar,bugün iftardan önce tartılıp akşamdan haber verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?