Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün gece hava burda çok güzel esiyordu,bendeniz akıllı arkadaşınız 2 kapı arasında uyudum sanrım üşüttüm midem çok kötü oruçumda bozuldu.şimdi çok kötüyüm.

selam ayşecim,nasılsın cici teyze? bizde yusufla oynuyoruz kafam biraz sersem gibi midem ekşiyor havalar inşallah biraz serinler akşama karnyarık düşünüyorum ama net karar veremedim....

dün gece hava burda çok güzel esiyordu,bendeniz akıllı arkadaşınız 2 kapı arasında uyudum sanrım üşüttüm midem çok kötü oruçumda bozuldu.şimdi çok kötüyüm.

çok geçmiş olsun pabyacım eğer niyetli değilsen nane limon kaynat ılık ılık iç şifa olur inşallah...

günaydın nasılsınız

sana da günaydın pabyam....

gunaydin millet dukkani ben actim ama henuz yoksunuz
hulyacim nerelerdesin
nevim sende fazla girmemissin canim hayir mi

tünaydın diyeyim bende....

gayet hafif ve saglikli olmus canim
bende salata yogurt ve kofte yedim

sanada afiyet olsun canım senin menünde çok hafif ...

ganfed'cim mart ayında başlamıştım bu arada ameliyat oldum bel fıtığı ameliyatı çok şükür bu rakamları gördüm ama hedefim 55 inşallah o kiloya da inerim ...

sende var bir yusuf yusuflar çok tatlı oluyor bide yakışıklı allahım bizlere bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah,senin yusufcuğun kaç yaşında benim ki 28 aylık

merhaba kızlar işlerim çokdu giremedim

tartılma nasıl olucak öğlen eve gittiğimde tartılayım diyorum bakalım zalımm tartı ne diyecek...:)

ALLAH bebişlerinizi size bağışlasın...
merhaba kızlar işlerim çokdu giremedim

tartılma nasıl olucak öğlen eve gittiğimde tartılayım diyorum bakalım zalımm tartı ne diyecek...:)
inşallah güzel sonuç alırsın,ben bu hafta çok güzel sonuç aldım,öğleden sonra kilo bildirimi yapacam.

anladığım kadarıyla bugün iftardan önce tartılıp kilo bildirimini yapacakmışız daha iyi olur gerçek kilomuz ortaya çıkar....

günaydın kızlaaar......yeni eve temizliğe gidiyorum yardımcı tuuttum bide gelince görüşürüüüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…