Alıntı yaptım bir sürü gitti gene....
Whiteblacklife duygulandırdın kardeş.... Kocaman tebrik koyuyorum şuracığa...
Antepia27 abla şeytanın bacağını kırdın. 5'ten geriye sayıyoruz o zaman 99 partisi için. Bugün tartıdan sonraki çılgınlığım kadan bi delirmek istiyorum senin 90 lar da
Ausencia Ausum gelmiiiş Güzel haberlerle gelmiiiiş canını yidiğim... Rabbim seni de nohutu da korusun... Çok şükür... Mesajlarını alıntıladım hep gitti. Akşama mendillerini hazırla çok duygusalım. Şimdi oldu bittiye getirmek istemiyorum duygularımı
@MiuLego insan bi kal der ısrar eder hemen de yazmışsın mezun olmak istiyor diye
Herkescikler iyiymiş... Son hafta bir de 1. olduk muydu aşırı mutlu olurum.
Not: ben diyeti bırakamıyorumBugün staj çıkışı eski çalıştığım yere gittim. Ünideyken pizzacıda çalıştım 1 sene kadar. Çok severim orayı... Bi pizza yiyem dedim. Patron abimle arkadaşlarla çay içtik kalktım. İçim el vermedi. Hiç böyle hayal etmemiştim
58 e kadan yolu var onun Ausum. Ben de 54 üm işteahahahahhahh yiyemezsin ....için el vermez ... 2-3 hafta geçer .... bu sefer de çok yemeye başladım ben yine menü yazayım miu diye gelirsin
hele de seninki yanında şimdi
mendiller miiiiiiiii ? demeeeeeeeeee ? şu duygu yoğunluğu ile ben eski çarşaflardan bulayım hele bi tane
Bu arada geçen Aus da değinmişti ama bi hatırlatayım. Bu fırtınalar yenildi artık kabul edelim. @MiuLego spor şeysini değiştirsek mi ne yapsak? Yeni bir kan lazım gibi duruyor
Hanımlar, kızçeler ne dersiniz fikri olan varsa söylesin lütfen kararlaştıralım
heeeee tartı şeysi vardı senin di miiiiii58 e kadan yolu var onun Ausum. Ben de 54 üm işte
Kıyamam la sana. Ben ağlarım ikimizin yerine
Nohutu büyütsen ama kendin buyumesenBebeğinizin boyu yaklaşık olarak 13-17mm civarında. Vücudunuz hamilelik boyunca daha fazla kan üretmeye başlar. Vücudunuz kendi kan ihtiyacını bozmadan emriyonik bebek ve gebelik destek yapıları (plasenta gibi) için kan dolaşımını rahatlıkla sağlayabilir. Anneler giysileriniz muhtemelen size dar gelmeye başladı. Yeni giysiler almaya başlayabilirsiniz.
Önce hamilelik takviminde bugün yazan şu önemli...güzide ...bilimsel notu paylaşayım ..... sonra kilo bildirimi yapayımartık neden demeyin sonra
Geçen hafta 57.5 ( -500 vermiştim gebe gebe)
Bu hafta 58.8bilemiyorum hiç bir şey bilemiyorum sadece çook zevk alıyorum şu an harika
ha bu arada toplamda 9 haftada 2.3 kilo .... fazla tabiii .... ama napak ölek mi ? nohut büyütüyoruz içimizde
400 az ama olsun gidiyoyaaynen valla .... orda okurken çıktı meydana ....
her konuda yüzlerce kadın toplanıyor yahu bi başlıkta ....
senin 400 gr mı da gördüm bu arada
En azindan kazanan bir grubun içindeyim buda bişey ya olmayaydiBu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ANKARALILAR
GÖRÜMCELER
KASIRGALAR
Tebrikler kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr.. HARİKA BİR HAFTA OLDU DARISI HAFTAYAYA
Bu arada geçen Aus da değinmişti ama bi hatırlatayım. Bu fırtınalar yenildi artık kabul edelim. @MiuLego spor şeysini değiştirsek mi ne yapsak? Yeni bir kan lazım gibi duruyor
Kilolara göre 4'lü grup düşündüm ben dehe valla dedim ..kimseyi ilgilendirmiyor artık fırtına kaç kasırga kaç ...
yeni şeysiler iyidir ....düşünsene 2 ay 8 hafta kazansa fırtınalar üst üste .... 14-12 gerideler ...daha yarış mı kaldı
bence yeni gruplar olsun .....
mesela .... kilolara göre ayrılabilirler ... başka bir şeye göre ...bireysele dönülebilir
Saf saf kendimi aradım bulamayınca da içimden trip attım sanaGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ
Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..
suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..
Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!
@Portakal Sulu Ordek (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee
nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.
Whiteblacklife (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki
@eflalim (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.
CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu
Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar
@Candysugar (60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz
Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu
@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin
aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden
saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu
ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef
Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz
ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak
Nare83 (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki
@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre
Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık
ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı
kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan
@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim
nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom
deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın
sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)
matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu
@Stepbystephappiness (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam
@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)
begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk
@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
birde yılbaşı hedefi belirleyebiliriiz bence sizce ?
insallah melegimtebrik ederim kuzum benim çok çok mutlu oldum takım arkadaşın olarak.Ohhhh hoşgelmiş 58 ler ve 57 ler veee 56 lar inşallahhh
Daha 2 ay var be minnakım. Kaç istedin ki sen yılbaşına?Masumm sen öyle diyince yillardir yeni yıl hedefi belirledigimi farkettim
ANAM SENİ YİRİMMMM DAHA KAL DİYE ISRAR EDİP EVRENDEN BUHARLAŞTIRAYIM MI İĞDE SENİ :dAlıntı yaptım bir sürü gitti gene....
Antepia27 abla şeytanın bacağını kırdın. 5'ten geriye sayıyoruz o zaman 99 partisi için. Bugün tartıdan sonraki çılgınlığım kadan bi delirmek istiyorum senin 90 lar da
Ausencia Ausum gelmiiiş Güzel haberlerle gelmiiiiş canını yidiğim... Rabbim seni de nohutu da korusun... Çok şükür... Mesajlarını alıntıladım hep gitti. Akşama mendillerini hazırla çok duygusalım. Şimdi oldu bittiye getirmek istemiyorum duygularımı
@MiuLego insan bi kal der ısrar eder hemen de yazmışsın mezun olmak istiyor diye
Not: ben diyeti bırakamıyorumBugün staj çıkışı eski çalıştığım yere gittim. Ünideyken pizzacıda çalıştım 1 sene kadar. Çok severim orayı... Bi pizza yiyem dedim. Patron abimle arkadaşlarla çay içtik kalktım. İçim el vermedi. Hiç böyle hayal etmemiştim
Olur kuzum çok daha iyi olur fark kapanacak fark değil heyecanı yok.. sen bulursun sana güveniyorumBu arada geçen Aus da değinmişti ama bi hatırlatayım. Bu fırtınalar yenildi artık kabul edelim. @MiuLego spor şeysini değiştirsek mi ne yapsak? Yeni bir kan lazım gibi duruyor
birde yılbaşı hedefi belirleyebiliriiz bence sizce ?
Kilolara göre 4'lü grup düşündüm ben de
Her grubun birincisi olacak ve bi de genel birinci. Tabii bu benim düşüncem. Bakalım sayın kaptan ne diyecek...
Ay iyi olduğun haberi geldi ya boynumdan yük kalktı...
bende seni tebrik ediyorum canım benimBizde.seni tebrik.ederiz ankaralı bacın
Çok sağol canım benim akşama parti time mezuniyet için kep mi atacaksinAlıntı yaptım bir sürü gitti gene....
Saf saf kendimi aradım bulamayınca da içimden trip attım sana
Masumm sen öyle diyince yillardir yeni yıl hedefi belirledigimi farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?