Ellerine sağlık. Sonuçlara baktım da gene birinci belli sankiANAM SENİ YİRİMMMM DAHA KAL DİYE ISRAR EDİP EVRENDEN BUHARLAŞTIRAYIM MI İĞDE SENİ :d
YO YOOOO YÜREĞİM DAYANMAZ YOOOOOOOOOOOO
anlı şanlı hak ettin mezuniyeti de işte
oh misler gibi harika bir yüzdeyle
caps lock açık kalmış
Olur kuzum çok daha iyi olur fark kapanacak fark değil heyecanı yok.. sen bulursun sana güveniyorum
Çıtırla kıtırı anladım da pıtır ne Ausumeveeet 2 ay kaldı .... güzel bir yarış olabilir
boynunu yirim
ya evet ... ben yapmıştım bi kere kilolara göre çıtırlar ..pıtırlar ..kıtırlar
Böle canım tatlı istiyo gibi ama yemekte istemiyorum
Arada kaldım yahuu icimdeki isteği nasıl susturcam
Daha 2 ay var be minnakım. Kaç istedin ki sen yılbaşına?
bı de oraya kilo alanları ekleyelim başganı da aus olurÇıtırla kıtırı anladım da pıtır ne Ausum
Bencede yenilik yapalimmmhe valla dedim ..kimseyi ilgilendirmiyor artık fırtına kaç kasırga kaç ...
yeni şeysiler iyidir ....düşünsene 2 ay 8 hafta kazansa fırtınalar üst üste .... 14-12 gerideler ...daha yarış mı kaldı
bence yeni gruplar olsun .....
mesela .... kilolara göre ayrılabilirler ... başka bir şeye göre ...bireysele dönülebilir
neden yokmuş minnağım bak ne güzel eksi de geldi.. demek ki zor değil heeHedefim 54.3
Yılbaşına varmam gerekir ama iradem yok
tesekkür ederim kuzucumMortiiim tebrikler. Her ne kadar kilo veremesem de sizlerin verdiğini görünce seviniyorum.
İçimde öyle bi istek varki önce tatli niyetine seni yerim sonra o sopadaki çivilerle dişlerimi karistiririm o derecede yım sen düşünEki Görüntüle 2060619
buyur begüşüm
EveeetÇok sağol canım benim akşama parti time mezuniyet için kep mi atacaksin
Çok boşluktayım miu bildiğin gibi değil. Son 5 aydır en büyük hedefime ulaştım. Bundan sonrası için bişeyler bulmam lazımEki Görüntüle 2060619
buyur begüşüm
alışkanlıklardan zor vazgeçilir heee
zor alışcaksın biraz bocalıcaksın bu dönemde tabi
Ayy bende çok tirsiyorum kilo verme bitince ne yapacağım ben çok alistimmmEveeetDarısı başına bişey de kalmadı hani
Çok boşluktayım miu bildiğin gibi değil. Son 5 aydır en büyük hedefime ulaştım. Bundan sonrası için bişeyler bulmam lazım
tarçınlı süt ya da yoğurt hüplet de gitsin o istek hadi bakayım tüm haftanın emeğini kıytırık bir tatlı için çöpe mi atacağoııııızzzzzzzzzzz?İçimde öyle bi istek varki önce tatli niyetine seni yerim sonra o sopadaki çivilerle dişlerimi karistiririm o derecede yım sen düşün
oy oy oy kıyamam sana heleeeeeeeeeeeeEveeetDarısı başına bişey de kalmadı hani
Çok boşluktayım miu bildiğin gibi değil. Son 5 aydır en büyük hedefime ulaştım. Bundan sonrası için bişeyler bulmam lazım
54.3begüm sen zaten minnaksın
harbi senin istediign kilo kaç ki ?
EveeetDarısı başına bişey de kalmadı hani
sağol kuzum bende tebrik ediyorum senisaydin78 tebrikler çok çok iyi bi sonuç.
O kilolari en son önünden gecerken görmüştümbi daha nasip olur inşallah.
Kızlar kusura bakmayın el alışkanlığı zaten cıslı coslu bişey yok. Menü bildirecem ben. Siz yok sayın beni.Çok yer kaplamam zaten. Miu sen de gözmezlikten gel anacım
Uyanınca(07:00)
1 tk kestane balı
Sonrasında mısır püskülü çayı
Kahvaltı(11:00)
2 yumurtayla yumurta salatası
az peynir
domates salatalık
6 zeytin
3 ceviz
Akşam(16:00)
6 köfte
salata
ayran
Su: çoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?