Niyetim o yönde miucantarçınlı süt ya da yoğurt hüplet de gitsin o istek hadi bakayım tüm haftanın emeğini kıytırık bir tatlı için çöpe mi atacağoııııızzzzzzzzzzz?
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oy oy oy kıyamam sana heleeeeeeeeeeee
bölgesel spora ver kendini iğdem.. sımsıkı karınlar bacaklar popolar
Valla bende anlamadım duzeltem dedim olmadı
ay cnm çok güzel özetlemişisin beni
inş karatayla devam edicem cnm
ama yinede bakliyat, bulgura karşı bi antipatim var yenemiyorum
sanırım yine 15 günde bri ancak yerim..
kız begümün profilini kopyalamayı nasıl becerdin allasen
ahahahahahha uyanık ankaralı yarıldımmmmmmmmmmmmm
amin cnm inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
şeri korkma kuzum.. mkorkunun ecele faydası yok
şaka bir yana aldığın kalori yaktığın kaloriden azsa kilo gider kuzum neden korkuyorusun evelAllah ineriz 6 lara da merak etme
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ankara-malatya 2 olan kazanana kadar devam ediyor ne demek başka grup kurun
ne var ne yok az bahset hele
makbuşum dene derim kuzum ben de
nevom tabi ki olabilir ama -700 az değil buna inan artık çok çok iyi yahuuuuuuu
aynen eflaliimmm maşallahı var bak 3 haftadır eksiler görüyoruz.. bu hafta daha iyi olacak
vay vay vaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
saydın şovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
@Portakal Sulu Ordek ördekşm seni fırınlayacak heeeeeeeee
4-3 mü oldu resmi sonuçlar
saydın harikasın yahu maşallah
nilim süperrrrrrrrrrrr
işyerinde 200 ml lik sütlerden bulundur
çantana da ceviz içi.. 1-2 ceviz ve bir süt hüplet sabahları
sabah YOK görmek istemiyorum artık sendenmenünün gerisi şahaneeeeeeee
unutma haftasonundan artı ile gelmeyeceğiz pazartesiye o mantık yok artık
ahahaha ördekim kıyamam oyyyyyyyy ağlama gelll
yok yok yok balım sen merak etme saydınımla siz daimi mortisiniz
tedaviden dönünce durumu 4-4 yaparsın sen kuzum
eflalim menü çok güzel :)
2 tk bal hariç.. hergün hergün saçma geldi.. bal da saf şeker sonuçta ne alaka her gün hem de 2 tk? onu çıkar harika menü
aynen öpüyorum onu yanaklarından
firinda kofte var bugun ordek sonra
Ellerine sağlık. Sonuçlara baktım da gene birinci belli sanki
Çıtırla kıtırı anladım da pıtır ne Ausum
ahu hedeflerde var ausumAusencia
sağol kuzum bende seni tebrik ediyorumTebrikler canım
heee evetYağlara yandan pırtlayanlar
yok la o değil ...liste efserden başlıyor ya .... aşağılara indi ya .. hiç izne ayrılmadığı için liste başında demirbaş olmuştu ahu ..ondan tuhaf geldi
canım benim cok sevindim iyi olmanizaLa sizi nasıl severim nasıl öperim ben.... gece kabuslardan değil de ... kulaklarımın çınlamasından uyuyamamışım meğersem
Şimdiiiiiiiiiii
Ankaralılarrrrrrrrrrrrrrrr o neeeeeeeeeeeeee ?aeben almış yürümüşşşş .... saydin78 da .... vaay vaaaay ....daktrımmmmmmmmmmmm .... ecemavi naptınız loooo?
bi efseri artıda gördüm ... sonuçlardan ... şaşırdım çok .ahunun sabite şaşırdım .
Onun dışında @CocoChanelmademoiselle şov yapmış maşallah .... Türkan da ... white'm da ... kaju da ....
hele heleigdedali
canım benim cok sevindim iyi olmanizaRAbbim korusun sizi
Ankaram Ankaram guzel Ankaramtebrik ediyorum canlarım aeben ecemavi @masumm Nefs kelebekolacam
Kesinlikle geçen hafta demiştimBu arada geçen Aus da değinmişti ama bi hatırlatayım. Bu fırtınalar yenildi artık kabul edelim. @MiuLego spor şeysini değiştirsek mi ne yapsak? Yeni bir kan lazım gibi duruyor
Hanımlar, kızçeler ne dersiniz fikri olan varsa söylesin lütfen kararlaştıralım
Evet evet. Benim hedef 55birde yılbaşı hedefi belirleyebiliriiz bence sizce ?
Hasta olmadığım sürece spora bahanem olmaz kaptanım merak etmeGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ
@Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..
@suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..
@Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!
@Portakal Sulu Ordek (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee
@nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.
@White1989 (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki
Nego (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.
@CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu
@Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar
@Candysugar (60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz
@Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu
@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin
aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden
saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu
ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef
Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz
ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak
@masumm (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki
@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre
Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık
@ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı
kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan
@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim
@nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom
@deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın
@sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)
@matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu
@Stepbystephappiness (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam
@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)
@begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk
@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?