işte olay bu ne güzel anlatmışsın be.Evvvetttt sırrımı açıklıyorum.
Bikere hiccccc ekmek yemedim.meyve çok çok az yedim.
2 öğün yedim öğün arası oruç gibi ağzımı kilitledim.
Bide hiç negatif düşünmedim olacak dedim.sali günü iyi bi eksi görüp çarşamba perşembe arttım ama kendimden emin olduğundan sabrettim.
biz olacaaaaazzzzzzzzzzzzzzzYahu artık rutin 1. Olmaktan vaz geçin 2. Olun yaaa diger takımlara yazık olacak
al kuzum al afiyet olsunEvet aynen. Markete gidip sut alayim ben. Tarcinli sut deyince canim cok cekdi.
Heh mesajım bu mesajına garşılık dellldirBu arada Angaralılar la bebeler tebrik ederim hepinizi. Hak ettiniz. Ama Malatyalılara tavsiyemdir:aeben in olduğu grubu karşınıza almayın bi daha. Son hafta öğrendim bilmezdim bu tarafını
Malatyalı gardaşlarım bu hafta ödemlerin metaların azizliğine uğradık. Olsun haftaya galibiz eşitleyip sonra da bu maçı alacaz(ben tribünden destek verecem )
kız miu kız kaç güne bi öpücük yada sarılmaya ihtiyacın var beybim de helede rutine baglayım senin öpücükleriadaş diyip bağrımıza bastık halbuki
Saat 8 de buluşalım picama partisi yapalım.benimki dantelli
her gün en az 4 öğünkız miu kız kaç güne bi öpücük yada sarılmaya ihtiyacın var beybim de helede rutine baglayım senin öpücükleri
Saat 8 de buluşalım picama partisi yapalım.benimki dantelli
Ay sesli gülmüşümmmmm iyiki eşim yok
Şindi irkekler basacak burayı
Bugün oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle cafede buluştuk.1.sinif.yanimdaki anneye nerelisin dedim malatya deyince nerdeyse sizi yendik diyecektim.
sanırım coco bireyselde 1. olacak yanlış bakmadıysam
heyecandan şeydemedim bi baksanıza nolar
Formülün Adı hırs ve istemek ausum
yeni mezunlar taze bitti haaaaanımmmmmmmmmmmmm
elbisem hazır demiştim mezuniyet balosu için
Eki Görüntüle 2060632
sonuçlar açıklanınca coşuyor muyuz kutlamalar başlıyor mu mezun mu ettik telli duvaklı sizi oy Çıtırlarım oy manken tiplilerim
igdedali
Kajupi
HahahaBugün oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle cafede buluştuk.1.sinif.yanimdaki anneye nerelisin dedim malatya deyince nerdeyse sizi yendik diyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?