Bende seni yiyeriiimmyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senin güzel kalbini severim ya
Ausum biliyorum onu bacim..veremesemde persembeleri az yiyerek kilomu sabit yada 100 200 düşürüyorum haftalık..kız 72 yle de iyi gorunuyorum artik haa..dun hayrise de yazdim.sanki onun rahatligi var bende..
Cok tesekkur ederim. Hastalik yaradi canim kaptanimcanım menün çoook güzel
Şimdi içinde yoğurt-limon-pulbiber karışımı yiyebilirsin
tarçınlı bir bardak süt içebilirsin
Evet herşeyi kabul edip taahhüt etti..
Eki Görüntüle 2060630
Yargılamasını ve yargılama öncesi işkenceyi bunda yaptık..
@igdedali m da sağolsun kendi sopasıyla geldi.. kızlar da çok yardımcı oldu bana.. furdu da furdu furdu da furdu türkanadaha yapamaz zaten öyle birşey perşembeleri di mi @Candysugar ?
Oyle afilli seyleri beceremem cok.elimden geldigince..yegenimde hardal sarisi boyunluk istiyom diye tutturdu dunde onun ipini alıp ordum..9 numarayla olunca aksam bitti :))Ne becerikli hatunsun ya benim elimden gelmez bi kanifice işlemi biliyorum bide dantel oya falan
ahahaha dönüp okumalısınLa noldu la gece burda
Bugün oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle cafede buluştuk.1.sinif.yanimdaki anneye nerelisin dedim malatya deyince nerdeyse sizi yendik diyecektim.
Formülün Adı hırs ve istemek ausumada can daktırım ne yapmış öyle yahusırrı ne imiş .. hangi formülü uygulamış dedi mi ?
ahahahahahahhahaha ya kelebeğim ne tatlısın sen yaBugün oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle cafede buluştuk.1.sinif.yanimdaki anneye nerelisin dedim malatya deyince nerdeyse sizi yendik diyecektim.
artarsa da sen durduracaksın artık canım benim :)Cok tesekkur ederim. Hastalik yaradi canim kaptanimistahim baya azaldi, artmasa keske
Bugün oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle cafede buluştuk.1.sinif.yanimdaki anneye nerelisin dedim malatya deyince nerdeyse sizi yendik diyecektim.
Vuuuuuu tebrikler
ahahahahahahhahaha ya kelebeğim ne tatlısın sen ya
COCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Duymamış olayım canısııııııııııııııııı
7. takım varkennnnnnnnnnn
Sonuçlar açıklanmadı.. ama ..inşallah 1. yiz balım
Evet aynen. Markete gidip sut alayim ben. Tarcinli sut deyince canim cok cekdi.artarsa da sen durduracaksın artık canım benim :)
canım benim cok sevindim iyi olmanizaRAbbim korusun sizi
Ankaram Ankaram guzel Ankaramtebrik ediyorum canlarım aeben @ecemavi @masumm @Nefs kelebekolacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?