Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olur ama o gün de aynısnı paylaşacaksın :) uydum ya da uymadım diye :)

Menum
Kalkinca limonlu su
Sabah- haslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmek, salata
Oglen- 2 kucuk parca haslanmis ordek eti, azacik salata
Aksam- pazi yapragini haslayip yogurt ve pul biberle yedim (wc.de kaldm )
4 cig badem, 3 hurma
Simdi cok acim, hafif ne yiye bilirim acaba diye dusunuyorum
2 litre su, spor oglum uyuyunca yapib yazacagim

Bugun arkadasimla konusuyoruz bebisi var 4 aylik.çıkıp ip alamiyorum bere orecegim cocuga dedi..hulya bacisi durur mu gidip ip aldim..bebek beresi ormedim hic kulakli falan.ilk olacak..habarı yok..surpriz yapacak teyzesi..

olur ama o gün de aynısnı paylaşacaksın :) uydum ya da uymadım diye :)
Tabi ki amaç o
Bugun arkadasimla konusuyoruz bebisi var 4 aylik.çıkıp ip alamiyorum bere orecegim cocuga dedi..hulya bacisi durur mu gidip ip aldim..bebek beresi ormedim hic kulakli falan.ilk olacak..habarı yok..surpriz yapacak teyzesi..
Oyy ne güzel düşünmüşsün

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

senin güzel kalbini severim ya

Ne becerikli hatunsun ya benim elimden gelmez bi kanifice işlemi biliyorum bide dantel oya falan

demeeeeeeeeeeeeeeeee hepsini perşembe yemiş hem de

denetimli serbestlikte şu madde de vardır kesin ... tabii ki de

@Candysugar takımda ve kaptanda perşembe günü menüsü ile oluşturduğu psikolojik baskı ve motivasyon kaybı sebebi ile ..önümüzdeki Cuma günü 59.9 olmayı taahhüt etmiştir

Pşikoloşik:) benimki al all valla persembe ac kalinca cuma gözüm dönüyor

Hülyaaaaaaaa işte cumaları gözün döndüğü için perşembeleri aç geziyorsun bi de burdan bak olaya

canım menün çoook güzel

Şimdi içinde yoğurt-limon-pulbiber karışımı yiyebilirsin
tarçınlı bir bardak süt içebilirsin

Ausum biliyorum onu bacim..veremesemde persembeleri az yiyerek kilomu sabit yada 100 200 düşürüyorum haftalık..kız 72 yle de iyi gorunuyorum artik haa..dun hayrise de yazdim.sanki onun rahatligi var bende..

Evet herşeyi kabul edip taahhüt etti..

Yargılamasını ve yargılama öncesi işkenceyi bunda yaptık..
igdedali m da sağolsun kendi sopasıyla geldi.. kızlar da çok yardımcı oldu bana.. furdu da furdu furdu da furdu türkanadaha yapamaz zaten öyle birşey perşembeleri di mi @Candysugar ?

Kızımı doyurayim oğlumu doyurayim evi tekrar toplayayim bugün 5 oldu bu sonra onları yikayayim varmi daha iş hee makinada çamaşır var asılacak balkondakiler toplanacak 1 saat içinde hepsi bitecek işte o kadar
bir de miu yu öpsen o arada nolurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…