geçen cuma da yidin böyleee... cumaları seni yakın takibe alıcamBu fani yarini perseybeymis gibi gecirecek..mecbuuurrr..
He iyi o zaman . Eliptik yapam ben hadi kaçtımtabi ki olur zaten anca spor yapma saati gelmiş :)
insaAllah Begümüm sağolasinSaydin güzel haberlerle dönmek nasip olsun
olur ama o gün de aynısnı paylaşacaksın :) uydum ya da uymadım diye :)28 ekim menüsü
Kahvaltı
Öğle
- 1 dilim beyaz peynir
- 3-4 tane siyah ya da yeşil zeytin
- Salatalık, domates , yeşillik
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Sınırsız çay (Şekersiz olacak. İsteyenler tatlandırıcı kullanabilir)
Akşam
- Yeşil salata
- 1 Kase yoğurt
Spor: Leslie 3 mil , 45 dakika eliptik
- Bamya
Su: 3 litre
Bundan sonra menümü ve sporumu bir gün önceden yazsam böyle nasıl olur
geçen cuma da yidin böyleee... cumaları seni yakın takibe alıcam
yoğurt ye bol boooolPşikoloşik:) benimkial all valla persembe ac kalinca cuma gözüm dönüyor
Aynen yarin yogurt yumurta 3 wasali zengin bir menu düşünüyorumyoğurt ye bol booool
Tabi ki amaç oolur ama o gün de aynısnı paylaşacaksın :) uydum ya da uymadım diye :)
Oyy ne güzel düşünmüşsünBugun arkadasimla konusuyoruz bebisi var 4 aylik.çıkıp ip alamiyorum bere orecegim cocuga dedi..hulya bacisi durur mu gidip ip aldim..bebek beresi ormedim hic kulakli falan.ilk olacak..habarı yok..surpriz yapacak teyzesi..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBugun arkadasimla konusuyoruz bebisi var 4 aylik.çıkıp ip alamiyorum bere orecegim cocuga dedi..hulya bacisi durur mu gidip ip aldim..bebek beresi ormedim hic kulakli falan.ilk olacak..habarı yok..surpriz yapacak teyzesi..
Ne becerikli hatunsun ya benim elimden gelmez bi kanifice işlemi biliyorum bide dantel oya falanBugun arkadasimla konusuyoruz bebisi var 4 aylik.çıkıp ip alamiyorum bere orecegim cocuga dedi..hulya bacisi durur mu gidip ip aldim..bebek beresi ormedim hic kulakli falan.ilk olacak..habarı yok..surpriz yapacak teyzesi..
demeeeeeeeeeeeeeeeee hepsini perşembe yemiş hem dehamişimi mi üzecem ne yaptım ne ettim civaraya çıkınca konuştum hallettim
@Candysugar dün ekmek merciğmek çorba çiğ köfteler... hangi birini sayam a ausum..
hepimiz şoklar içinde kaldık ah ahh..
mahkeme kurduk.. şahitler huzurunda yargıladık..
denetimli serbestlik verdik1500 ip cezası karşılığında..
çok ağladı çok pişmanım dedi iyi halden yırttı
Pşikoloşik:) benimkial all valla persembe ac kalinca cuma gözüm dönüyor
Ben duramam yine bir baskasi icin birsey yaptim bugün ama onu yazmayayim Allah korusun yaptigimla ovunmeyi sevmem..Allah aracı kıldı sadece beni.Tabi ki amaç o
Oyy ne güzel düşünmüşsün
canım menün çoook güzelMenum
Kalkinca limonlu su
Sabah- haslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmek, salata
Oglen- 2 kucuk parca haslanmis order eti, azacik salata
Aksam- pazi yapragini haslayip yogurt ve pul biberle yedim (wc.de kaldm )
4 cig badem, 3 hurma
Simdi cok acim, hafif ne yiye bilirim acaba diye dusunuyorum
2 litre su, spor oglum uyuyunca yapib yazacagim
Ausum biliyorum onu bacim.demeeeeeeeeeeeeeeeee hepsini perşembe yemiş hem de
denetimli serbestlikte şu madde de vardır kesin ... tabii ki de
@Candysugar takımda ve kaptanda perşembe günü menüsü ile oluşturduğu psikolojik baskı ve motivasyon kaybı sebebi ile ..önümüzdeki Cuma günü 59.9 olmayı taahhüt etmiştir
Hülyaaaaaaaa işte cumaları gözün döndüğü için perşembeleri aç geziyorsunbi de burdan bak olaya
Evet herşeyi kabul edip taahhüt etti..demeeeeeeeeeeeeeeeee hepsini perşembe yemiş hem de
denetimli serbestlikte şu madde de vardır kesin ... tabii ki de
@Candysugar takımda ve kaptanda perşembe günü menüsü ile oluşturduğu psikolojik baskı ve motivasyon kaybı sebebi ile ..önümüzdeki Cuma günü 59.9 olmayı taahhüt etmiştir
Hülyaaaaaaaa işte cumaları gözün döndüğü için perşembeleri aç geziyorsunbi de burdan bak olaya
bir de miu yu öpsen o arada nolurduKızımı doyurayim oğlumu doyurayim evi tekrar toplayayim bugün 5 oldu bu sonra onları yikayayimvarmi daha iş hee makinada çamaşır var asılacak balkondakiler toplanacak 1 saat içinde hepsi bitecek işte o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?