Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tırsingen diyosunnnnnn

Bonus Un gözü karadır Onla mı çarpışsan diyecem de ... onda hiiiç görmedim gelsin iki rakibine sataşsın ... gaza getirsinnnnn

Firsati yoktur onun yogundur o bence yoksa sataşmak lafi az kalir.
Bonusun diline dusecegine lağıma düş derler o derece @_SARAYCA_ yenermisin beni du bakim valla yenersin gibi ama iste ihtimaller

Hey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Taki birileri çıkıpta bana değilde memleketime meydan okuyuncaya kadar.
Tıpkı bi film sahnesinde basrolun yavaş çekimde yüzünü kaldırıp baktığı gibi ufka baktım.derin bi nefes alıp hemserilerimi uyandırdım.
Işte bu bizim hikayemiz.

Allahım kesin bana bir mesaj bu takim baska aciklamasi olamaz.
Bu deliyi nerde bulabilirdim baska

Şair burada demek istiyor ki aç gezdim. Çok açtım o kadar açtım ki Asm deki hastaları yiyecektim
Hem bizim için başarı istikrarlı olandır. Öööööle bir haftalık galibiteyleri kaale almıyoruz
Malatyalılardan iğde konuştu

Firsati yoktur onun yogundur o bence yoksa sataşmak lafi az kalir.
Bonusun diline dusecegine lağıma düş derler o derece @_SARAYCA_ yenermisin beni du bakim valla yenersin gibi ama iste ihtimaller

Oyyyy o çirkef rekabet ruhunu görmedim ki hiççç ... mesela igdedali Fena idi ..
.açık açık derdi çirkefleşeceğim
GunesinKizi35 fena idi

Ne bilim ... sen naif ... hassas....dur sen veremediysen bende vermeyeyim yeter ki üzülme dersin sanki

Yoksaaâ keşke izlesek böyle bi kapışma @_SARAYCA_

Hahaaa kız kelebek bu yenme sende enerji yaptı, malatyalılar pustu kaldı baksana yazık sesleri yok

L
igdedali Kajupi tebrik ederim kızlarr harikasınız

Allah bana da tığ gibi incecik olmayı nasip etsin inşallah ne zaman olur bilmem ama ne mutluluktur şimdi size
Saol canım amiiiiiinn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…