Tellioğlu sefferoğlu yapıldı mıydı?
Ben küçük enişte olcam
çektim ama değdi canim miumm senin emeklerin unutulmaz
Üzülme küçüksün daha büyüyüp serpilince biseyler olur.
Üzülme küçüksün daha büyüyüp serpilince biseyler olur.
Tırsingen diyosunnnnnn
Bonus Un gözü karadır Onla mı çarpışsan diyecem de ... onda hiiiç görmedim gelsin iki rakibine sataşsın ... gaza getirsinnnnn
Hey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Taki birileri çıkıpta bana değilde memleketime meydan okuyuncaya kadar.
Tıpkı bi film sahnesinde basrolun yavaş çekimde yüzünü kaldırıp baktığı gibi ufka baktım.derin bi nefes alıp hemserilerimi uyandırdım.
Işte bu bizim hikayemiz.
Hey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Tıpkı bi film sahnesinde basrolun yavaş çekimde yüzünü kaldırıp baktığı gibi ufka baktım.derin bi nefes alıp hemserilerimi uyandırdım.
Işte bu bizim hikayemiz.
Ben kimin karşısında rakip olacağımı ve kiminle cene yaristiracagimi bilecek kadar zekiyim.
Buldun küçük çocuğu ..
Gelsene bana ...serpilmişi var burda
Firsati yoktur onun yogundur o bence yoksa sataşmak lafi az kalir.
Bonusun diline dusecegine lağıma düş derler o derece@_SARAYCA_ yenermisin beni du bakim valla yenersin gibi ama iste ihtimaller
Işte bu bizim hikayemiz.
Hadi yaaa offf
Kuzu sivilar yasak ucakta alir atarlar ne bulurlarsa aman diyim.
Şampuanda dahil.
Hele el bagaji varsa ondaki sivilar hepten piffff
YaaaaaaaaaAyyyy çok keyifliydiiii
Ben tellioğularındaydım
Yeniyorduk hep seferleri
Kaptan değildim daha ...
Çok zevkli idi
LHey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Işte bu bizim hikayemiz.
Saol canım amiiiiiinn inşallah
Erik dalı efsane yahu hahahhaahha eve gidince ben de açıp oynayam :)Oooo ne videolar squatmis bilmedigim bilmemneymis.Ben de oglum sussun diye video actiydim erik dali cikti arada takildi dilime demin salonda oynuyom herif delirdi karı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?