Erik dalı efsane yahu hahahhaahha eve gidince ben de açıp oynayam :)Oooo ne videolar squatmis bilmedigim bilmemneymis.Ben de oglum sussun diye video actiydim erik dali cikti arada takildi dilime demin salonda oynuyom herif delirdi karı diyo
Laz uşağını gönderdi ya ondan bu enerji. Her akşam göndersene daktırımHahaaa kız kelebek bu yenme sende enerji yaptı, malatyalılar pustu kaldı baksana yazık sesleri yok
Oooo ne videolar squatmis bilmedigim bilmemneymis.Ben de oglum sussun diye video actiydim erik dali cikti arada takildi dilime demin salonda oynuyom herif delirdi karı diyo
Restini görmezlikten geldim.
Şair burada demek istiyor ki aç gezdim. Çok açtım o kadar açtım ki Asm deki hastaları yiyecektim
Hem bizim için başarı istikrarlı olandır. Öööööle bir haftalık galibiteyleri kaale almıyoruz
Malatyalılardan iğde konuştu
Oooo ne videolar squatmis bilmedigim bilmemneymis.Ben de oglum sussun diye video actiydim erik dali cikti arada takildi dilime demin salonda oynuyom herif delirdi karı diyo
Paylaş burada da beraber oynayalım miu. Bu geceki son oyunumuz olsun zira benim belim kopmak üzereErik dalı efsane yahu hahahhaahha eve gidince ben de açıp oynayam :)
Oyyyy o çirkef rekabet ruhunu görmedim ki hiççç ... meselaigdedali Fena idi ..
.açık açık derdi çirkefleşeceğim
GunesinKizi35 fena idi
Ne bilim ... sen naif ... hassas....dur sen veremediysen bende vermeyeyim yeter ki üzülme dersin sanki
Yoksaaâkeşke izlesek böyle bi kapışma Sarayca
Vayyyyy sevdim seni zeki kız.Laz uşağını gönderdi ya ondan bu enerji. Her akşam göndersene daktırım
Oyyyy o çirkef rekabet ruhunu görmedim ki hiççç ... meselaigdedali Fena idi ..
.açık açık derdi çirkefleşeceğim
GunesinKizi35 fena idi
Ne bilim ... sen naif ... hassas....dur sen veremediysen bende vermeyeyim yeter ki üzülme dersin sanki
Yoksaaâkeşke izlesek böyle bi kapışma Sarayca
Ahahahahh demek twerk yaptınPaylaş burada da beraber oynayalım miu. Bu geceki son oyunumuz olsun zira benim belim kopmak üzere
bkz:twerk ün zararları
hunin yoksa itinayla reçete edilir
Allahım kesin bana bir mesaj bu takim baska aciklamasi olamaz.
Bu deliyi nerde bulabilirdim baska
Resmen kışkırtıyorsunuz ama salon kadin cizgimden cikmayacammmHahaaa kız kelebek bu yenme sende enerji yaptı, malatyalılar pustu kaldı baksana yazık sesleri yok
Sen ve kova hislerin
Hassasız dedikse hoş hepten ölmedik aus
igdedali kadar cirkeflesirmiyim bilmem tabi bende kendi cirkef yuzumu yeni gorecegim insallah.
Igdenin ne cirkefligini gordun de hele
Heç... Pambık kimin gızım oysa kiSen ve kova hislerin
Hassasız dedikse hoş hepten ölmedik aus
igdedali kadar cirkeflesirmiyim bilmem tabi bende kendi cirkef yuzumu yeni gorecegim insallah.
Igdenin ne cirkefligini gordun de hele
Ayy squat squat... twerk mü dedimAhahahahh demek twerk yaptın
Hey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Taki birileri çıkıpta bana değilde memleketime meydan okuyuncaya kadar.
Tıpkı bi film sahnesinde basrolun yavaş çekimde yüzünü kaldırıp baktığı gibi ufka baktım.derin bi nefes alıp hemserilerimi uyandırdım.
Işte bu bizim hikayemiz.
Allahım kesin bana bir mesaj bu takim baska aciklamasi olamaz.
Bu deliyi nerde bulabilirdim baska
Şair burada demek istiyor ki aç gezdim. Çok açtım o kadar açtım ki Asm deki hastaları yiyecektim
Hem bizim için başarı istikrarlı olandır. Öööööle bir haftalık galibiteyleri kaale almıyoruz
Malatyalılardan iğde konuştu
Ben kimin karşısında rakip olacağımı ve kiminle cene yaristiracagimi bilecek kadar zekiyim.
Bide yazabilsem
Yaaaaaaaaa
Vay be ausum sen kimden aldın kaptanlığı?
Yine yapsak mı yahu telli sefer baya iyi sanki
Ohaaa 5 hafta neyyKahvede mi içmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?