Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiiii
Heee bunu diyen çok minnoştur hiç sataşmaz hiç çirkefleşmez doğru....
aaaaaaaa o igdenin içinde ne cevherler var ben listeye girdiğim ilk hafta onlan bi morti oldyduk da ne çirkeftir o
Sen ve kova hislerin
Hassasız dedikse hoş hepten ölmedik aus
igdedali kadar cirkeflesirmiyim bilmem tabi bende kendi cirkef yuzumu yeni gorecegim insallah.
Igdenin ne cirkefligini gordun de hele
aaaaaaaa o igdenin içinde ne cevherler var ben listeye girdiğim ilk hafta onlan bi morti oldyduk da ne çirkeftir o
Resmen kışkırtıyorsunuz ama salon kadin cizgimden cikmayacammm
Ohaaa 5 hafta neyy
Heee bunu diyen çok minnoştur hiç sataşmaz hiç çirkefleşmez doğru....
Ha bu aşağıdaki güneşle birbirlerine işte ne sözler ...ne sataşmalar ...takım gırgıriye modu
Guzel olmus eflalcim. Ben de hem spor hem kilo programi yapiyim bi de yemek.Eki Görüntüle 2060641 Eki Görüntüle 2060642
nar_cicegim bak tele böyle kaydettim. Kağıda da geçirdim mi taman
Yat, kat ,jet ne istersen yavrumCınım onların jet leri kızılaya sığmıyor
Siz arabayla mı alırdınız
Ben de oynıcam eve girdim bi üstümü giyiyimBen bi tur erik dalı oynayıp geliyorum
Ausencia nanacim bana yenilmeyi kaldiramayip ortadan kayıp mi oldu.benimde onu yenmenin şokunu atlatmam baya uzun sürdü ondan ortadan kayboldum
Geçmişşşş fena bonus ... senin sabayat prenses kalırİçimdeki sabayat duyirsin dimimillet neler yapmis
Unuttuk sanmaaaaa okadar yaşlanmadım.sen hangi saftaydin de bakım.Senden şaka maka efsaneleri yendin hee ...
Bu hafta kimi yenmiştiniiz
İvit olur kuzumPartiyi boluyorum ama kisa araliklarla 2 kupa yesil cay icsem sıkıntı olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?