Ooo evet ozmaan çok zor. pzartesi pazar var burda. Allahın gücüne gitmesn inşallah balık almaz diye dua ediyordmdiğer evimdeyken bende hep kızartmalarımı balkonda yapıyodum ama bu evimde balkonum yok
o yüzden kızartma çamaşır hep sorun benim için
doğru iğde kaydettimSanki 3 tane düğüne üst üste gitmişim gibi bir yorgunluk kafam çatlıyor...
27.10.2017 spor bildirimim=
90 dk dans= 315
500 ip atlama=100 point(doğru mu?)
40 dk yürüyüş= 100
Toplam= 515
benimkide bugün çıkacaktı ama hava bozuk diyolardı dün akşam bakalım şansıma ne çıkacakOoo evet ozmaan çok zor. pzartesi pazar var burda. Allahın gücüne gitmesn inşallah balık almaz diye dua ediyordm
Otobüse bindim kartta bakiye yokmuş ahahaa çok kullanmıyorum ya bilmiyordum ,
Saçlar fonlu, tırnaklar ojeli ,yüzde makyaj ,gözde RayBan gözlük kartta bakiye yok fiyaka binbesyuz kart cort
Ay abla sen niye giriyorsun oralara aşkolsun. Geçmiş yapmazdın senBende neymiş diye baktım bakmaz olaydım . Bizim bekar kızlar bizi geçmiş ayol
Ben kafamda canlandırıyorum seni datlımAaaa yengeçlerin yüz karası keşke şuan foto atabilsem sana ,
Datlım bende de genelde öyle olur. Çarşambaya kadar ya artıyımdır ya sabit. Sonra 2 günde hooop düşer hemenDünden bugüne sabit ciktim.Gecen hafta da pazardan persembeye sabit cikmistim.Ben boyle sabit cikip cikip birden dusecem heralde.Yani inşallah. Sabit cikip cikip sonra yine sabit cikmayayim da
yansın geceler pelin su eceler
bitince paralar nerdeler
Ay abla sen niye giriyorsun oralara aşkolsun. Geçmiş yapmazdın sen
600 mesaj arasında onlara mı denk geldin
Ben kafamda canlandırıyorum seni datlım
Bakalım kısmetne ne gelecekbenimkide bugün çıkacaktı ama hava bozuk diyolardı dün akşam bakalım şansıma ne çıkacak
inşallah pazarda balık yoktur varsada bayattır almaz
Datlım bende de genelde öyle olur. Çarşambaya kadar ya artıyımdır ya sabit. Sonra 2 günde hooop düşer hemen
Menülerine güveniyorsan telaş etme
hayat çok pahalıBu ay yemek kartım .maaşım suyunu çekti Begüm zaten kuş kadar
Ay hayallerinle oynamsyim o halde
İnşallah öyle olur.İnşallah sonum da benzerDatlım bende de genelde öyle olur. Çarşambaya kadar ya artıyımdır ya sabit. Sonra 2 günde hooop düşer hemen
Menülerine güveniyorsan telaş etme
Otobüse bindim kartta bakiye yokmuş ahahaa çok kullanmıyorum ya bilmiyordum ,
Saçlar fonlu, tırnaklar ojeli ,yüzde makyaj ,gözde RayBan gözlük kartta bakiye yok fiyaka binbesyuz kart cort
hayat çok pahalı
her çarşıya çıkıştabunuda fiyatı artmış diyorum,maaşa senede 1 kere yılbaşından sonra zam geliyo ama piyasada herşey her an artıyo heleki yılsonunda ki artışlarla maaşın değeri hepten düşüyo
Eveeet.
Yalnz hepsi hepsi yediğim de peynr çay poğaçakral sofrasına oturmuş gibi zevk aldm ama o poğaçayı ısırrken o yumuşacık lezzet dişlerimden bütün hücrelerime işledi sankiii çok özlemişim
Oyyyyy kiyamamOtobüse bindim kartta bakiye yokmuş ahahaa çok kullanmıyorum ya bilmiyordum ,
Ucretsiz izindeyim benim maasim bile yok.
Kaju reklam izler gibi okudum yazdıklarını
Geçende ben tahinli kurabiye yaptım
Oğlum bı anlatıyor anne kurabiyeyi ağzıma attım , üstüne pipetle sutu içtim
İkisi birleşti ,kurabiye dağıldı ağzımda
.hay senin ağzına yeter da dedim
hayat çok pahalı
her çarşıya çıkıştabununda fiyatı artmış diyorum,maaşa senede 1 kere yılbaşından sonra zam geliyo ama piyasada herşey her an artıyo heleki yılsonunda ki artışlarla maaşın değeri hepten düşüyo
Ucretsiz izindeyim benim maasim bile yok.
Ben kocamla küçükken evcilik oynarmisim o koca olur mus ben karisi
Hatta kocama essek muamelesi yapıp deh deh yapıyormuşum
Kaynanam söyledi sen küçükken de edepsiz din oğlumu essek yapiyordun
E dedim kendine gelin almayayydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?