Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında

aynen günler kısalsın öyle tutmak daha iyi
aslında benim biraz borcum var her sene tutcam diyorum kalıyo,birlikte tutsak ne güzel olur
Günler kisayken daha rahat olur.Ben de biraz daha kilo vereyim de öyle başlarım diyorum ama kalıyor. Hamilelikte tutamadim oncekileri tutamadan hamile kalmistim.Bu sene de 10 gün eklendi say say bitmiyor.
Aynen bende düşünüyorum Aralık gibi başlıyor diyorum inşallah

Valla iyiymis o hic aklima gelmezdi.

Sabah bixim kuran kursu var bir iki aya hocamiz doguma gidecek hülyam .
Orda kahvaltı faslı var insanları çekindirmek istemiyorum
1 aya kadar başlarım inş kenfi adıma .
Günler dahada kısalıyor.

Senin için ayrıca süper olur sen çok güzel kiloda veriyorsun niyetliyken

anlamıyor işte hayrişim napim ben daha, ben diyom çiçek o diyo kötek
Odun anam odun. Bi de evlen benlen diyordu

Benim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.
Yav ben de yengecim... Ne kadan isterdim süslü bir kız olmayı ama yok olamadım olmuyor. 40 yılda bir anca. En son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorum
astronot kıyafetimde en pulluusundan olacak sus pus herşeyde mium ben tipik yengecim

çok açım bende kactim, sabah kuru biber ıslattım onu kavurup yiyeceğim

Datlım unuttuğumdan değil çoook uzattım zaten ondan herkesi kalem kalem yazmayım dedim... Sen gönlümün yiğidosusun aşkolsun. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederimmm

Twerkte ne olankendimi cahil hissttim

Yeni mezun kutlarım

Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım
Bende neymiş diye baktım bakmaz olaydım . Bizim bekar kızlar bizi geçmiş ayol

Aaaa yengeçlerin yüz karası keşke şuan foto atabilsem sana ,

Ben küçük tüp aldım balkonda gazete serip kızartıyorum her seferinde dolaplara kadar mutfak temizlemekten bıkmştm çünküüü

Ben küçük tüp aldım balkonda gazete serip kızartıyorum her seferinde dolaplara kadar mutfak temizlemekten bıkmştm çünküüü

diğer evimdeyken bende hep kızartmalarımı balkonda yapıyodum ama bu evimde balkonum yok
o yüzden kızartma çamaşır hep sorun benim için

Oy oy mezun mezun kahvaltı mı yapıyosun sen kajummmm

Afiyet olsun kuzuma
Eveeet.
Yalnz hepsi hepsi yediğim de peynr çay poğaça kral sofrasına oturmuş gibi zevk aldm ama o poğaçayı ısırrken o yumuşacık lezzet dişlerimden bütün hücrelerime işledi sankiii çok özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…