- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında
Günler kisayken daha rahat olur.Ben de biraz daha kilo vereyim de öyle başlarım diyorum ama kalıyor. Hamilelikte tutamadim oncekileri tutamadan hamile kalmistim.Bu sene de 10 gün eklendi say say bitmiyor.aynen günler kısalsın öyle tutmak daha iyi
aslında benim biraz borcum var her sene tutcam diyorum kalıyo,birlikte tutsak ne güzel olur
Aynen bende düşünüyorum Aralık gibi başlıyor diyorum inşallah
Valla iyiymis o hic aklima gelmezdi.Benimde var sayısını bilmiyorum birde..aslinda 1 gün tutup 1 gün tutmadan yapilabilirde yapmiyoruz iste..
Esimin bir arkadasi yillardir surekli boyle yapiyormus..yaz kis..oyle alışmış ki sporunu herseyini yapiyormus sanki oruc degil gibi..
Sağol canım. Yapıyım tamamEflalim geçmiş olsun canım .
Sirkeli suyla bi gargara yap bogazlarına
Paşalarıda öp yerime
Sabah bixim kuran kursu var bir iki aya hocamiz doguma gidecek hülyam .Aslinda simdi de cok rahat tutulur aebenim.6 yi gece okunuyor havalar serin..o sicaklarda zorlanmadik simdi hic zorlanmayiz.su mereti icmesem hemen baslicam da kendimi hazırlıyorum hergun..once bu senenin borclarindan 7 gündü ondan baslayayim sonra geriye dogru gideyim diyorum.
Odun anam odun. Bi de evlen benlen diyorduanlamıyor işte hayrişim napim ben daha, ben diyom çiçek o diyo kötek
ütü yaptım geldim
makyajımı silip saçlarımı yıkıycam
sabahta fonler çıkarım
ulan bi gün gezecem diye gecenin köründe ütü yaptım
keşke astronot olsaydım ya giyin bi şişme elbise çık uzaya yat 8 ay ütü, çamaşır bulasık yok mis gibi
Yav ben de yengecim... Ne kadan isterdim süslü bir kız olmayı ama yok olamadım olmuyor. 40 yılda bir anca. En son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorumBenim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.
astronot kıyafetimde en pulluusundan olacaksus pus herşeyde mium ben tipik yengecim
çok açım bende kactim, sabah kuru biber ıslattım onu kavurup yiyeceğim
Datlım unuttuğumdan değil çoook uzattım zaten ondan herkesi kalem kalem yazmayım dedim... Sen gönlümün yiğidosusun aşkolsun. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederimmmönce trip atayım insan yiğidosunu gardaşını unutur mu? Hayır meslek hayatına sorunlarımla o kadar katkı da bulundum
Neysesen on numarasın kuzum iyi ki tanımışım seni. Kararla azimle gördün bu rakamı harika bir iş çıkardın. Benden sonra geldin benden önce mezun oldun var ordan hesap et
Bende neymiş diye baktım bakmaz olaydım . Bizim bekar kızlar bizi geçmiş ayolTwerkte ne olankendimi cahil hissttim
Yeni mezun kutlarım
Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım
Odun anam odun. Bi de evlen benlen diyordu
Yav ben de yengecim... Ne kadan isterdim süslü bir kız olmayı ama yok olamadım olmuyor. 40 yılda bir anca. En son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorum
Datlım unuttuğumdan değil çoook uzattım zaten ondan herkesi kalem kalem yazmayım dedim... Sen gönlümün yiğidosusun aşkolsun. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederimmm
Eskinin tosun paşaları nerde o dönem çok iyiydi ya@MiuLego bence Ankara Malatya değilde grubu ikiye bölelim , diğer arkadaşlar saf dışı kalmasin daha eğlenceli oluyor
Ben küçük tüp aldım balkonda gazete serip kızartıyorum her seferinde dolaplara kadar mutfak temizlemekten bıkmştm çünküüüaynen deniz balığı, evet balığı seviyorum ama kajupi gibi çok üst üste oluncada bıkkınlık geliyo
bende balık dönemi bitince rahatlıyorum
balığı severim ama senin gibi sinir olduğum dönemlerde olmuyo değil,allahtan eşim temizler yıkar,süzgeçte hazır bana bırakır,bende heryere yağ sıçratmasından kokusundan bıktım
gözün arkada kalmasın kaptanım sen mışıl mışıl uyu
ayy ne güzel ev işi yapıcan,benim ev süpürülecek silinecek azda olsa ütüm var, camlarım çok pis kışa giriyoruz ama yinede bi üstünden almak istiyor
uff hayat çok zor
hemde nee
ben direk ölü taklidi yaptım eflal
Eki Görüntüle 2060755
kolay gelsin ablam
Saol canımmTwerkte ne olankendimi cahil hissttim
Yeni mezun kutlarım
Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım
Bi de S Sguat girls demiş twerk ne nerden öğrendiniz. Yavrum aslında squatın faydalarını görmemiz için paylaşıldı o klipler. Yoksam biz nerden biliriz twerk mwerk
Eskinin tosun paşaları nerde o dönem çok iyiydi ya
Seferogullları- telliogulları[/QUOTE
Bencede yapalım yine öyle
Ben küçük tüp aldım balkonda gazete serip kızartıyorum her seferinde dolaplara kadar mutfak temizlemekten bıkmştm çünküüü
Eveeet.Oy oy mezun mezun kahvaltı mı yapıyosun sen kajummmm
Afiyet olsun kuzuma
Sanki 3 tane düğüne üst üste gitmişim gibi bir yorgunluk kafam çatlıyor...
27.10.2017 spor bildirimim=
90 dk dans= 315
500 ip atlama=100 point(doğru mu?)
40 dk yürüyüş= 100
Toplam= 515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?