Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyleymisiz ama ben hatırlamıyorum
Kocam haturliyor

dahada bereketli olsun masum,demekki ev idaresini iyi yapıyosun
özelde çalışıpta iyi maaş alan çok az tanıdığım var genelde asgarinin bi tık üzeri hep
bunada şükür

dahada bereketli olsun masum,demekki ev idaresini iyi yapıyosun
özelde çalışıpta iyi maaş alan çok az tanıdığım var genelde asgarinin bi tık üzeri hep
bunada şükür

Aynen cnm benimde öyle bir tık üstünü alıyorum ama eve yakın ctesi pazar var diye çekiyorum ev kredisi 800 TL ihtiyaç kredisi 700 TL ödüyoruz etüt vs var ve eve harcama yaptım derken uçup gidiyor paralar

Aynen cnm benimde öyle bir tık üstünü alıyorum ama eve yakın ctesi pazar var diye çekiyorum ev kredisi 800 TL ihtiyaç kredisi 700 TL ödüyoruz etüt vs var ve eve harcama yaptım derken uçup gidiyor paralar
Allah ödeme kolaylığı versin,kazancın krediye gidiyor desene

İçli köfteler çok küçüktüKendi isteğimle yemedimSarmalara Aus'un serçe parmağı kadardı..Çiğköfteler yine öyleKarnım doymadı bile

İçli köfteler çok küçüktüKendi isteğimle yemedimSarmalara Aus'un serçe parmağı kadardı..Çiğköfteler yine öyleKarnım doymadı bile

Benim bir cigkoftem olay oldu ama ablacigimiz iclikofte yağda kızartılmış oh mis bide sarma ayyy
Ben kabul etmiyorum
Bende yoldan cikarabilir

Benim bir cigkoftem olay oldu ama ablacigimiz iclikofte yağda kızartılmış oh mis bide sarma ayyy
Ben kabul etmiyorum
Bende ondan cikarabilir
Hayır içli köfte haşlamaydıAma sen Perşembe yedin ben Cuma ve 1.5 aydır ilk kaçamağım ondan sopa yemedim henüz

bende ferritini 2,3 de yakaladım,eksikliğindeki sıkıntıları bilirim,şimdi epey toparlandı ama 50 lere kadar çıkarmaya niyetliyim
banada iğne vermedi doktor,günde 1 defa hap verdi
Hap da cok agir degil mi. Kullanmistim bi ara. Demir eksikligi cok fena birsey canim.

Çok güzeldi herşey ben herşeyin tadına bile bakmadım.En minnaklardan seçip göz doldurdum.O kadar emek vermiş ayıp olurdu ve ilk defa gidiyorum.Çok yakın bir arkadaşım değildi.

Hadi ya o sofrada olmak vardı
Tatlı varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…