olsun en azından geri dönebileceğin bir işin var
ne güzel anlatmış
yaşayarak okudum yutkundum ama suyu az içmişim kaldı boğazımda
Oyleymisiz ama ben hatırlamıyorumBegüm birde ben piyasaya göre cidden az kazanıyorum ama param bereketli şükür , ben geçen k,k kaybettim onuda bahane Edip kapattirdim
Öğretmenler kızıyor böyle diyince ama çok rahat bı meslek
Ana çocukluk arkadaşı misiniz?
Begüm birde ben piyasaya göre cidden az kazanıyorum ama param bereketli şükür , ben geçen k,k kaybettim onuda bahane Edip kapattirdim
Öğretmenler kızıyor böyle diyince ama çok rahat bı meslek
Ana çocukluk arkadaşı misiniz?
dahada bereketli olsun masum,demekki ev idaresini iyi yapıyosun
özelde çalışıpta iyi maaş alan çok az tanıdığım var genelde asgarinin bi tık üzeri hep
bunada şükür
Allah ödeme kolaylığı versin,kazancın krediye gidiyor deseneAynen cnm benimde öyle bir tık üstünü alıyorum ama eve yakın ctesi pazar var diye çekiyorum ev kredisi 800 TL ihtiyaç kredisi 700 TL ödüyoruz etüt vs var ve eve harcama yaptım derken uçup gidiyor paralar
Geçmişi okuycagım tuttuAy abla sen niye giriyorsun oralara aşkolsun. Geçmiş yapmazdın sen
600 mesaj arasında onlara mı denk geldin
Ben kafamda canlandırıyorum seni datlım
İçli köfteler çok küçüktüKaşara ğzülmene gerek yok bernacım peynir ve içindeki yağdan zarar gelmez sürekli yenmediği sürece.. harika menü hadi hedefi turtur da gel :)
Ada kuzum karatay hayırlı olsun nasıl yazması bile tertemiz menüyü dimi:)
Tabiki harika menü afiyet olsun bol eksi getirsin
Saydınım çoooool güzel menü oldu bu. Immmmm afiyet olsun kuzuma kalpler
Tertemiz protein dolu salatalarınla geçmiş güneşim.. harika menğ yahu maşallah diyeyim de yarın da böyle güzel menü gelsin.
Su neden öyle oldu kuzum.. olmaz su çok öneemli. Yarın booolca iç
1 porsiyon ne kadar esracım? Büyük bir tabak mı 1 servis kaşığı mı? İnşallah abartmamışsındır
Akşam ve kahvaltı da öthiş zaten afiyet olsun
Ah nevo ah.. bu ne yaaaa
Yaaaa ev sahibinin yaptığı yoğurtlu kabak salatasından yiyeydin bolca patlıcandan yiyeydin
Yani içli köfte hem de 2 tane neden 2 tane?????
Sarma çiğ köfte ay içim daraldı
Sen de beni şaşırttın ğzüldüm heee
Ben anlamam nevo
Pazartesiye en az -200 ile girilmiş olacak.
Ne yap ne et.
Ben bilmem.
Pazartesi tartını sorarım söyleyim!
Güzel deynepim seninki.. börekler olmasa iyi öiydi evet.. ama olmuş.. sporu fazladan yapacaksın.. erir onlar başka da zararlı birşey yok zTen öenüde kuzum
İçli köfteler çok küçüktüKendi isteğimle yemedim Sarmalara Aus'un serçe parmağı kadardı..Çiğköfteler yine öyle Karnım doymadı bile
Evet öyle daha iyi olur@MiuLego bence Ankara Malatya değilde grubu ikiye bölelim , diğer arkadaşlar saf dışı kalmasin daha eğlenceli oluyor
Hayır içli köfte haşlamaydıBenim bir cigkoftem olay oldu ama ablacigimiz iclikofte yağda kızartılmış oh mis bide sarma ayyy
Ben kabul etmiyorum
Bende ondan cikarabilir
Tadida ne güzeldir onun oh misHayır içli köfte haşlamaydıAma sen Perşembe yedin ben Cuma ve 1.5 aydır ilk kaçamağım ondan sopa yemedim henüz
Çok güzeldi herşey ben herşeyin tadına bile bakmadım.En minnaklardan seçip göz doldurdum.O kadar emek vermiş ayıp olurdu ve ilk defa gidiyorum.Çok yakın bir arkadaşım değildi.Tadida ne güzeldir onun oh mis
Hap da cok agir degil mi. Kullanmistim bi ara. Demir eksikligi cok fena birsey canim.bende ferritini 2,3 de yakaladım,eksikliğindeki sıkıntıları bilirim,şimdi epey toparlandı ama 50 lere kadar çıkarmaya niyetliyim
banada iğne vermedi doktor,günde 1 defa hap verdi
Çok güzeldi herşey ben herşeyin tadına bile bakmadım.En minnaklardan seçip göz doldurdum.O kadar emek vermiş ayıp olurdu ve ilk defa gidiyorum.Çok yakın bir arkadaşım değildi.
Evet lahmacun ve kaymaklı kadayıf vardı,tabi kolada vardıHadi ya o sofrada olmak vardı
Tatlı varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?