Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin mutlu haftasonlari

igdedali cocuklari uyuttum dahada gelemedim tekrar hayirli olsun mezuniyetin
Kajupi seninkide hayirli olsun

Nevreste kac hafta sonra yemisin ben kacamak saymadim bile

@MiuLego kasirga firtina devamda edebilir isim olarak yeni bi isimde koyulabilir ama ya kura cekelim isimler yenilensin ya da ausun dedigi gibi kiloya gore dagilim yapalim.

Bu hafta dusunme asamasinda bireyselde olabilir. Hatta kasirga firtina guruplari kilo vermedede yarisabilir.
Dusundukce biseyimi cikiyor ne

Çok güzeldi herşey ben herşeyin tadına bile bakmadım.En minnaklardan seçip göz doldurdum.O kadar emek vermiş ayıp olurdu ve ilk defa gidiyorum.Çok yakın bir arkadaşım değildi.
Ayni sey haftaya benim de basima gelecek.esimin arkadasina gidecez disarda bikac kere gorustuk ama cok samimi degiliz evine de ilk defa gidecez simdiden dusunmeye basladim

Hap da cok agir degil mi. Kullanmistim bi ara. Demir eksikligi cok fena birsey canim.

hapı yatmadan önce alıyorum,etkilerini en aza indirmiş oluyorum
sen ne kullanıyosun peki? şurup mu?
kesinlikle demir eksikliği çok kötü bişey değerlerim yükseldikçe yeniden doğmuş gibi oldum,çok şükür

Hadi ya o sofrada olmak vardı
Tatlı varmiydi

kızlarr muhabbet kötüye kayıyor miu birazdan damlar

Evet lahmacun ve kaymaklı kadayıf vardı,tabi kolada vardı
baya cızz cozz varmışama biz zaten onları hiç sevmiyoruz ki demi

Uyhum gelir

yatırım ben

Miu beni öldurecek

hayırdır coco neden
sabah kaçamak mı yaptın

Ben en çok onun sopasindan korkuyorum

daha kötü

Ben de dun gece aldim maltofer tuplerdeki suruptan. Canim peki ne kadar surede yukselttin. Bi de ben gecen yil 1 ay duzenli kullandim 4-5 kilo aldim

Yaa aksam ben valizimi hazirlamistim,20 kg lık bagaj hakkı vardı valizim cok dolmuştu.herneyse sabah ek valiz alirim yanima demiştim.memlekete de aktarmali gidiyo ucak.sabah eşim alel acele evden cikardi gec kalicaz diye uykudan kalkar kalkmaz hazirlandim,6 da ciktik yola batman otobüsüne bindik.suan istanbul havalimanindayim.tekrar ucaga binicem.az önce birden aklıma dank etti,sabah acele edeyim derken tartıyı evde unutmusum birde sabah hic bisey yiyememistim cok erken cikmistik uykusuzdum da,kahvaltida yapamamistim.ucakta beyaz peynirli sicak sandvic verdiler bildigin beyaz ekmegin içindeydi,küçüktü ama beyaz ekmekti yinede ( dün de yarim cigkofte dürüm devirmistim zaten,bu sefer miu beni kesin öldureceközür dilerim miuuuummmmmm((( cok kizcan biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…