Öğlen oldu ne yatmasıUyhum gelir
yatırım ben
Allahh allahhhEvet lahmacun ve kaymaklı kadayıf vardı,tabi kolada vardı
Ama tehlikeli bir ev sahibi uzun bir süre daha onlara gitmeyi düşünmüyorumAllahh allahhhhep hayalimdeki ev sahibi
Bebiş uyuyora sen de uyu o zamanGece uyumadımbebek sağolsun
Ben kanka olurdumAma tehlikeli bir ev sahibi uzun bir süre daha onlara gitmeyi düşünmüyorum
Tam da onu yapicamBebiş uyuyora sen de uyu o zaman
sade içemiyosan içine taze nane,limon,kayısı,maydanoz gibişeylerden eklemeyi denedin mi?
Ayni sey haftaya benim de basima gelecek.esimin arkadasina gidecez disarda bikac kere gorustuk ama cok samimi degiliz evine de ilk defa gidecez simdiden dusunmeye basladimÇok güzeldi herşey ben herşeyin tadına bile bakmadım.En minnaklardan seçip göz doldurdum.O kadar emek vermiş ayıp olurdu ve ilk defa gidiyorum.Çok yakın bir arkadaşım değildi.
Hap da cok agir degil mi. Kullanmistim bi ara. Demir eksikligi cok fena birsey canim.
Hadi ya o sofrada olmak vardı
Tatlı varmiydi
baya cızz cozz varmışama biz zaten onları hiç sevmiyoruz ki demiEvet lahmacun ve kaymaklı kadayıf vardı,tabi kolada vardı
Uyhum gelir
yatırım ben
Miu beni öldurecek
hapı yatmadan önce alıyorum,etkilerini en aza indirmiş oluyorum
sen ne kullanıyosun peki? şurup mu?
kesinlikle demir eksikliği çok kötü bişey değerlerim yükseldikçe yeniden doğmuş gibi oldum,çok şükür
kızlarr muhabbet kötüye kayıyor miu birazdan damlar
baya cızz cozz varmışama biz zaten onları hiç sevmiyoruz ki demi
hayırdır coco neden
sabah kaçamak mı yaptın
daha kötühapı yatmadan önce alıyorum,etkilerini en aza indirmiş oluyorum
kesinlikle demir eksikliği çok kötü bişey değerlerim yükseldikçe yeniden doğmuş gibi oldum,çok şükür
hayırdır coco neden
sabah kaçamak mı yaptın
noldu kız ne ettun?daha kötü
Ben de dun gece aldim maltofer tuplerdeki suruptan. Canim peki ne kadar surede yukselttin. Bi de ben gecen yil 1 ay duzenli kullandim 4-5 kilo aldimhapı yatmadan önce alıyorum,etkilerini en aza indirmiş oluyorum
hayırdır coco neden
sabah kaçamak mı yaptın
Yaa aksam ben valizimi hazirlamistim,20 kg lık bagaj hakkı vardı valizim cok dolmuştu.herneyse sabah ek valiz alirim yanima demiştim.memlekete de aktarmali gidiyo ucak.sabah eşim alel acele evden cikardi gec kalicaz diye uykudan kalkar kalkmaz hazirlandim,6 da ciktik yola batman otobüsüne bindik.suan istanbul havalimanindayim.tekrar ucaga binicem.az önce birden aklıma dank etti,sabah acele edeyim derken tartıyı evde unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?