- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız bu mu?? Allah seni :))Yaa aksam ben valizimi hazirlamistim,20 kg lık bagaj hakkı vardı valizim cok dolmuştu.herneyse sabah ek valiz alirim yanima demiştim.memlekete de aktarmali gidiyo ucak.sabah eşim alel acele evden cikardi gec kalicaz diye uykudan kalkar kalkmaz hazirlandim,6 da ciktik yola batman otobüsüne bindik.suan istanbul havalimanindayim.tekrar ucaga binicem.az önce birden aklıma dank etti,sabah acele edeyim derken tartıyı evde unutmusumbirde sabah hic bisey yiyememistim cok erken cikmistik uykusuzdum da,kahvaltida yapamamistim.ucakta beyaz peynirli sicak sandvic verdiler bildigin beyaz ekmegin içindeydi,küçüktü ama beyaz ekmekti yinede ( dün de yarim cigkofte dürüm devirmistim zaten,bu sefer miu beni kesin öldurecek özür dilerim miuuuummmmmm ((( cok kizcan biliyom
Hep o miu abla. Yoldan çıkarıyor beniGeçmişi okuycagım tuttu
Ne bilen her gece bi haltlar karıştırdıgınızı
Seni yirim yaaa@Antepia27 gayet adil yarışımız. 99 a ve 55 e kim önce ulaşırsa galip odur.
igdedali senin süslenmeye ihtiyacın yok ki
Beni çarmıha gerecek inanmiyonuzKız bu mu?? Allah seni :))
Uçaklardaki sandiviçler minicik.. ama tartıyı unutman çok kötü olmuşBeni çarmıha gerecek inanmiyonuz
Uçaklardaki sandiviçler minicik.. ama tartıyı unutman çok kötü olmuş
Hemen aynı marka tartı al gittiğin yerde:))(((((((( öldür beni miu gelmeden kesin beni şuraciklarda
Kaç gün kalıcan ki??(((((((( öldür beni miu gelmeden kesin beni şuraciklarda
Tamam siz beni saklayinda biHemen aynı marka tartı al gittiğin yerde:))
1 ay kadarKaç gün kalıcan ki??
Acil tartı.. yoksa diskalifiye olursun..1 ay kadar
Tamam tamam alırım,alamazsam da tartilacak eczane meczane biyerler bulurum artkinAcil tartı.. yoksa diskalifiye olursun..
Dert etme bir tartı 30 40 tl ya alırsın fark olursa tartı farkı yazılır canını sıkma buna ekmeğe gelince bugün cumartesi veriyorsun Miss gibi hadi bakalım üzme canini(((((((( öldür beni miu gelmeden kesin beni şuraciklarda
Dert etme bir tartı 30 40 tl ya alırsın fark olursa tartı farkı yazılır canını sıkma buna ekmeğe gelince bugün cumartesi veriyorsun Miss gibi hadi bakalım üzme canini(((((((( öldür beni miu gelmeden kesin beni şuraciklarda
Tamam bebemDert etme bir tartı 30 40 tl ya alırsın fark olursa tartı farkı yazılır canını sıkma buna ekmeğe gelince bugün cumartesi veriyorsun Miss gibi hadi bakalım üzme canini
Haftaya garanti geliyor 1.cilik emin adımlarla yükseldinTamam kaptan
Hay masallah:)
Ankara lilari tebrik ediyorum:)
Ulan 2. Mı oldum o sporla
Sağol canım benimcanım benim bende seni tebrik ediyorum
Sağol canım benimTebrikler canlar kutlarım
Ekledim kuzumKahvaltı:2 haşlanmış yumurta ,2 çeri domates,1 salatalık,2 kk peynir,az zeytin,1 sivribiberi1 marul yaprağı,1 çay kaşığı bal,1 dilim tb ekmeği,çay
Ara:1 dilim elma,2 minik mandalina
Öğle:1 küçük kase çorba
Ara:Çay,fındık,1 serçe parmağı börek
Akşam :1 parça fırın tavuk,2 köz soğan ,birkaç kaşık kapya biber yoğurtlu,1 küçük tabak bulgur pilavı,az salata,2 serçe parmak börek
Ara:Çay,2 kestane
@MiuLego
Su:En az 1.5 lt
Spor:40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
nehirnil111
Benim beynim basmıyor sabahtan beri yoğun olunca sanırım durdu ne yapacağımızı hiç anlamadımbegum75 nehirnil111 canolar spor gruplarına acilinde düzenleme yapmalıyız bu haftaya yetişecek
Gruplarda düzenli olanları alalım yeni gruplara da baştan..
Aklıma şuan inatla birşey gelmiyor. Size gelince dürtün emi
Ben de dun gece aldim maltofer tuplerdeki suruptan. Canim peki ne kadar surede yukselttin. Bi de ben gecen yil 1 ay duzenli kullandim 4-5 kilo aldim
1 ay kadar
evet o kuzu sensinBegüşüm çok yoğundum gelemedim şimdi de çıkma saati geldiKuzumda çok güzelmiş
Aslında anamgilin evde bi tartı vardi ama calismiyordu.belki pili bitmiştir bi bakayim bi gidince.bozuksada yaptiririm.olmadi en son care tarti alirim,veya dedigin gibi eczanede falan tartilirim.oooofff offf başıma iş açtım durduk yere begusum:/tüplerdeki demir değeri haptaki kadar yüksek değil,o yüzden hızlı yükselsin diye hap aldım, benimki çok uzun bir süre şöyleki 6 ay kullanıyorum 3-4 ay ara veriyorum şuan 4. altı ayıma başladım yılbaşından sonra bırakırım sanırım tekrar ramazandan sonra başlarım
günde 1 tane almakla çok fazla yükselmedi,en son 27 idi doktor 40-50 olsun demişti
bende kilo yapmadı,gündüz alırsan iştah açabilir ama gece yatmadan almayı dene
coco
sandiviçi telafi edersinde tartı işinide şöyle yap derim,dünkü kilon belli,pazartesi bi tartı bul,komşu,eczane vs.. evdeki tartına göre az çok bilirsin aradaki farkı,dönene kadar onu baz alarak bildirim yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?