Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız bu mu?? Allah seni :))

(((((((( öldür beni miu gelmeden kesin beni şuraciklarda
Dert etme bir tartı 30 40 tl ya alırsın fark olursa tartı farkı yazılır canını sıkma buna ekmeğe gelince bugün cumartesi veriyorsun Miss gibi hadi bakalım üzme canini

Tamam kaptan

Hay masallah:)

Ankara lilari tebrik ediyorum:)
Ulan 2. Mı oldum o sporla
Haftaya garanti geliyor 1.cilik emin adımlarla yükseldin
canım benim bende seni tebrik ediyorum
Sağol canım benim
Tebrikler canlar kutlarım
Sağol canım benim
Ekledim kuzum
Benim beynim basmıyor sabahtan beri yoğun olunca sanırım durdu ne yapacağımızı hiç anlamadım

Begüşüm çok yoğundum gelemedim şimdi de çıkma saati geldiKuzumda çok güzelmiş

Ben de dun gece aldim maltofer tuplerdeki suruptan. Canim peki ne kadar surede yukselttin. Bi de ben gecen yil 1 ay duzenli kullandim 4-5 kilo aldim

tüplerdeki demir değeri haptaki kadar yüksek değil,o yüzden hızlı yükselsin diye hap aldım, benimki çok uzun bir süre şöyleki 6 ay kullanıyorum 3-4 ay ara veriyorum şuan 4. altı ayıma başladım yılbaşından sonra bırakırım sanırım tekrar ramazandan sonra başlarım
günde 1 tane almakla çok fazla yükselmedi,en son 27 idi doktor 40-50 olsun demişti
bende kilo yapmadı,gündüz alırsan iştah açabilir ama gece yatmadan almayı dene

coco
sandiviçi telafi edersinde tartı işinide şöyle yap derim,dünkü kilon belli,pazartesi bi tartı bul,komşu,eczane vs.. evdeki tartına göre az çok bilirsin aradaki farkı,dönene kadar onu baz alarak bildirim yaparsın

Aslında anamgilin evde bi tartı vardi ama calismiyordu.belki pili bitmiştir bi bakayim bi gidince.bozuksada yaptiririm.olmadi en son care tarti alirim,veya dedigin gibi eczanede falan tartilirim.oooofff offf başıma iş açtım durduk yere begusum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…