tehdit büyük
Bak biz şu an bjk maçını izliyoruz ... ben bi koltukta yayılmışım ..değnek karşı da ... yusuf yanımda satranç stratejileri okuyorbizde hem maça laf atıp hem gebel laflıyoruz ..arada da yazıyorum buraya ....
böyle tehditli eşleri okuyunca miu korkuyor evlenmekten
Ahahaha laz uşağıyla dalaşma sen zararlı çıkarsınAdama diyorum ki olay büyük içimdeki küçük enisteyi gidikliyorlar.tabi o sadece olay büyük kısmını duydu.icimdeki küçük enişte diye bi cümle kurmaya başladığım an olay anlaşılmadan biterim
Ah balım kıyamam geçmiş olsun dinlen sıcacık çayını iç.Kızlar coook yorgunummmbugun sohbetinize katılamayacamm koltuga sızdım cayimi zor yudumluyomm ;((
Kızımın öksürüğü gecmiyor canım sıkıliyorrrr
Yağmur yağacak ya hiç sevmiyorummmm
S Sguat girls ı göremedim mi ben,
nar_cicegim çiçeaaaammmm
Ausencia
igdedali
Benimkinin oksurugu de gecmedi hala kuzum. Aynen canim sıkkın. Doktir cigeri bogazi temiz dedi ama deli bir oksurukKızlar coook yorgunummmbugun sohbetinize katılamayacamm koltuga sızdım cayimi zor yudumluyomm ;((
Kızımın öksürüğü gecmiyor canım sıkıliyorrrr
hemoroitin çorap ve içlikle ne ilgisi var canım anlamadımBen universitedeyken olmustum Allahim o neydi ya . Gecmis olsun canim. Bundan sonra icine corap veya iclik kullan gecer illaki
Adama diyorum ki olay büyük içimdeki küçük enisteyi gidikliyorlar.tabi o sadece olay büyük kısmını duydu.icimdeki küçük enişte diye bi cümle kurmaya başladığım an olay anlaşılmadan biterim
Kızlar coook yorgunummmbugun sohbetinize katılamayacamm koltuga sızdım cayimi zor yudumluyomm ;((
geçmiş olsun adacım. keçiboynuzu özü de öksürüğe iyi geliyormuş. aklında olsun.Kızımın öksürüğü gecmiyor canım sıkıliyorrrr
Anladım canım da kalanlar evde kalıyor ..eşin yesin bari hepsini
Adama diyorum ki olay büyük içimdeki küçük enisteyi gidikliyorlar.tabi o sadece olay büyük kısmını duydu.icimdeki küçük enişte diye bi cümle kurmaya başladığım an olay anlaşılmadan biterim
@MiuLego ben kahve içemedim
mutfağa daldım
hamur mayalıyıp
elmali turta yaptım
şuan turta pişiyor
hamur mayalaniyor
patatesler düdüklude hoşlanıyor
geçmiş birikmesin diye bı geldin hızlıca okudum kaçicam tekrar evi süpür sil yapcam, bu saatweeti kur mu demeyin yalnızım valla yapayım çıksın aradan sonra ,açmaları fırına verir kahvemi alır gelirim bekleyin beni anacım
Katya çalışıyooooorrrrr@MiuLego ben kahve içemedim
mutfağa daldım
hamur mayalıyıp
elmali turta yaptım
şuan turta pişiyor
hamur mayalaniyor
patatesler düdüklude hoşlanıyor
geçmiş birikmesin diye bı geldin hızlıca okudum kaçicam tekrar evi süpür sil yapcam, bu saatweeti kur mu demeyin yalnızım valla yapayım çıksın aradan sonra ,açmaları fırına verir kahvemi alır gelirim bekleyin beni anacım
Ne demek spor yokMenu
2 dilim ananas
1 elma
Öğle
Taze fasulye
6 7 yemek kaşığı bulgur
Aksam
Salata
Kayısı
Fındık
Ödem suyu içiyorum maydanoz limon
Kahve
Spor bugün yok
Aşırı korkatım aşırı ayyyyAman düdüklü ye dikkat bi kadının yüzüne patlamisti
Katya çalışıyooooorrrrr
Kolay gelsin anacım
Ne demek spor yokhem de aen hem de türkan
Yakıştıramadım
Menü güZel ama
Bende korkuyorumAşırı korkatım aşırı ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?