Cnm eşim yiyor biraz buzluğa gidiyor
valla 5 kiloya 100 TL olayı var ki kuzenle 100 TL lik bisiy alcaz yani hayatta yemem mm
içimdeki küçük enişte hahass
Yaa sen rakibem niye kusuyon senin iki katı kilom iki katı çocuğum yaşımda hayli geçkin bende olsam beni tutarım hatta sende beni tut Begüm dediği gibi yeteri kadar acindirabildimki
4 ihtimal var. Ya sen ya ben kazanacağız. Ya daa ikimiz de kaybedeceğiz. Ve ya ikimizde hedefe aynı anda varıp berabere kalacağız
Şu an eşit şartlarımız. Kim iradeli olursa o başaracak. Acımak yok fatmaam.
4 ihtimal var. Ya sen ya ben kazanacağız. Ya daa ikimiz de kaybedeceğiz. Ve ya ikimizde hedefe aynı anda varıp berabere kalacağız
Şu an eşit şartlarımız. Kim iradeli olursa o başaracak. Acımak yok fatmaam.
Ayy inşallah ikimizde veririz canım
Yarışın fikir anası kimdi nasıl.ne.zaman başladı bilmiyorum ama iki oldugunuda bilmiyordum ama haftada yenekte birdaha yarışalım.demesinlerahahahahahahhaha ben banuyu tutuyorum demedim ki .... onları yaparsa fena gelir diye sana tüyo verdim
ece yavrum neye kırıldın sen bu kadar ?
2 olan dendi .... şimdi 1-0 kazanıldı bitti oldu ...sen adaletli kadınsın ..yarış devam etmeliydi
Bismillah diyoruz.ne.diyeceğiz bu.durumda.Ausumm hamisim 1 defalik olarak biliyordum ben yahuu..
Kizlarrr ne diyonuzz
Senden rekor.bekliyoruzHe he bütün kuralları koy kabulum
İstediğin serlikle gel firtinamin karşında meltemin lafımı olur
Kaptan rakibe katılmakta neymiş
Nevreste @Nevreste hemşom sakin saraycam i tutmak gibi hata yapma otobüse atlar evini basarim
Nevreste fatmadir demi canım bak nakadan şirinin kibarim tatliyim güzel Antep yemekleri yaparım seni kahveye davet ederim
İşte kaptan işte zaferin ayak sesleri
Fual var hakem taraftara karışıyor yarismaci
Anlaşıldı oysa senin listeni yapmıştım tamam öyleyse bende madumcuyum hih
Hee donsunde kuyruğuna baksın kuyruk acısını ne çabuk unutmus
Her yemeğe gömüldü akşama kadar mutfaktaydim yemek için değil ama yedirmek icin
Beni tut kankam beni tutsarayca kuyruksuz
Yaa su kibarliga inceliğe bakdur opucem canim
Senin de rüyalarını süslediği için olabilir miYöööööö ne affetmesi yediklerin kabus gibi hep gözümün önünde
La seni ne zaman tuttum
Devam ausum sabah beri duyuruyorum etiketledim de
O emoji en en en çirkinay şuna bak ayy
Kahve seni kendine getirir banuuu içelim
Amin canım inşaallahsağol canım adaşımAmin Rabbim hepimizin gonlunce versin insallah
Bende öyle olmasını isterim tabiAyy inşallah ikimizde veririz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?