Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnm eşim yiyor biraz buzluğa gidiyor
valla 5 kiloya 100 TL olayı var ki kuzenle 100 TL lik bisiy alcaz yani hayatta yemem mm

içimdeki küçük enişte hahass

He okudum ya 9 aralık di mi ?
6 hafta var banum ...havada karada verirsin ... o hurma yapacakmış okudum .. hurma yapanlar 1 haftada verdiklerini geri alıyor .. o da bi gazla verir ..sonra geri alır :)))

hadi bakalım sana güveniyoruz .... o kuzeni yenmeden gelme

Yaa sen rakibem niye kusuyon senin iki katı kilom iki katı çocuğum yaşımda hayli geçkin bende olsam beni tutarım hatta sende beni tut Begüm dediği gibi yeteri kadar acindirabildimki

4 ihtimal var. Ya sen ya ben kazanacağız. Ya daa ikimiz de kaybedeceğiz. Ve ya ikimizde hedefe aynı anda varıp berabere kalacağız

Şu an eşit şartlarımız. Kim iradeli olursa o başaracak. Acımak yok fatmaam.

4 ihtimal var. Ya sen ya ben kazanacağız. Ya daa ikimiz de kaybedeceğiz. Ve ya ikimizde hedefe aynı anda varıp berabere kalacağız

Şu an eşit şartlarımız. Kim iradeli olursa o başaracak. Acımak yok fatmaam.

Sarayca

bu cuma 58.5
haftaya 57
bi sonrakine 55.4 üç haftada biter bu iş üzme nohutumla beni heee ... bak zaten çook kalabalıklar

Yarışın fikir anası kimdi nasıl.ne.zaman başladı bilmiyorum ama iki oldugunuda bilmiyordum ama haftada yenekte birdaha yarışalım.demesinler

Ausumm hamisim 1 defalik olarak biliyordum ben yahuu..
Kizlarrr ne diyonuzz
Bismillah diyoruz.ne.diyeceğiz bu.durumda.
Angaralim
Senden rekor.bekliyoruz

Selamlar huuuuu

Yav yarış denmiş yine nerden çıktı tekrardan ???

Bi haftalıktı geçti gitti ayol tekrarını kim çıkardı

Kesin miunun işi
O gazla baktı millet kilo veriyor devam diyo

Ama hanımlar şartlar geçen hafta eşitti sarayca ve benim ödemler aynıydı diger takım arkadaşlarımızda eşitti .
Egerki bu hafta devam ederseniz eşitlik yok ! Ayrıca zoraki bir yarış gibi olacak . sonucu belli olan bi yarış ...

Karar tabiki iki takımdaki arkadaşların

Objektif baktıgımda durum böyle gördüm ...

Son düzenleme:
Senin de rüyalarını süslediği için olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…